Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jen bílá obrazovka s nápisem HTC.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Pánové,mám problém.Zničehonic se mi stalo,že když nahraji neoficiální romku,tak přístroj naběhne jen do bílé obrazovky s nápisem HTC.Stane se vždy poté,kdy systém naběhne a já udělám restart.Když nahraji oficiální 1.66 tak vše funguje jak má.Do teď jsem romky nahrával a nikdy se mi to nestalo.Až do včerejška po nahrání romky [ROMeOS4](06MAR-v4.03.210|576MB)[WM655-23541][S-20121412] .
    Nemohl se nějak poškodit HSPL ? Nebo fakt nevím :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    21

    vyndej SD kartu a nastartuje to v pohode. zazalohuj si ju a preformatuj. mel jsem stejny problem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pouzil jsi i k danym rom radio??Nektere novejsi ukuchtene rom podporuji jen nektera radia.Maji to vetsinou uvedeno u dane rom.
    Tento tvuj problem neni ojedinely a prave vzdy temer byva problem v radio verzi,protoze radio ukuchtene rom neobsahuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    Presne jak pise Jirka, tyhle nove ROM potrebuji Radio 2.07 a vyssi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Měl jsem tam rádio 2.07.Ale kusím to znovu a vyndám i sd kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ono pak jeste zalezi jestli je to 2.07 z 1.66 ci 2.07 z TMUS 2.10
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to udělaltak,že jsem nejdřív nahrál radio 2.08 a pak romku a fungujééééééééééééééééé

    Díky za rady .Super,už si na to dám bacha.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Uplně bílá obrazovka
    Od orsiamartini v sekci Glofiish X9xx, X8xx
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 14:35
  2. HTC TyTN (Hermes) - bílá obrazovka
    Od LoMo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2009, 18:52
  3. Bílá obrazovka po zapnutí
    Od Kukulinek v sekci Dell
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 03:13
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-12-2006, 06:38