Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zamezení datového roamingu na HTC HD2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    73

    Zdravím, existuje v HTC HD2 možnost zamezit komplexně datový roaming? V příručce jsem našel jen jak to zamezit a nastavit pouze u jednotlivých služeb a aplikací. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Buď si to zařídit přímo u operátora nebo pomocí aplikace NoData od MoDaCo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    nevýhodou NoData je, že se musí dělat manuálně, dobrou zkušenost (ale na Touch Pro, s HD2 jsem venku ještě nebyl) mám s aplikací "NoDataInRoaming" --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503131 , která běží na pozadí a automaticky blokuje data v roamingu (jak již sám název napovídá :-)), v domácí síti jsou data dostupná
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Jak je každému po chuti. Ale osobně také radši dávám přednost NoData, protože si to tam sám ťuknu a vím, že to mám vypnutý.

    Nejlepší je, když si to uděláš sám!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    jj někdo má rád vdolky, jiný holky... když jedu někam dál, kliidně bych to jednou vypnul, pak zapnul, když jsem se ale pohyboval pěšky či na kole v příhraničních oblastech (např. Klínovec, Boží Dar, Sněžka, Břeclav, ...) kde často přecházíš mezi operátory, tak ta automatika přišla vhod. Brzy to vyzkouším i na HD2, snad to bude bez problémů jako na TP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Díky. Dobré vedět, že se na to dá spolehnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Volání a data v roamingu na Slovensku
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-07-2010, 10:25
  2. Ako zakázať pripojenie k dátam cez GSM v roamingu?
    Od Slamka_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-05-2009, 14:23
  3. zamezeni vyskakovani SW klavesnice
    Od Spawncz v sekci + Registry
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 19:31
  4. GPRS v roamingu
    Od kmozis_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 22:36
  5. Ikonka roamingu Qteku 8310
    Od chuan_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-06-2006, 13:25