Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

S2U2 - jak ignorovat příchozí volání?

rriha (149)|5.3.2010 19:13
S2U2 mi ve chvíli, kdy je telefon zamčený, při příchozím volání nabízí (nechápu, proč jsou n to dva různé screeny...):
- buď obrazovku se "slide to answer"
- nebo obrazovku se dvěma klasickými tlačítky přijmout/odmítnout...

...potřeboval bych ještě volbu "mute ring" - prostě ať to zvoní dál, ale potichu...tlačítka na hlasitost mám přemapovaná n UP/DOWN pomocí VolDPad, takže tam si asi nepomohu...
dík za radu
prokji (199)|5.3.2010 21:16
A klasický položení na displej nepomůže / mě to teda na d1 i d2 funguje naprosto v pohodě../??
rriha (149)|7.3.2010 16:46
s tím položením na diplej mám problém - nikdy mi nefungovalo... mám nainstalováno "Rhodium Settings Tool" a tam mám tu volbu (že položení displejem dolů udělá mute) zaškrtnutou...je mi divné, že mi to nejde odškrtnout (chtěl jsem vykoušet zapnout/vypnout) ... ví někdo, prosím, kde to v registrech hledat? (chvíli jsem to googlil, ale moc pečlivě ne)
Sani (68)|10.3.2010 11:16
K tym dvom roznym obrazovkam na prichadzajuce volanie:

v nastaveniach je "slide to answer", avsak je tam aj volba, ze toto sa ma pouzit, len ak pride volanie pri zamknutom telefone. Ak je pocas volania odomknuty, pridu standardne dve tlacika. Mam to tiez takto nastavene a som s tym spokojny (da sa to zmenit, kombinaciou nastaveni). Zial mute S2U@ (zatial) nepodporuje... Aj ked... podla beta informacii autor pracuje na roznej funkcionalite slidera podla kontextu v akom sa telefon nachadza, takze aj mute sa snad dockame....

Ja nemam tlacidla hlasitosti premapovane, takze mutujem pomocou nich... Riesenie pre popisovany problem, zial nemam...
rriha (149)|10.3.2010 19:31
tak jsem si odinstaloval VolDPad, Mute tudiz delam pres hw tlacitka a funguje to...
...porad ale nechapu, proc mi nefunguje to polozeni telefonu displejem dolu - nemuze to treba zpusobovat G-Config?