Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 187

Téma: Kitchen - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nahlédněte Eržice pod sukni :-) - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Já mám Eržiku Sense 2.5 a počasí mi jede v pohodě jak podle Mojí polohy tak i po přidání města pomocí Weather editoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Quick GPS - OK; synchronizace dat - OK, opera-OK
    zkoušeno Edge/Wifi
    radio mám 1.17.25.09
    nějak mě nenapadá čim to může být
    (ale pro mě nepodstatný bug, synchronizaci mám nastavenou na 15min takže mě to netíží )

    dotaz:jak můžu změnit pozadí sense? (tak aby po flashi byl již tento obrázek jako "tapeta počasí")
    jak změnit podpis romky v bootloaderu??? když změnim v kitchen "ROM Ver." tak sice při flashi přes win. je romka označená dle mě ale v bootloaderu je pořád 2. Erzika X

    jinak komu se podařilo z cab souborů udělat vlastní balíčky(aby program byl obsažen v romce) prosím o help, nějak se mi to nedaří v kitchen ji vidim ale do tel se již nenainstaluje, takže to dělám určitě uplně blbě :-D
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Když si do Kitchen přidám vlastní balíček a přidám do ROMky, jak nastavit, aby se vytvořil zástupce do menu Start? Program se sice v pohodě nainstaluje a funguje, je chybí zástupce ve startu a v Programech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    Adow: Diky za odpoveď, pochopil jsem a na programování mi chybí čas.
    Ještě mě napadla jedna věc. Viděl jsem v jiném vlákně příspěvěk od Amose, kde upravoval Home screen pro Sense 2.1 viz.:
    Kód:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?fi=30&t=33550&s=&sbd=&
    kde se vyřádil, ale mohl by tedy upravit tento homescreen tak, aby vypadal podobně jako u Sense 2.5?
    Zdá se, že je v tomhle profík, ale to je asi spíš otázka pro něj, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    A ještě jednou. Vrátil jsem se z5 k Eržice 9 Sense 2.1 a počasí se stahuje úplně v pohodě, tak mě řekněte, kde soudruzi z NDR udělali chybu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    cumel:takže 2.1 ok 2.5 error

    edit:ne takže problém je 100% mezi klávesnicí a židlí takže komu to nejede co jste zakázali? změnili?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    Měl bych dotaz, jak mám upravit třeba soubor shellres.192.dll, když je tam v tom kitchen v jiném formátu..?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Cumel: Screeny jsou jak webový stránky. Jde pohnout s čímkoliv kamkoliv, zvětšovat, zmenšovat atd... Tady bohužel moje možnosti končí. Takže nedostanu na screen z funkčních prokliků to co tam není. Na to jsou jiní machři. Třeba port pro Sense 2.1 dělal Kimi_sae_ireba asi čtyři měsíce. Sense 2.5 je úplně jiné, nevím co přesně by jsi chtěl na home screen dostat, ale moc toho jiného vymyslet nejde. Pro home screen Sense 2.1 mi byl tak trochu předlohou HD2 mini...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Počasí: hmm tak mě počasí taky nejde, jen umístění. Přehodil jsem radio z 1.17 na 1.11 a nepomohlo to. Dokonce mám pocit, že přestalo fungovat i umístění... Tak jestli někoho z kuchařů něco napadne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    Amos: Diky za info, je jsem měl představu, že by po odrolování home screen bych měl přístup k odkazům na jednotlivé aplikace jako je to u Sense 2.5. Zkusím se mrknout na XDA, třeba na něco narazím
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    SG: Zakázal jsem při tvorbě ROM jen aplikace, které nepotřebuji tj. WkTask, StylusLock a GoogleMaps nic víc. Radio mám 1.17

    edit: A před flashem jsem provedl formát pomocí MTTY (i když mi to vyhodilo chybu, což jsem se dočetl, že nevadí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    zbynek: Ten formát je tzv modul. Modul se od klasického souboru liší tím, že má rezervované místo v paměti. Klidně můžeš ten adresář shellres.192.dll smazat a dát tam místo něj soubor. Kdybys to chtěl nechat takhle, tak si stáhni utilitky file-2-module a module-2file. Už podle názvu je vidět na co asi jsou . Přihodil jsem link do 3. postu (kua jsem na vás tak hodnej, sám jsem si musel vše najít a vy to dostanete na stříbrným podnose ).

    _Amos_, cumel: Na to počasí u Sense 2.5 po návratu mrknu.. Ikdyž nechápu proč to u Sense 2.1 jede a 2.5 ne..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Cumel: Tak když něco najdeš, tak dej vědět. Myslím ale, že spíš nic nenajdeš, protože tohle je zásah do Kimiho portu, který využívají všichni se Sense 2.1. Takže podle mě by to zvládl jedině on. Tady máš Kimiho vlákno kde ochotně diskutuje na kterékoliv téma. Teď řádí se zobrazováním sms jako v Ijfónu (osobně se mi to moc nelíbí, ale fungovat na eržice by to mělo).
    Kdyby více, tak přesuň diskuzi to grafického vlákna, ať to tu necháme kuchařům...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    41

    Zdravím,
    Musím říct že kuchyň je fakt super.
    Nejdříve jsem zkoušel verzi Eržiky X 1.0 / 2.5 ... zkoušel jsem jak to pojede.
    Zkusil jsem tedy uvařit vlastní ... vytvořil jsem si lehkou verzi, zdá se být stabilní a žádný fatální problém nemám.
    Jen dva problémky:
    Jedná se Internet Explorer ... ten nejde spustit a nejde ani v Erzika X1.0 / 2.5

    pak nechápu jednu věc když proběhla všechna instalace tak podsvícení displeje byl automaticky regulován dle prostředí.
    Po restartu ale ne ... vždy když ho nastavím na auto tak po restartu se zase vypne ... Nevíte kde může být zakopaný pes ?
    Vše jsem nastavoval start->nastavení->systém->napájení->podsvícení
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Počasí: problémy s počasím jsou podle mě spojeny s taskbarem. Myslím, že Adow nepoužívá, žádné horní ikony a jemu vše funguje v pořádku, tak jsem zkusil taskbar odinstalovat, ale nepomohlo to. Když jsem ho ale nainstaloval zpět, tak se počasí umoudřilo a začalo normálně fungovat. Tak naschvál, komu nefunguje počasí, máte nainstalovaný taskbar? Mělo by to i logiku, protože taskbar zasahuje i do registrů...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 757
    Poslední příspěvek: 07-10-2012, 21:33
  2. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 21:50
  3. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  4. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00