nenadálý problém s wifi HD2 + win7 64bit
Ahoj všicni. Nějakou dobu se snažím googlovat a dokonce i přemýšlet, ale nic mi to není platné a obracím se nejen na tohle fórum s prosbou o radu.
Po letech s wm a několika zařízeními mi dnes poprvé nastal problém s připojením wifi. Do PC jsem nainstaloval win7 64bit a od té doby se s HD2 nepřipojím. Zkusil jsem nejrůznější věci, od změny nastavení ověřování a šifrování "adsl routeru"
(nepřipojí se ani na otevřenou síť bez hesla), resetu obou zařízení, hardresetu telefonu, nastavení výkonu wifi...
Notebook se k wifi po každé změně zase připojí, telefon ne. Síť vidí, má plný signál ale nepřipojí se. Stále dokola: available......connecting.....available....
Když už jsem se bál, že kleklo HD2, zajel jsem ke kamarádovi a tam se po zadání hesla připojí do 5s.
Budu vděčný, za radu čím to a jak z toho...
Po letech s wm a několika zařízeními mi dnes poprvé nastal problém s připojením wifi. Do PC jsem nainstaloval win7 64bit a od té doby se s HD2 nepřipojím. Zkusil jsem nejrůznější věci, od změny nastavení ověřování a šifrování "adsl routeru"
(nepřipojí se ani na otevřenou síť bez hesla), resetu obou zařízení, hardresetu telefonu, nastavení výkonu wifi...
Notebook se k wifi po každé změně zase připojí, telefon ne. Síť vidí, má plný signál ale nepřipojí se. Stále dokola: available......connecting.....available....
Když už jsem se bál, že kleklo HD2, zajel jsem ke kamarádovi a tam se po zadání hesla připojí do 5s.
Budu vděčný, za radu čím to a jak z toho...
Pekne dopoledne,
zkousel jste zkontrolovat, jestli na AP nemate aktivni filtr MAC adres? Tohle zni dost presne jako popis problemu zpusobenych prave zapnutym filtrem...
zkousel jste zkontrolovat, jestli na AP nemate aktivni filtr MAC adres? Tohle zni dost presne jako popis problemu zpusobenych prave zapnutym filtrem...
Pouzivas WEP alebo WPA? Nedavno som mal taky problem, ze sa HD2 nebolo schopne pripojit na router s WPA, konkretne WPA-PSK (TKIP). Mohol by si skusit vypnut ochranu uplne len na vyskusanie a napisat ako to dopadlo.
Menschik: HD2 problém s připojením na WPA-PSK nemá - normálně funguje bezproblémů. Jestli je to WEP, nebo WPA je fakt jedno... Problém tedy bude někde jinde...
Omyl, minule po nainstalovani nejakej aplikacie sa mi HD2 odmietalo pripojit na siet s WPA. Islo o to, ze uplne zmizla moznost vyberu zadania WPA klucu pri pripojovani sa na router. Nemam ani tusenia preco sa to stalo, viac menej co som cital tak to malo viac ludi. Pomohol jednoduchy Hard Reset a problem zmizol.