Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    S touto Clean ROM se mi podarilo rozchodit cestinu
    Na jinych ROM byl vzdy nejaky problem. Treba se nekomu podari najit i jinou ROM na ktere to take pujde.

    Clean ROM:
    - NO MANILA (i hate it)
    - NO TITANIUM ( i hate it too )(completely removed)
    - Removed some other MS Scrape and useless stuff
    - UC using RUNCC (use sdconfig.txt)
    - Long Battery life
    - PP= 18MB
    - Free RAM ~120MB
    - Free Space ~ 300MB

    Jediny bug co jsem objevil je, ze po aplikaci cestiny nejde otevrit kalibrace G-sensor. Ale to myslim neni nejaky velky nedostatek. Samozrejme kdo by chtel tento sensor kalibrovat, tak to muze udelat pred lokalizaci a nebo lokalizaci odinstalovat a pak opet zpet nainstalovat :grin:

    cestina


    GPS-fix
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Diky hledam cestinu pro Energy rom tak zkusim tu tvou a dam vedet
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    no u Energy jsem mel problemy :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jj zad se ze to tak lehk enebude i s tema problemama se ti to na energy povedlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Doporucuji vyse uvedenou ROM, ktera jede skvele. Ja pouzivam SPB SHELL a tak mi absence Sense nechybi. Nejmensi problemy u jinych ROM byly s ROM, u kterych byla nabidka start nahore.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Trefa do černého
    Dovoli jsem si švestičky ze zahrádky
    Skvělá ROM, ta CLEAN ROM :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Tome super, hned to jdu otestovat :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nevím, jestli za to může ta čeština nebo je to problém v ROM....
    Když si spustím Dialer (stisk zeleného tlačítka) zobrazí se Dialer - OK, když v něm kliknu na to malé prostřední tlačítko, abych skryl klávesnici, klávesnice se schová, ale prostor, kde se zobrazují kontakty, je stejný
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00341790_1_hcPn.jpg 
Zobrazení: 52 
Velikost: 42.0 KB 
ID: 11278   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00341790_2_NI5T.jpg 
Zobrazení: 53 
Velikost: 31.6 KB 
ID: 11279  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Ja tenhle dialer nepouzivam, rovnou vzdy instaluji iconsoft. Mrknu na to a vyzkousim to. Jinak ten SPB shell je opravdu hezky :yes: Jeste se chci zeptat, kde najdu GPS fix. Nejak se mi ho po instalaci cabu nedari najit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Já jsem asi slepej jako patrona, ale kde je v této ROM k nalezení active sync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: rady4
    GPS fix nehledej... to není nějaký program, jen úprava v registrech, nic víc.
    A k tomu dialeru... mám už to ověřeno, dělá to ta čeština. Nedalo mi to, udělal jsem HR a Dialer funguje jak má. Já ho taky nepoužívám, ale když chci jen rychle vytočit poslední přijatý nebo volaný hocor, stisknu zelené tlačítko a volám. Na kontakty taky jinak používám něco jného, ale ta chyba se mi nelíbí, takže češtinu už tam dávat nebudu.


    to: khooca
    Jako zástupce tam není, to je falt, ale k čemu taky. Po připojení na USB se spustí a synchronizace taky funguje. Já jsem teda nikdy nepotřeboval spustit ručně AS
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    No pokud se nainstaluje iconsoft, tak ten dialer je nastaven jako vychozi a to i pri stisku zeleneho nebo cerveneho sluchatka. Takze pro toho kdo chce cestinu je to reseni.
    Ted jsem ale narazil na nejaky problem comm manageru pri zapnuti bluetoth, kdy to vyhodi chybu a nechce se to sparovat s jinym zarizenim.
    Uz se ale chysta dalsi verzre Clean ROM v3.0 WWE tak treba nejake chybky budou odstraneny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    IconSoft jsem jednou zkoušel a zůstal u Resca ...
    Ten BT funguje, já zase používám managera ze SPB, tam jde BT zapínat, párovat i vypínat
    Nikdo není dokonalý. Jsem zvědav na 3ku. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    ano manager SPB shell je v poradku. Jinak tuhle ROM s CZ lokalizaci testuji jiz tyden a jsem spokojen )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    tomsoft: např k tomu, aby se dalo připojit k exchange serveru
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Mobile - CZ Lokalizace obecně?
    Od mail26 v sekci HTC & klony
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 07:37
  2. Lokalizace Windows Mobile 5.0
    Od Petr Peňáz v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-05-2006, 08:07
  3. Česká klávesnice fungující pod Windows Mobile 5?
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 18:10