Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 51 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 758

Téma: ROM - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nová generace - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #151
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od Adow
    _Amos_ a ostatní kteří chtějí starší verzi Menu Enhancement: stahujte zde
    Beru zpět, muselo by se to uvařit - s něčím to hapruje ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    24

    Prosím ještě jednou o radu s nezobrazující se 4 GB internal storage. Pokoušel jsem se k tomuto tématu založit vlastní příspěvek dnes ráno ale nějak ho nemůžu najít??? Našel jsem však asi čtyři podobné příspěvky které řeší tentýž problém. Všude se více méňě radí udělat HW reset. Otázkou je zda ho vůbec umím, případně zda ho technicky umí provézt můj Diamond. Pokud stisknu tlačítko volume dolů a současně střední kulaté tlačítko a při držení těchto dvou tlačítek stisknu stylusem to zadní resetovací tak mi po chvilce Diamond zavibruje a objeví se fotka romky eržiky a následuje výpis třech oranžočervených řádků v pravo dole o typu rom a ty ostatní nevím co přesně znamenají a telefom prostě naběhne. Je otázkou zda je tohle HW reset??? Obávám se že ne. Když jsem chtěl provézt HW reset před dvěmi roky krátce po koupi tak mi v obchodě poradili ať jdu normálně do nastavení...systém..vymazat paměť a tam volím ze tří položek tu nejkomplexnější tedy vymazat pamět a formátovat úložiště. Novější eržiky zde už mají pouze vymazat paměť...tu položku týkající se úložiště tam již není. Nicméně včera jsem si přeflešoval z tohoto důvodu starší eržiku která tu volbu mám, ale napsalo mi to že nelze provézt protože k uložišti je odepřen přístup. Vše se točí kolem toho že mobil porstě nevidí 4 GB internal storage. Pokud můžete někdo poradit budu rád.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    To není HR. Držíš sice dobré klávesy, ale po stisknutí resetu stylusem musíš ty klávesy pořád držet!!! Měla by so objevit na chvilku trikolora (boot loader) a pak šedá obrazovka se 3 možnostmi.
    BTW tady je to tvoje téma .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ještě než to Co0kie zaimplementuje sám, tak tu máme Manila Locker pro nové Sense 2.5 ... Není to ještě úplně ono, ale snad se to časem vychýtá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem se vratil k predchozi verzi X 1 sense 2.5. Jako ta nova se mi moc libila, byla rychla, ale bohzel ten mail stale delal chybu a taky ta nabidka, ze nereagovala na posunuti. Ale jak rikam, moc dobra, treba se mi libilo, jak sly maily mazat primo pri zobrazeni v sense Bude se delat nejaka oprava, nebo to zustane tak? Jinak abych nekritizoval, Erzika je nej co do Diamonda muzete dostat a v kterekoliv verzi. Co jsem vyzkousel, tak vzdy max spokojenost. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    24

    Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji a všem. Teprve dnes, po pořádném pročtení všech témat týkajících se HW resetu jsem ho poprvé ve svém životě poznal na vlastní oči a to Diamond vlastním už téměř dva roky :-)
    Takže vše je vyřešeno, 4 GB Internal storage už vidím. Ještě jednou Adowe i všem ostatním kteří jste do téhle diskuze přispěli DÍKY!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    spenik (adow): Tak jsem díky tvému poslednímu příspěvku asi přišel na záhadu s maily. Já si totiž vůbec nevšimnul, že na hlavní nabídce přibila možnost odstranit mail rovnou. Takže jsem s radostí tuhle vychytávku začal používat. Jaké bylo mé překvapení, když mi odstraněná pošta přišla znovu. Pokud ji ale odstraním běžnou dřívější cestou, tak je to v pořádku a nestane se tak. Takže je někde problém s identifikací u tohoto tlačítka... Navíc mám pocit, že tomu je tak jen u IMAP (POP nemám), ale ne u exchange, tam se mi zpráva v pořádku odstranila (nemůžu ještě zaručit, uvidíme přes den)...
    V porovnání se starší verzí je tato verze fakt o hodně svižnější, odezva je super. Takže já si ji už doladil podle svého a spokojenost (najít kde se zmenšuje text lokality a počasí u hodin na home screenu, to byla věc ...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Tak alespon k necemu jsem prospesny Tak to nekdo vyladte prosim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak já bych to uměl vyladit akorát tak, že vám tu možnost Odstranit e-mail prostě zruším
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    No tak to ne))) na Exchange to funguje... Teď když jsem to objevil, naopak, ještě přidej přesunout))

    Mám na dotaz na funkci Wi-Fi Routeru... v první verzi sense 2.1 verze0.9 se tato možnost objevila a docela mě to mile překvapilo. Teď už to v nabídce není. Bylo to náhoda čerstvé kuchyně a nebo záměr... Ze začátku jsem se vyvztekal s nastavením, ale pak mi to fungovalo a je to zajímavá možnost připojení přes mobil na net... Vím že to můžeš obsloužit bluethootem, ale to se musíš párovat atd... a když se někdo chce připojit přes tvůj mobil, tak toto je jednoduché. Využití je dobré pro zahraniční návštěvy
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Adow: Tak jsem našel chybku v jinak vynikajíci ROMce a konečně celkem rychlém Sense 2.5. Používám HTC Start menu a chtěl jsem se dostat do klasického Nastavení ve WM. Proto jsem v Sense 2.5 najel na záložku "Nastavení", tapnul na "Nabídka" a pak na "Nastavení - ovládací panely", a nic se nestalo a neotevřelo. Že by ten příkaz nebyl správně nastaven, aby otevřel klasické WM "Nastavení"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    _Amos_: Ve finále jsem to tam nedal - stejně tak jako ostatní detaily nastavení komunikace z LEA. Už takhle to paměťově nestíhá. V kitchen to je - zkus ji rozbalit, spustit a zjistíš, že to v pohodě zvládneš uvařit

    Blekota: Asi to bude tím HTC StartMenu - bez něj mi to jede OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    39

    Zdravím uživatele Eržiky X.
    Konečně jsem se dokopal k přechodu z E9.
    Nahodil jsem Sense 2.5, ale našel jsem pár věcí, kde bych potřeboval poradit:
    1) album a prohlížení fotografií - strašně pomalý a chybně se zobrazuje menu (ale to mě tolika nepálí) - vyřešeno po SR
    2) StartMenu - při klidnutí na tlačítko start se mi zobrazuje prázdnej bílej obdélník - naštěstí jsem zjistil, že při zmáčknutí čehokoli se objeví obsah, ale dost to ruší
    3) display sleep při hovoru - měl by to řešit CAB, kterej jsem tady našel asi 3 stránce, ale display se při hovoru stále vypíná - (v předchozích příspěvcích referované nastavení v Adv. Configu, jsem samozřejmě také zkoušel - i když posle slov Adowa by to stejně nemohlo fungovat - bylo určeno pro jinou verzi.)

    Jinak zase musim pochválit - i ta 2.5 mi až na ty fotky šlape docela svižně, od rána od 7, kdy sem vypojil tel. z nabíječky tam mám 94% baterky, takže výdrž taky OK - i když včera mi teda při tom nastvování uskočilo 60% snad během hodiny...

    Budu dál pozorovat, jak se to chová a dám vědět.

    Edit:
    Pro ty, kdo mají stejné problémy, tak už se vyřešilo vše - popis o pár příspěvků níže.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00342821_Screenshot_1_ZUGe.png 
Zobrazení: 28 
Velikost: 25.7 KB 
ID: 11351  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    1) už jsi škrtnul, ale jede mi OK
    2) stejně tak start menu - nemám s tím problém
    3) vyřešen zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    buckowski: k bodu 2. připadá mi to jak kdyby jsi zatrhnul tapetu v nastavení - dnes - Použít obrázek jako pozadí.... Právě tady by jsi změnil černou barvu na něco jiného a jestli tam text je, tak je to o pozadí...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 51 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 15:15
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  4. Nová verze 1.3.0.0
    Od Brothers v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:05
  5. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05