Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Virtualni klavesnice

fisik_ce4you (115)|9.3.2010 16:57
Zdar,

chtel jsem se zeptat, jestli vam vyhovuje ta virtualni klavesnice ... mne se totiz furt stava, ze se premacknu apd. Mam velky prsty :). Pouziva nekdo nejakou alternativu? V EnergyRom jsem zkusil na chvilku Swype a ten skin mi sedl lip, akorat ze zas to nemelo vibracni zpetnou vazbu. Ma nekdo nejaky dalsi tipy?
Zdenek Malinsky (9781)|10.3.2010 15:13
Virtuální? To myslíš soft klávesnici? No, aletrnativ je několik některé i free - Finger Keyboard, pak od Sunnysoftu, Resco, Spb..... stačí trošku hledat, ale v tvém případě by možná bylo lepší pořídit si něco s hw klávesnicí - třeba TouchPro2.
Tesi28 (7)|18.3.2010 19:04
Cusz,
já používám resco keyboard pro a jsem s ní spokojen,dříve jsem se taky častokrát přemáčknul, ale tahle to vyřešila.
A s tou klávesnicí Swype jak jsi psal že máš. Máš tam i češtinu? já jsem si to stáhnul taky ale bez češtiny a je to celkem k ničemu.
fisik_ce4you (115)|21.3.2010 23:09
No ja cestinu skoro vubec nepouzivam (coz je videt i na mym psani :) ), takze mi ani nijak nechybi (maximalne bych to vyuzil na XT9 s tim jezdenim prstem po displeji - to mi pripada vychytany, ale bez ceskych slovicek to je na prd) ... ale stejne to proste neni ono. Resco sem mel na chvilinku a nejak mi to nesedlo, ale asi budu muset tomu dat dalsi pokus :)
Tesi28 (7)|22.3.2010 10:05
já do toho právě shánim češtinu kvůli tomu posouvání prstem po displeji, protože je pravda že bez těch českej slovíček je ta klávesnice na prd.
Tesi28 (7)|30.3.2010 15:12
tak na konec ze všech těch množství klávesnic jsem si stáh resco keyboard pro, ale jediný co u ní nejde tak je mod Landscape. displej se přetočí, klávesnice taky, ale zůstane stejně veliká jako v normálním modu neroztáhne se přes šířku dipleje, nevíte co s tím? díky
zivan (615)|30.3.2010 15:52
Nic, je to vlastnost, ne chyba. Taky bych to uvital.
Tesi28 (7)|30.3.2010 16:02
jinak nevíš o nějaký podobný klávesnici která vypadá jako resco a umí landscape, uvítal bych jí, díky
zivan (615)|30.3.2010 16:08
Tim "vypada jako Resco" myslis defaultni vzhled aktualni verze? Tzn. vetsi tlacitka a pouze pismena?

Vim, ze roztahovat se umela Sunnysoft Keyboard, ale tu uz jsem dost dlouho nevidel.
Tesi28 (7)|30.3.2010 16:17
no nevim jakej maj deafaultní skin ale já používám iskin velký písmena že se velmi málo překliknu, ale něco na ten způsob. ještě se zkusim podívat po netu, díky
Zax_ce4you (222)|30.3.2010 16:46
Osobně doporučuju TapTap Keyboard, je to česká klávesnice, ze začátku trochu nepraktická, ale já jsem se na ní postupem času vypracoval tak, že dokážu psát rychle. Dokonce se na ní dá psát poslepu - je ale nutné to brát s rezervou, celou sms bez překlepů asi nedáte :D ale dá se při psaní v pohodě chodit po ulici bez rizika kolize s pouličním osvětlením :)
Funguje na jednoduchém principu (v jednoduchosti je krása :) ) - jeden znak = dvě tapnutí. A je jedno, jestli s diakritikou nebo bez :) umí i čísla, speciální znaky a v nové verzi má dokonce další sadu tlačítek - kurzorová tlačítka, cut/copy/paste apod. Naprostá dokonalost :) A to nejlepší - je to freeware!!! http://www.taptapkeyb.ic.cz/
Tesi28 (7)|30.3.2010 16:59
ze začátku to asi není ono, ale postupem času se dá zvyknout ;)
fretak (265)|17.4.2010 10:22
Ja uprimne nechapu, proc se furt vymysleji nove zpusoby, jak psat text na software klavesnici.

Pritom by BOHATE stacilo udelat klasickou telefonni klavesnici, kde po stranach by nebyly vselijake dalsi doplnkove a zbytecne klavesy.
blackydragon (34)|18.4.2010 11:32
ahoj, nemůžu u resco keyboard najít středník ; .....nevíte jak ho tam dostat ? dík