Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nová ROM 1.66 pro HTC HD2 včetně lokalizace konečně k dispozici!

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://www.sunnysoft.cz/htc/

    Dnes se na Sunnysoftu objevila nová a dlouho očekávaná verze ROM 1.66 určená pro zařízení HTC HD2, která by měla řešit spoustu nepříjemných problémů. Až ji nainstalujete, podělte se o své dojmy, jestli to stojí zato...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Tak jsem novou ROM nainstaloval, včetně češtiny. Nadšený z ní ale nejsem. Doposud jsem používal prvotní 1.43 a bez problémů. U té nové prostě nemohu psát e-maily. Přijímání funguje, ale pokud chci odepsat adresátovi, nebo vytvořit nový a-e-mail, tak se po kliknutí na Nabídka - Nová nic nezobrazí a displej zůstává stejný (jen návrat na složku Pošta v sense je složitější). Už jsem zkusi i účty odstarnit a znovu založit, ale nic nepomáhá. Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    O víkendu snad budu mít HD2 na dokončení recenze, tak to nahraju a vyzkouším. Ty poštovní účty jsou Exchange nebo něco jiného?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Jsou to adresy na centrum a seznam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    Ahoj, chci se zeptat, mám verzi jinou než uvedenou na stránkách Sunnysoftu, neb mám telefon od T-mobilu. Mám udělat HardSPL a pak nahrát tu verzi ze Sunnysoft nebo se dá někde sehnat verze pro telefony od T-mobile ? Jedná se o verzi 99HJY041-00

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    10

    No já myslím že bez otevřeného SPL ti to přehrát nepůjde. Jednou se mi to povedlo, byla to sice nižší verze ale nešla tam pak čeština. JInak jsem zvědav jestli T-mobile vydá nějakou novou verzi, protože dle mě se jim to teda moc nepovedlo. Ta verze je dost poruchová.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Tak ................. dva dny testů ( na rozdíl od- ROM RUU_Leo_HTC_WWE_1[1].66.405.2_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Shi p. :-))
    Žádný kvalitativní prospěch ---čili stejný vydání i s bugama . snad jen že sunny udělal cert pro toto vydání . Chodí dobře -to je samosebou ...ale toho místa všude je mi upřímně velmi -ale hodně líto ..teda když zas nemluvíme o PP.. neskutečná hierarchie ve výpočtu proc...-mem., a ram....(samosebou doporučuju dynamickou PP-z mnoha prostých důvodu )..
    nebudeme se bavit tady co a která je nej pochopitelně... to sem nepatří a je to na posouzení každého z nás . ..ale nic moc -to je celkový porovnání mezi stovkama- skutečně romkama :-))
    ale zas ... z 95 % se jedná o 1.66 ze základu přeci :-)))...a ta vyšla někdy měsíc-dva zpátky už ..no nevim jestli zmiňovat jen místa počasí - v nastavení aktualizace atd.atd ......

    když pujde do tuhýho tak bych tu vypsal bugy co mi docela příjde jako asi v tom smyslu kde nechal tesař díru :-)))

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Citace Původně odesláno od Franky52
    Tak jsem novou ROM nainstaloval, včetně češtiny. Nadšený z ní ale nejsem. Doposud jsem používal prvotní 1.43 a bez problémů. U té nové prostě nemohu psát e-maily. Přijímání funguje, ale pokud chci odepsat adresátovi, nebo vytvořit nový a-e-mail, tak se po kliknutí na Nabídka - Nová nic nezobrazí a displej zůstává stejný (jen návrat na složku Pošta v sense je složitější). Už jsem zkusi i účty odstarnit a znovu založit, ale nic nepomáhá. Nevíte někdo co s tím?
    Zde v bodu #85 máš odpověď na své problémy. A snad i jak se toho zbavit.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    Po vice jak dni s ROM 1.66 mohu konstatovat, ze vyhodu jsem zatim zadnou nenasel, zato mnohe oblibene aplikace se chovaji divne (na 1.48 jely OK). Tak nevim, zda kompletni reinstalace mezi 1.48 a 1.66 ma smysl...

    EDIT: Tak, už si to sedlo. Pokud používáte vícero tweaků a utilitek z XDA, s novou ROM si natahejte jejich poslední verze (vyřeší to občasné konflikty). Jen ten T-Profiler už mi nefunguje prakticky vůbec (jede, ale nedělá, co má).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Možná že by stálo za uvážení založit super vlákno o nej romkách a nastavit parametry ...nejedná se o tápače a začátečníky-ale právě pro ně....mohl by to být přínos ...dát to do jedný věty co S TIM všeobecně ..myslim o maximální romku všeobecně a pár z nás by mohlo porovnat ...podotýkám že základem by měla být implementace jakekoliv češtiny(to předně)...z jednoduchých důvodů....
    Postupy jsou ......jen popisky co která neumí dobře- s čím a proč
    Osobně se domnívám že by to byl asi dost přínos jak zkombinovat programy,romku ,radio a hlavně podpůrný úpravy registrů a tweeky.
    Mám kolkrát pocit že by se tím krásně zeštíhlela debat do rozumných větví-a zřejmě by ubylo malinko zbytečných otázek .
    Třeba by jsme se divili jak je to snadný:-)))))))))))))))))))) ....(po deseti- nejmín- fleší denně a padesáti týdnů v roce ) :-))

    A ted to správný téma ... už jste měli někdo trojuhelník na obrazovce???...a kolikrát ??:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    13

    Zdravím, nastavil jsem ofiko ROM 1,66.479.2 Radio 2.07.5122_2,Manila 2.219202525 ,HD2 chodí naprosto v pohodě , ale od instalace mi nejde na PC spustit přes Activesync, jde pouze karta .
    Jedu na XP. Nevíte někdo kde je chyba? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A nepoužíváš ASync 4,2? Zkus 4,5 verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    13

    Mám verzi 4,5 naskočí tabulka Připojeno a přes ní okamžitě další Synchronizaci nelze úspěšně dokončit.
    Začalo to při prvním zapojení po instalaci ROM 1,66, předtím naprosto bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    13

    Nainstaloval jsem Async 4,5 do jiného PC a dělá to přesně to samé ,takže závada je
    v instalaci ROM 1,66 . Nepomůže jiné Radio ?Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nová lokalizace pro A701
    Od charoon v sekci Mio
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 03-12-2007, 20:34
  2. SprintDB Pro 3 - konečně nová verze!
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 14:57
  3. Konečně nová oficialní ROM od T-Mobile pro MDAc?
    Od duffioso v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 13:27
  4. Nová verze PocketKimu k dispozici od 30.5.
    Od HELEKAL PETR v sekci PocketKiM
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-06-2005, 13:33