Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 187

Téma: Kitchen - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nahlédněte Eržice pod sukni :-) - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #166
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Do download adresáře kitchen Eržiky X jsem přidal balíčky Co0kie Home Tabu 2.0.0 .
    CHT + Editor jsou v češtině, Scheduler není nic pro mě a textu je hodně - dělat to nebudu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    22

    Ahoj, díky moc škoda jen, že ten melicher zrovna teď nefunguje je chyba jenom u mě? Stránka nejde vůbec načíst...
    Jinak zrovna testuju tvojí romku ještě s anglickým Co0kie Home Tab 2.0.0 Public Beta zatím spokojenost a ta česká verze určitě potěší! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Asi hloupá otázka, ale potřeboval bych nakopnout, jak dostat ten nový CHT2.0 do Eržiky X 1.3 - Sense 2.5. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    22

    Až to půjde z toho melicher.eu stahnout, tak to stahneš a jednoduše nainstaluješ... Škoda, že to nejde ještě nikdo neodpověděl jestli to lze stahnout či ne proto pak nevím zdali je chyba jenom u mě, nebo jestli to je globální výpadek...

    edit:
    tak už lze stahovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    No právě nainstalovat, ale jak, když tam není žádný cab nebo exe soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Teď jsem ten CHT2.0 z melicher.eu v pohodě stáhnul

    bropol: Jsou to balíčky, takže si to musíš hodit do Kuchyňky a sám uvařit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Přesně tak, jsme v tématu kitchen - takže jsou to balíčky. CABy jsou ke stažení ve vlákně CHT 2.0 na xda-developers.
    Archiv jsem teď znovu uploadnul - prve jsem tam zapomenul přidat komponentu pro zámek CHT pro WM6.1..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od bropol
    No právě nainstalovat, ale jak, když tam není žádný cab nebo exe soubor.
    Pokud si netroufáš na hrabání v kuchyni a následném vytvoření romky, tak já jsem to nově uvařil s CHT 2, FB tab + s dalšíma drobnostma, jako je přidání 2 nových cz zvuků pro sms a email naopak něco jsem zase odebral, ale toho bylo fakt minimum... Jestli to nebude "Adow" vadit můžu ti poslat link třeba přes soukromou zprávu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Redskins: Díky za upravenou ROM, stále testuju a vypadá to O.K. Zatím jsem nepřišel na nic, co by nefungovalo. Super!!!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    22

    Jenom přidám screen s Eržikou CHT 2 a pár grafickýma úpravama :-)
    Zatím vše běhá OK... CHT2 je fakt hračka :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    chtěl bych se zeptat - hlavně těch zkušenějších kuchařů. Myslíte že si může i začátečník (já) uvařit svou vlastní RÓMku? Sice jsem "ajťák", ale i tak mám obavy že bych ukuchtil něco nechutného. Nemyslím žádné veledílo, ale jen graficky a částečně i funkčně přizpůsobenou (takovou Eržiku 8/9 s částečnými úpravami). A existuje i kuchyně pro ty dvě výše zmíněné RÓMky?
    Díky za vaše názory a odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Ahoj Adow trošku jsem si upravil tvou romku pomocí zde uveřejněné kuchyně , jen jsem něco odebral a mám problém. Když odeberu z manily odkazy na twiter a akcie tak po uvaření romky mi na telefonu nenajede sense. Nevím čím to je a tak prosím o radu. Díky předem. Ahoj Olda
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Co myslíš tím odděláním odkazů? Jakože jsi v kitchen disabloval Manila_Twitter_2_5_20111731_0_CFC a Manila_Stock_2_5_20111730_0_CFC?
    To by nemělo ničemu vadit... Co jsi tam dělal ještě za úpravy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Ještě jsem tam objevil tweak na nastavení sense na landscape a to asi bude ono. Ale nejsem si jist. Ahpj Olda
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Pokud to bylo toto "HTCSense_Tweak_EnableGSENSOR_Landscape", tak to v podstatě jen přidá hodnotu do registru a nemělo by to mít nějaký vliv na spouštění Sense. Musíš samozřejmě používat jen ty tweaky a úpravy, které se týkají tvé verze Sense. Bohužel nevím ze které verze kitchen vycházíš a jestli jsi tam jen vybral/nevybral nějaké balíčky nebo jsi dělal další úpravy.. Pokud jsi jen vybíral jiné balíčky, zkus mi poslat erv soubor a já se mrknu co by tam mohlo být blbě.. D1 už ale nemám jak testovat, takže to bude jen teoreticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 757
    Poslední příspěvek: 07-10-2012, 22:33
  2. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  3. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  4. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00