Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Česká lokalizace pro HTC HD s Windows Mobile 6.5

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo, a to si neumíš poradit?
    Tady máš zástupce AS. :yes:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Umím, jen jsem čekal, zda-li to někdo vyřeší za mě..

    Ne vážně díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Nedaří se mi najílt možnost, jak v této rom oddělit systémovou hlasitost od vyzvánění. Tuší někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Tuším ale čekám až to někdo vytuší za mě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    61

    HTC Sense: Karta Nastavení - Zvuk a hlasitost - Hlasitost - Jedna hlasitost. A je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Jo tak to jde, to vím, ale tato rom nemá sense
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Jesli to náhodou nebude tím, že je "CLEAN/ČISTÁ/VYČIŠTĚNÁ" - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634514
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    No to já samo vím a vyhovuje mi to tak (používám SPB). Takže jak tedy oddělím tu systémovou hlasitost v TÉTO ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: khooca
    To fakt nikdo neví?
    Zkus tohle
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\VolumeOverlay]
    SimpleMode=0
    Ve výchozím stavu tam je 1, proto je volume control společný. Když tam dáš 0 bude volume control oddělený
    Teda snad
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    ts: díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    V albumu nejde nastavit slozka a tak se nacitaji obrazky ze vsech slozek. Nepodarilo se vam to nejak vyresit? Jinak po odzkouseni ROM V3 jsem se vratil k V2.
    Ty ikony v menu se mi vubec nelibi a nejake podstatne zmeny jsem jinak nezaznamenal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Testoval jsem na několika ROM WM6.5 (naposledy Energy MaxManila 23544) češtinu pro HTC Mega (Touch2) - všechno standardní je přeloženo - zatím zjištěné problémy - tlačítka telefon (obě) a zpět - Home OK, QuickGPS
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Do uvodniho prispevku jsem doplnil GPS-fix.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    1

    cestinu jsem nainstaloval na windows 6.6 topix. funguje zatim v pohode, ale bohuzel jsem zjistil, ze to je jen 14denni demoverze v inforamcich InterWrite 10. Je to tak, nebo to jen takhle hlasi? pripadne da se sehnat klic?
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    1

    Zdravim, jsem zacatecnik... mam v HD win 6.5... mohu tam dat zpet 6.1? a jak? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Windows Mobile - CZ Lokalizace obecně?
    Od mail26 v sekci HTC & klony
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 07:37
  2. Lokalizace Windows Mobile 5.0
    Od Petr Peňáz v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-05-2006, 08:07
  3. Česká klávesnice fungující pod Windows Mobile 5?
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 18:10