Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 51 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 758

Téma: ROM - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nová generace - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #31
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Pokud ti to nepůjde z manily, můžeš to zkusit přes registry - zástupci jsou tady: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\Home\číslo zástupce].

    mobilnik: Tady máš CAB na 3x2 zástupce pro manilu 2.5. Nezkoušel jsem, ale mělo by fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Adow: díky moc,funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    spen_ce4you
    Guest

    Vubec mi nejde spustit IGO8 ( Pise mi to nedostatek pameti :disgusted: Jedna se o Sense 2.5 Taky to zere hrozne baterii Radio 1.09.25.23. Zatimco Manila 2.1 funguje na tomto radiu skvele
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    Nevíte někdo jak zprovoznit Sense2.5 CallHistory Tab
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Adow
    Matt4881: Jde, stačí smazat odkaz ve Windows/Po spušení. A jmenuje se to StylusLock. IE - chybka, zkusím opravit...
    Jenže já tam nic takového nemám! A nebo jsem slepej?



    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Seš asi slepej . Smaž link na StylusLock a WKtask a máš to.

    Tak se tady mějte, vrátím se za týden - tak se snad Eržika do té doby nesesype .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    1

    Kluci jaké radio používáte?Děkuji všem za rychlou odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    adow: neml by jsi cab na "call history záložku" do sense 2.5?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Mrkněte sem zmeškané hovory na home sreenu. Chvilku si s tím budu ještě hrát, ale je to už teď skoro plně funkční, ten cab co je na XDA moc nechápu, je v něm toho nějak moc...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00341888_Screenshot_2_dZLj.png 
Zobrazení: 38 
Velikost: 245.3 KB 
ID: 11285  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Zdravím, už den se marně pokouším píjít na to jak jsi změnit vyzvánění, nevíte někdo jak na to. Uložil sem mptrojku do složky windows, kde jsou uloženy i ty tři tóny,ale stále nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Musíš to uložit do Windows/Rings a pak už ti půjde vybrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    21

    ahoj, heh, jsem také na widlí platformě nový, učím se a mám pár dotazů...
    na to, jak si nahrát vyzvánění jsem ještě přišel, ale nevím, jak si nastavit vlastní vyzvánění u budíku... kam to mám nahrát nebo kde co hledat pls?
    dále, jak vynuluji počítadlo délky hovorů v informacích o sw?
    konečně, když si naintaluji pgm, sám se nahraje tam, kam má zřejmě nějak předvoleno, jak si ho (resp jeho zástupce) nahraji, kam chci já, když jsou v eržice tak hezky předpřipravené složky?
    díky moc...

    edit: tak koukám, že budík bere soubory zřejmě ze systémové složky, akorát že jen wavy, to jako nelze nastavit na buzení libovolnou mp3ku? to by bylo docela špatný...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Zástupce programů si můžeš upravit do složek ve /Windows/Nabídka Start/Programy
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Zdravicko,
    u nove Erziky Sense 2.5 mam problem s fonty, viz screenshot - slova počasí, přizpůsobení, kalendář a jine.


    Pravdepodobne se to stalo po tom, co jsem na menil velikost pisma. Ma te tip, jak tento problem s fontem poresit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    4

    2 Adow:
    Našel jsem dvě chybky:
    * nastavení výchozí klávesnice se nebere v potaz a po restartu zařízení se vždy použije implicitní
    * během hovoru se vypíná displej bez ohledu na nastavení v Advanced Config

    Testoval jsem to na Sense 2.1 a 2.5.

    Jinak skvělá práce, díky za ní.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 51 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 15:15
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  4. Nová verze 1.3.0.0
    Od Brothers v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:05
  5. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05