Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Zobrazení údajů o volajícím na TD2

Vašo_ce4you (3)|4.3.2010 19:14
Nevíte prosím někdo, jak lze upravit zobrazování informací o volajícím? Potřeboval bych, aby se kromě obrázku a čísla zobrazoval také údaj Společnost pokud je vu kontaktu vyplněný.
děkuji za radu
Bassik (12)|26.3.2010 15:28
Bohužel neznám aplikaci, která by tohle umožňovala. Osobně to obcházím tímto způsobem:
- U kontaktu přejděte do "upravit kontakt" a poté "další"
- zde zadáte požadovanou "společnost"
- pak rozbalte pole "zobrazit" a zde zvolte "společnost(jméno)"

Výsledkem bude, že se Vám budou řadit kontakty i v prostředí Touch Flow dle "společnost(jméno)" a stejně tak se vám bude zobrazovat kontakt při volání.

Jinak osobně jsem si dal ještě tu práci, že jsem si stáhnul z webových stránek loga firem a následně je připojil ke kontaktu. Což mi velice vyhovuje, neboť je už na první pohled vidět z které firmy volající volá.

Snad jsem vám alespoň trochu pomohl.

Vašo_ce4you (3)|26.3.2010 18:25
Děkuji. Vůbec jsem si nevšimnul, že v poli Zobrazit jako je tolik možností. Dokonce se dá zobrazit jméno a v závorce společnost - což je přesně to co bych chtěl. Jakmile to vyzkouším, hnedle sem napíšu výsledek. Ještě jednou dík.
Vašo_ce4you (3)|4.5.2010 20:09
Tak jsem intenzivně zkoušel, a je to asi jedinný způsob jak tam dostat oba údaje. Škoda, že se nedají roztáhnout na dva řádky, bylo by to přehlednější.:((
P.S. Ještě doporučím, úpravy Zobrazit jako dělejte na PC (např. Outlooku), jde to rychleji. Pak jen stačí synchronizovat a je to.