Mě počasí funguje,zkoušel jsem to přez wifi.Ale trvalo to docela dlouho,tak jsem to nechal a stáhl poštu a když jsem se vrátil na kartu počasí už to bylo.
Jinak jsem dal pryč jen stylus lock
Mě počasí funguje,zkoušel jsem to přez wifi.Ale trvalo to docela dlouho,tak jsem to nechal a stáhl poštu a když jsem se vrátil na kartu počasí už to bylo.
Jinak jsem dal pryč jen stylus lock
Zajímavý tip, snažil jsem se WkTASK ukočit násilím, nepovedlo se. Ale k mému překvapení se počasí přes WiFi stáhlo...
podle mě to dělá ten wktask, když sem ho do romky nedal byly problémy ted ho tam mám a vše ok
Malou radu,jak dostanu do romky svoje cabíky.
Díky moc
Zdravím z Krkonoš ;-)
Verze Sense 2.1 už obsahuje mod na zprávy - jen bulinky jsou v registrech vypnutý.
Co se týká seznamu hovorů na home 2.5 - to už ja na xda-dev taky hotové. Má to ale ještě mušky, tak jsem to do Eržiky nedával.
Pokud vám blbne podsvícení, na vině je podle mě Manila Locker..
Ahoj Adowe,Původně odesláno od Adow
s tebe mají na horách asi radost.Hlavně tvoje drahá polovička.Co.
Přeju hezkou dovču
Ahoj Adowe,Původně odesláno od Adow
s tebe mají na horách asi radost.Hlavně tvoje drahá polovička.Co.
Přeju hezkou dovču
Tak jsem zkoušel znovu Eržiku X Sense 2.1, tentokrát jsem odstranil pouze WkTask a Styluslock. Před tím jsem odstranil i Google maps a tento program jsem tam teď nechal a počasí se stahuje bez problémůPůvodně odesláno od _Amos_
![]()
cumel: jj ty jsi to vyřešil je to gooogle maps....kdyť je to s nim provázaný:-)
Adow: Předem přeju hezkou dovolenou.
Dále bych měl dotaz. Když si do ROMky přidám vlastní balíček - v mém případě Esmertec Java - v pohodě se po flashnutí romky nainstaluje, ale chybí mi v Programech zástupce na tu javu, jamotný program je ve složce Windows a v pohodě funguje. Jak to zařídit, aby se i u přidaných balíčků vytvářely zástupci v Programech? Kde co nastavit a tak? Balíček je samozřejmě v EXT.
ahoj nevíte někdo v jakým souboru můžu editovat text který se zobrazuje při instalaci? Mám na mysli " Vítá vás Eržika, za okamžik se vám budu věnovat"
edit: je to OEM/Diamond/0405/OEM_lang_0405/LogoMsg.bmp
Můžete někdo poradit,jak přidat vlastní cab do rom.V tomhle programu package-creator-v2.7 ho udělám přidám do romky.Ale on nikde není.
Měl by se ještě asi upravit ale nevím jak.Díky moc
Pokud chcete zástpce do nabídky start, mrkněte na nějaký hotový balíček. To, že se nezobrazil může být tím, že má nasravenou cestu do start menu\programs. U Eržiky to ale samozřejmě musí být nabídka start\programy ;-).
Ahojte,tak nikdo neví??Původně odesláno od ropyno
Pokud chcete zástpce do nabídky start, mrkněte na nějaký hotový balíček.
Díky za radu, už jsem to našel. Je to v app.dat souboru. Stačí upravit cesty z Eng na CZ :yes: