Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 50 z 51 PrvníPrvní ... 4048495051 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 736 až 750 z 758

Téma: ROM - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nová generace - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #736
    merano_ce4you
    Guest

    ahoj,

    nová romka je super. jen mám menší problém. používám místo tf spb mobil shell s sense tématem. bohužel at se snažím jak se snažím, tak mi to nejde nainstalovat na eržiku X 1.3. vždy během instalace či krátce po instalaci telefon zamrzne a už s ním nejde nic dělat. nevíte náhodou čím to je? jinak super klávesnice

    míra
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #737
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Bohužel netuším..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #738
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Přešel jsem na poslední Eržiku a při psaní nového emailu mi při zadávání emailové adresy nenaskakuje "nápověda"-navrhované emailové adresy obsahující písmena zadaná do pole adresáta :-( Je to vlastnost poslední verze Eržiky, nebo se mi změnilo něco v nějakém nastavení, případně co a kde to mám hledat?
    Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #739
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Měnila se klávesnice a s tím i tyhle nápovědy - takže to asi bude souviset s tím.. Bohužel nevím čím to vyléčit - snad jinou verzí klávesnice. Nebo si můžeš uvařit nejnovější Eržiku se starší klávesnicí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #740
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Diky, toho jsem se trosku bal (
    Ty nahodou netusis, ve ktere Erzice je jeste ta s napovedou? Ted jsem prechazel z Xky a ta ji mela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #741
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Verze X 1.2 má ještě starší klávesnici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #742
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    díky, asi u ní skončím
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #743
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    2

    Caute viete mi poradit ako dostat do Erziky X1.3 qwerty klavesnicu? Hladam uz kade tade a furt mi ide qwertz
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #744
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tady jsem na to QWERTY vytvořil CABík. Změní to jen klávesnice HTC. Nezkoušel jsem, ale mělo by to jet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #745
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    2

    Dakujem ti pekne dobra vila
    aj za erziku aj za ten CABik
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #746
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Ahoj kluci mám ted nainstalovanou verzi Eržika X1,3 Sense 2,5 a mám dotaz na volnou pamět ram. Po restartu mám volných zhruba 32 MB a chtěl bych poradit jak ji trochu uvolnit, nějaké triky. Jinak systém je velmi rychlý, všechna čest pro kuchaře Adow. Já vím že Sense si vezme mnoho ale třeba to nějak jde. Předem děkuji za pomoc a mějte se hezky. Ahoj Olda
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #747
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Špatná sekce, omlouvám se - prosím o smazání
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #748
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Špatná sekce, omlouvám se - prosím o smazání
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #749
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Ahoj vsichni,

    chtel bych vas poprosit o radu. Poridil jsem si HTC Diamond jako nahradu za svou starou Asus P525ku, na ktere jsem pouzival SPB mobile shell a spokojenost. HTC jsem koupil z druhe ruky a uz v nem nebyla puvodni rom. Nyni tam mam nahranou Erziku X 1.3 s TF3D 2.1, ale telefon se mi zda hrozne pomaly (nejspis nezvyk oproti SPB a taky malo intuitivni - zapinani wifi, BT...).

    Chtel jsem se tedy timto zeptat, jakou verzi ROM byste mi doporucili. Jestli "holou" Erziku X nebo neco uplne jineho. Na strankach HTC jsem nasel podle SN verzi rom, kterou je mozne stahnout - je z roku 2008 a ani u ni uvedeno, jestli je vubec v CZ (je mozne, ze kdyz tam dam spatnou ROM tak se mi telefon zablokuje? Myslim na operatora atd...

    Diky moc za rady

    Ondra
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #750
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Pokud chceš používat SPB Mobile Shell, můžeš si nainstalovat jakoukoliv ROM, která neobsahuje Sense, ušetříš tím místo na SPB MS. Za sebe ti můžu doporučit Holou Er!ku 2.0 - ROMka obsahuje novější WM6.5.x a je v češtině. Ta ROMka, co jsi uvedl ze stránek HTC je myslím jen WWE - takže anglická.

    je mozne, ze kdyz tam dam spatnou ROM tak se mi telefon zablokuje? Myslim na operatora atd...
    Pokud flashneš ROM správně, telefon si nezablokuješ a už vůbec ne na některého z operátorů - na to instalace ROMky nemá vliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 50 z 51 PrvníPrvní ... 4048495051 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 15:15
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  4. Nová verze 1.3.0.0
    Od Brothers v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:05
  5. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05