Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 187

Téma: Kitchen - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nahlédněte Eržice pod sukni :-) - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    První ROMka 6.5. uvařena a nahrána, tak uvidíme
    mám dotazy
    1. existuje nějaký shortcut na to aby se zamkla klávesnice? (kromě today odkazu)?
    2. v sys je balíček Lockscreen (co dělá???) - nemám ho nainstalovaný a WM stadart Lock jede
    3. V úpravy a nastavení je DeviceLock - a ten dělá co? to je ten standart Lock?

    Mým cílem je namapovat si soft tlačítko na zamykání displye, today plugin je na mě moc malý

    PS: já vím že na 6.5 není podpora, ale tohle je i v 6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Jak jsem slíbil, taky jsem vařil 6.5. A musím říci, že mě to příjemně překvapilo. Je teda pravda, že rozdíl mezi 6.1 a 6.5 je v maličkostech. Pamět se mi ustálila na 90%, překvapivě ale vše běhá stejně rychle jako v 6.1. Opera jede bez problémů a TomTom taky (jestli jste měli problémy s 6.1 s IGO, tak teď je to asi bez šancí). Hodně žere album (tady se mi to i kouslo), ale to proto, že bere fotky ze všech adresářů najednou, tak se asi vyplatí se vrátit ke starší verzi, kuchyně to nabízí...
    Chvilku to tam nechám, ale vrátím se k 6.1. Myslím, že rozdíl je až v 6.5.x.
    Rozhodně si uvařit 6.5 stálo za to a asi s novou verzí manily kdy se zase vše trochu zrychlí, tak bude 6.5 takovej designovej nástupce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od scopres
    1. existuje nějaký shortcut na to aby se zamkla klávesnice? (kromě today odkazu)?
    2. v sys je balíček Lockscreen (co dělá???) - nemám ho nainstalovaný a WM stadart Lock jede
    3. V úpravy a nastavení je DeviceLock - a ten dělá co? to je ten standart Lock?
    1. nevím co máš na mysli
    2. Lockscreen je balíček který má nastarosti obrazovku zámku. Pokud máš CHT 1.8.5, tak ta to DLL přepisuje - takže to může fungovat, ikdyž to nemáš zahrnutý v ROM. Jinak tenhle balíček je čiśtě WM6.5 - já jsem ho ve WM6.1 měl jen proto, aby CHT 1.8.0 uměl zamknout displej na WM6.1 alespoň standardním zámkem obrazovky, když už ne tím CHT.
    3. to se týká zámku telefonu kódem - je to HTC skin
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    1. v advancedconfig si můžu namapovat softkeys, ale musí to být nějaká program. Tedy pokud existuje shortcut, který zamkne display (standartně) tak ho tam můžu dát a je vymalováno.
    2. Hmm ten Locscreen mám vyplý (6.1NOTF ho má taky vyplý a já jel podle něj) a CHT1.8.0 nemám a lock funguje ....
    3. aha, takže ok nepotřebuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    scopres: jestli ti jde o zamykání přes nějaký tlačítko shortlinku, tak Co0kieho hometab má přímo v sobě qiuklink Zámek zařízení. Je to v přídat rychlého zástupce, pak různé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od _Amos_
    scopres: jestli ti jde o zamykání přes nějaký tlačítko shortlinku, tak Co0kieho hometab má přímo v sobě qiuklink Zámek zařízení. Je to v přídat rychlého zástupce, pak různé...
    nepoužívám sense, takže nemám cookiho
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    PO 156 flashi WM6.5 jsem přišel na 1 větší a 1 menší problém:
    1. mp3trimer se po instalaci nezobrazí v programech, link je nutno dodělat ručně
    2. nejdou mi otevírat přijaté sms, vidím je, můžu je smazat, ale nejdou přeposlat nebo otevřít a taky nemám MMS v NoData, jestli to spolu nebude souviset
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Těch chybiček jsem v 6.5 našel víc. Já dávám přednost Sense 2.5, tak jsem rychle skočil zpět do 6.1. Prostě odladěnej systém je výhodou
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    SMS a MMS jsem nerozchodil, což považuju za velmi závažnou chybu, takže vracím se z5 k 6.1 NOTF. Škoda, jinakto vypadalo celkem rychle a stabilně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    WM6.1 regulerní dotaz: dal jsem verzi WM6.1 NOTF - diamond dialer (defaultně), ale to žádný dialer není, při příchozím hovoru se mi zobrazí jen nějaký systémový hlášení o příchozím hovoru kde je přijmout a ignorovat, dělalo mi to i u 6.5 tak jsem tam musel dát tachi. Totéž dělá Rhodium, nemá se tam ještě něco donastavit? a když tak kde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    [h]Aktualizace kitchen - Eržika X 1.3[/h]

    Changelog:
    • novější klávesnice z Diamondu2 (EZ Input 2.0) - Úplná QWERTY má upravené rozložení (QWERTZ) a definici znaků pro CZ a SK, tato verze neobsahuje Kompaktní QWERTY![/*]
    • u verze se Sense 2.5.2012 Co0kie Home Tab 1.8.5 se speciálním Eržika nastavením + CHT Editor 1.8.5.1[/*]
    • aplikace NoData vyměněna GPRS Enabler/Disabler - pro ovládání prsty, umí ukončit aktivní připojení - najdete jej v Programy-Komunikace-Povolená připojení[/*]
    • přidána utilitka Marzens TouchInCallScreenTweak - chování displeje telefonu během hovoru[/*]
    • všechny varianty by mají telefonní aplikaci, která je pro ně určena (NoTF a TF3D 1.1 Diamond dialer, TF3D 2.1, Sense 2.1 a Sense 2.5 Tachi dialer)[/*]
    • opravena menu u NoTF a TF3D 1.1[/*]
    • do kitchen přidán Facebook tab pro Sense 2.5[/*]
    • některé další drobné opravy/úpravy[/*]


    Download:
    Kitchen Eržika X - aktuální kuchyni naleznete vždy zde

    Pozn.: Přídavek pro kitchen (WM 6.5) můžete použít z verze Eržika X 1.2!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Adow: Ještě jednou moc díky za dlouhodobou péči o Eržiku (potažmo o nás). Myslím, že spousta z nás už úplně zapomněla jak vypadá původní originální ROM - při posledním flashování jsem zkusmo nahrál původní ROM a byl to docela šok... Díky Tobě se naše mašinky dostaly na úplně jinou úroveň a troufám si tvrdit, že Tvoje Eržika patří mezi ty nejlepší ROMky, které kdy spatřily displeje Diamondů... O skvělé podpoře ani nemluvím... Přeju Ti hodně úspěchů při vaření na dalších mašinkách a DÍKY!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Loučení s velkým gustem. Prostě tak jak to umí Adow a to se mi na jeho romce vždy líbilo. Ne to jaká ta romka je (prostě perfektní), ale to jaký servis měla. Někdy jsem si i říkal, že tenhle člověk by měl pracovat v HTC))....
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    1

    Ahojky taknejak sem si uvaril ROMku a nejde mi spustit Sense 2.5 porad to pise Spousti se HTC Sense a nic ... a to sem jenom povypinal Operu WK task a pridal sem zvuky z Topaze delal sem vse podle navodu i Hard reset sem pouzil 2x a furt to nechce nacist Sense

    jedine co sem z navodu nepochopil na co je:
    Stiskněte a držte vol- + šipku zpět + stylusem stikněte reset (tlačítka pořád držte)
    Po výzvě stiskněte on/off tlačítko

    Kdyz to udelam napise to Trigger USB Host:
    po chvili
    Retry Enter USB
    a zacne se fragmentovat Display.

    THC Touch Diamond Erzika 1.3 sense 2.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ta pasáž co ti nejde do hlavy je flashování z Internal Storage - to jsi ale asi nedělal, je to stejné jak když to flashneš z PC. Proč ti nejede Sense bohužel netuším.. Jestli to potřebuje pro svůj běh Operu? To se mi zdá divný..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 757
    Poslední příspěvek: 07-10-2012, 22:33
  2. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  3. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  4. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00