Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5
S touto Clean ROM se mi podarilo rozchodit cestinu :)
Na jinych ROM byl vzdy nejaky problem. Treba se nekomu podari najit i jinou ROM na ktere to take pujde.
Clean ROM:
- NO MANILA (i hate it)
- NO TITANIUM ( i hate it too )(completely removed)
- Removed some other MS Scrape and useless stuff
- UC using RUNCC (use sdconfig.txt)
- Long Battery life
- PP= 18MB
- Free RAM ~120MB
- Free Space ~ 300MB
Jediny bug co jsem objevil je, ze po aplikaci cestiny nejde otevrit kalibrace G-sensor. Ale to myslim neni nejaky velky nedostatek. Samozrejme kdo by chtel tento sensor kalibrovat, tak to muze udelat pred lokalizaci a nebo lokalizaci odinstalovat a pak opet zpet nainstalovat :grin:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
GPS-fix
Na jinych ROM byl vzdy nejaky problem. Treba se nekomu podari najit i jinou ROM na ktere to take pujde.
Clean ROM:
- NO MANILA (i hate it)
- NO TITANIUM ( i hate it too )(completely removed)
- Removed some other MS Scrape and useless stuff
- UC using RUNCC (use sdconfig.txt)
- Long Battery life
- PP= 18MB
- Free RAM ~120MB
- Free Space ~ 300MB
Jediny bug co jsem objevil je, ze po aplikaci cestiny nejde otevrit kalibrace G-sensor. Ale to myslim neni nejaky velky nedostatek. Samozrejme kdo by chtel tento sensor kalibrovat, tak to muze udelat pred lokalizaci a nebo lokalizaci odinstalovat a pak opet zpet nainstalovat :grin:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
GPS-fix
Doporucuji vyse uvedenou ROM, ktera jede skvele. Ja pouzivam SPB SHELL a tak mi absence Sense nechybi. Nejmensi problemy u jinych ROM byly s ROM, u kterych byla nabidka start nahore.
Trefa do černého :)
Dovoli jsem si švestičky ze zahrádky :D
Skvělá ROM, ta CLEAN ROM :yes:
Dovoli jsem si švestičky ze zahrádky :D
Skvělá ROM, ta CLEAN ROM :yes:
Nevím, jestli za to může ta čeština nebo je to problém v ROM....
Když si spustím Dialer (stisk zeleného tlačítka) zobrazí se Dialer - OK, když v něm kliknu na to malé prostřední tlačítko, abych skryl klávesnici, klávesnice se schová, ale prostor, kde se zobrazují kontakty, je stejný :(
Když si spustím Dialer (stisk zeleného tlačítka) zobrazí se Dialer - OK, když v něm kliknu na to malé prostřední tlačítko, abych skryl klávesnici, klávesnice se schová, ale prostor, kde se zobrazují kontakty, je stejný :(
Ja tenhle dialer nepouzivam, rovnou vzdy instaluji iconsoft. Mrknu na to a vyzkousim to. Jinak ten SPB shell je opravdu hezky :yes: Jeste se chci zeptat, kde najdu GPS fix. Nejak se mi ho po instalaci cabu nedari najit.
to: rady4
GPS fix nehledej... to není nějaký program, jen úprava v registrech, nic víc.
A k tomu dialeru... mám už to ověřeno, dělá to ta čeština. Nedalo mi to, udělal jsem HR a Dialer funguje jak má. Já ho taky nepoužívám, ale když chci jen rychle vytočit poslední přijatý nebo volaný hocor, stisknu zelené tlačítko a volám. Na kontakty taky jinak používám něco jného, ale ta chyba se mi nelíbí, takže češtinu už tam dávat nebudu.
to: khooca
Jako zástupce tam není, to je falt, ale k čemu taky. Po připojení na USB se spustí a synchronizace taky funguje. Já jsem teda nikdy nepotřeboval spustit ručně AS
GPS fix nehledej... to není nějaký program, jen úprava v registrech, nic víc.
A k tomu dialeru... mám už to ověřeno, dělá to ta čeština. Nedalo mi to, udělal jsem HR a Dialer funguje jak má. Já ho taky nepoužívám, ale když chci jen rychle vytočit poslední přijatý nebo volaný hocor, stisknu zelené tlačítko a volám. Na kontakty taky jinak používám něco jného, ale ta chyba se mi nelíbí, takže češtinu už tam dávat nebudu.
Jako zástupce tam není, to je falt, ale k čemu taky. Po připojení na USB se spustí a synchronizace taky funguje. Já jsem teda nikdy nepotřeboval spustit ručně AS
No pokud se nainstaluje iconsoft, tak ten dialer je nastaven jako vychozi a to i pri stisku zeleneho nebo cerveneho sluchatka. Takze pro toho kdo chce cestinu je to reseni.
Ted jsem ale narazil na nejaky problem comm manageru pri zapnuti bluetoth, kdy to vyhodi chybu a nechce se to sparovat s jinym zarizenim.
Uz se ale chysta dalsi verzre Clean ROM v3.0 WWE tak treba nejake chybky budou odstraneny.
Ted jsem ale narazil na nejaky problem comm manageru pri zapnuti bluetoth, kdy to vyhodi chybu a nechce se to sparovat s jinym zarizenim.
Uz se ale chysta dalsi verzre Clean ROM v3.0 WWE tak treba nejake chybky budou odstraneny.
IconSoft jsem jednou zkoušel a zůstal u Resca ...
Ten BT funguje, já zase používám managera ze SPB, tam jde BT zapínat, párovat i vypínat :)
Nikdo není dokonalý. Jsem zvědav na 3ku. :yes:
Ten BT funguje, já zase používám managera ze SPB, tam jde BT zapínat, párovat i vypínat :)
Nikdo není dokonalý. Jsem zvědav na 3ku. :yes:
ano manager SPB shell je v poradku. Jinak tuhle ROM s CZ lokalizaci testuji jiz tyden a jsem spokojen :))
Jesli to náhodou nebude tím, že je "CLEAN/ČISTÁ/VYČIŠTĚNÁ" - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634514
No to já samo vím a vyhovuje mi to tak (používám SPB). Takže jak tedy oddělím tu systémovou hlasitost v TÉTO ROM?
To fakt nikdo neví?
Zkus tohle
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\VolumeOverlay]
SimpleMode=[color=red]0[/color]
Ve výchozím stavu tam je 1, proto je volume control společný. Když tam dáš 0 bude volume control oddělený :)
Teda snad :D
To fakt nikdo neví?
Zkus tohle
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\VolumeOverlay]
SimpleMode=[color=red]0[/color]
Ve výchozím stavu tam je 1, proto je volume control společný. Když tam dáš 0 bude volume control oddělený :)
Teda snad :D
V albumu nejde nastavit slozka a tak se nacitaji obrazky ze vsech slozek. Nepodarilo se vam to nejak vyresit? Jinak po odzkouseni ROM V3 jsem se vratil k V2.
Ty ikony v menu se mi vubec nelibi a nejake podstatne zmeny jsem jinak nezaznamenal.
Ty ikony v menu se mi vubec nelibi a nejake podstatne zmeny jsem jinak nezaznamenal.
Testoval jsem na několika ROM WM6.5 (naposledy Energy MaxManila 23544) češtinu pro HTC Mega (Touch2) - všechno standardní je přeloženo - zatím zjištěné problémy - tlačítka telefon (obě) a zpět - Home OK, QuickGPS