Přátelé. Na základě milého upozornění jednoho čtenáře, který se nejdříve na stránkách ce4you pokusil šířit plnou verzi části komerční aplikace Resco Explorer, a když neuspěl, poděkoval udáním na Úřad pro ochranu osobních údajů na to, že se na ce4you sbírají osobní údaje čtenářů bez toho, aniž by k tomu čtenáři uvedli výslovný souhlas, jsem provedl tato opatření:
1) Veškeré osobní údaje o čtenářích, které každý čtenář DOBROVOLNĚ zadal do systému (jejich zadání NENÍ podmínkou registrace) jsem vymazal z databáze
2) Zablokoval jsem možnost jejich opětovného vložení do doby, než bude situace vyřeší a než odstraníme právní nedostatky
Osobně je mi samozřejmě líto tohoto opomenutí, které však v žádném případě nemělo vliv na bezpečnost vašich dobrovolně poskytnutých osobnich údajů. Žádný ze zadaných údajů nikdy nebyl předán ani další osobě, ani další společnosti za jakýmkoliv komernčním i nekomerčním účelem, vše bylo shromažďováno v dobré víře a ve snaze nabídnout čtenářům pohodlný prostředek, jak se představit ostatním. Za případné problémy se předem omlouvám.