Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 49 z 51 PrvníPrvní ... 394748495051 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 758

Téma: ROM - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nová generace - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #721
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Asi je na chvilku down.. Tady je pár linků - ostatní přidám zítra.
    http://www.mediafire.com/file/h2rz9hg8vaywoq5/Erzika_X_1.3_WM61_21056_CZ_NoTF.zip
    http://www.mediafire.com/file/j3f0qu16wg8ac07/Erzika_X_1.3_WM61_21056_SK_NoTF.zip
    http://www.mediafire.com/file/od180a0me7kb284/Erzika_X_1.3_WM61_21056_CZ_Sense_2.5.2012.zip
    http://www.mediafire.com/file/7ht4uk3r13h40fl/Erzika_X_1.3_WM61_21056_SK_Sense_2.5.2012.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Díky, už to šlape perfektně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Do odstavce download v druhém příspěvku jsem přidal odkazy pro všechny verze na Mediafire - než se Melicher.eu opraví .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    4

    co je podle vás lepší pro běžnou práci co se rychlosti používání týče? erzika s touchflo 1.1/2.1 nebo sense 2.1/2.5? na diamonda..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Nejrychlejší je určitě TouchFLO 1.1 - novější verze a Sense jsou paměťově i výkonostně náročnější. Mají ale víc funkcí (věci přizpůsobené k ovládání prsty, které nahrazují původní WM dialogy). Těch TF3D 1.1 (to co je originál v Diamondu) moc nemá. Zkus a uvidíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    38

    Ahoj jaká je velikost paměti Ram mezi verzemi Eržika 09 2.11a a verzí Erzika_X_1.3_WM61_21056_CZ_TF3D_2.1. Prosím o radu jakje to s volnou pamětí Ram. U te verze Eržika 09 2.11a mám asi 46 MB ale u té verze X jsem tuto informaci nenašel. Díky moc a Ahoj Olda
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    Mám takový problémek, změnil jsem operátora a přes nastavení-připojení-nastavení připojení (wizard pro nastavení) jsem si ho nastavil. V domění že mi nefunguje internet jsem si tento wizard aktualizoval abych provedl nastavení znova - měl v nastavení volbu aktualizace všech poskytovatelů. Od té doby se ten wizard nedá spustit, jen tak jakoby problikne a je fuč. Nedá se to uvést nějak do původního stavu??? Operátor mi funguje, ale kdybych ho změnil už bych nemohl použít ten wizard.

    Mám Eržu 1.3
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Chcem Vás poprosiť,že ako sa volá ten program,ktorý je implicitne zabudovaný do Er!ki 2.0 a 2.0.1 na prerábanie prostredia podľa seba?
    A kde si ho môžem stiahnuť do Eržiky 1.3.Totižto ja by som si radšej nainštaloval er!ku 2.0 alebo 2.0.1, ale potom po ich inštalácii to môj Diamond nevie rozchodiť.Aby ste si to vedeli predstaviť, tak napr mi nahráva op.sys. stále dookola a keď ho náhodou už spustí asi tak po hodine zasa to po chvíli zamrzne a zase tie trable dookola. Úplne som bol rád,že sa mi podarilo nahodiť Eržiku 1.3. tá mi tieto problémy nerobí. A rovnako tak ani originál soft od HTC a Sunisoftu.dokonca som to zformátoval MIIT-om a stále tak isto.
    A pri tom formátovaní mi vyhodilo na spodnom riadku niečo ako, že riadok 1156 is failed.alebo tak nejako.Aspoň tak som to pochopil.
    Vopred vám ďakujem za akékoľvek info na te ten program. A taktiež,ak viete kde sa dá zohnať na SPB Mobil Shell nejaké pekné témy. Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Bojím se, že míchaš několik věcí dohromady, ne úplně rozumím, který program hledáš. Domnívám se, že ti jde o téma GTX. Eržika běhá pod WM 6.1, tohle téma je někde na XDA i pro WM6.1.

    Spíš bych ale řešil, proč ti mobil nefunguje jak má. Zazálohuj si někam internal storage a udělej formát celého mobilu včetně internal storage, pak MTTY a pak zkus nainstalovat Eržiku či Er!ku, mělo by ti to normálně jít...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Myslím, že Horácio má na mysli Co0kieho Home Tab Ten si můžes stáhnou z XDA-Dev a nainstalovat. Pak si můžes prostředí HTC Sense předělat podle sebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Ďakujem za link na Co0kie's Home Tab v2.0.0. Áno toto som mal presne na mysli.
    Ako môže mať vplyv na dobrý chod ROM-ky aj to,keď si napr.s formátujem pamäť len v mobile a nenaformátujem ex.pamäť, čo je v tomto prípade tých pomyselných 4GB?Ale keď som formátoval s miit, tak mi to naformátovalo iba tú pamäť vnútornú.Ako môžem dosiahnuť aby mi to naformátovalo aj aj pamäť. A tam mi to vyhadzovalo tú chybu,že "niečo 1156 is failet" No neviem anglicky, tak to teraz presne neopíšem.

    A keď chcem inštalovať priamo z PC tak mi to hádže takúto chybu:

    DiamonCustomRUU.exe-chybna aplikace
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Správná inicializace aplikace(0x0000135)se nezdařila.Klepnutím na tlačítko OK múžete aplikaci ukončit.

    OK
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #732
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Ahoj,

    tu 4GB paměť - Internal storage - vymažeš jednoduše při Hard Resetu. Při dotazu co vymazat stiskni tlačítko hlasitosti Dolů. Tím se ti zformátuje jak vnitřní paměť telefonu tak i Internal Storage. Pozor, příjdeš tím o všechna data, co tam máš uložena, tak nejdříve zálohuj!

    Pokud ti nejde mobil flashnout z PC, zkus flashování takto (je to jednodušší a rychlejší):

    [l1st][*]Stáhni si ROMku, vyhledej soubor diamimg.nbh[/*][*]Pokud se soubor s ROM nejmenuje diamimg.nbh, přejmenuj jej na tento název (pozor, soubory s obrazem ROM mají standartně příponu NBH, nesplést s jiným souborem)[/*][*]Připoj telefon k počítači v režimu disku, a nakopíruj do kořenového adresáře (resp. do kořenového adresáře interní paměti v režimu ActiveSync) soubor diamimg.nbh[/*][*]Odpoj telefon od počítače, stiskni a drž tlačítko pro ztlumení zvuku spolu s tlačítkem zpět a proveďte softreset stylusem. (a stále držte tlačítka)[/*][*]Až telefon nastartuje do režimu Flashování, tlačítka pusť, a následně stisknutím tlačítka na zapnutí/vypnutí potvrď flash nové ROMky[/*][*]Počkej až se nový software zapíše a poté proveď Hard Reset.[/*]
    [/l1st]

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #733
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    No fajn,lenže ja mám ešte jednu novinku,keď hovoríš,že sa hardresetom alebo formátom všetko vymaže.Robil som niekoľko hard resetov aj som formátoval telefón ale súbory v tej pamäti sa držia ako kliešť.Skrátka sa mi vymazáva len pamäť fónu.A možno viem aj asi prečo. Mne sa asi pred dvomi týždňai odpálila celá vnútorná pamäť.V servise mi povedali,že to sa už nepreletováva,že sa dá iba vymeniť celá základovka aj stou pamäťou.Nakoľko oni nič také vraj nerobia,tak spravili aspoň to,že tam mali od niekoho síce funkčný ale ako displej bol do....Tak z toho fónu mi to tam celé nahodily.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #734
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Hard reset má dvě možnosti.

    Po proběhnutí "trikolóry" stisknout:

    "Volume Up" --- vymaže jen nastavení a vnitřní paměť telefonu

    "Volume Down" --- udělá to samé a navíc zformátuje internal storage (paměťovou kartu)

    Takže ta druhá možnost je asi to co máš na mysli....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #735
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    A mám ešte jeden problém.Nemôžem spustiť flešovanie mobilu priamo z PC-ka.Keď kliknem na ikonu telefóniku,ktorá je pri ROM-ke vždy mi to vyhodí hrubú chybu.Aj som preinštaloval Fremwork 3.5 a stále to isté.Neviete v čom by mohol byť zakopaný pes? Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 51 PrvníPrvní ... 394748495051 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 15:15
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  4. Nová verze 1.3.0.0
    Od Brothers v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:05
  5. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05