Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Cerstvy majitel TP2 - problemy, otazky

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    Zdravim.

    Predvcerom som sa stal stastnym majitelom HTC TouchPro2.
    Po tych par hodinach hrania s nim mam nasledujuce otazky, alebo problemy, verim ze mi poradite.


    1. ROMka. Jediny problem s nou mam tem, ze nezobrazi v niektorych pripadoch SW klavesnicu, displej sa rozdeli, ale SW klavesnica nikde.

    Verzia mojej ROMky je 1.86.401.1 (67102) WVE
    Rom datum: 10/07/09
    Radio 4.49.25.17

    Je lepsia rom ale originalna od HTC ktora to riesi?
    Druha otazka, je tu na tomto fore vela odkazov na rozne ine ROMky, avsak premna dost neprehladne. Nemam sajnu o ktorej vobec premyslat, ale hned sa opytam, ze ak by som vobec pouzil neoriginalnu ROMKU nestracam zaruku? Nieje potrebne pre nahratie neoriginalnej ROM odblokovat zariadenie tak ako to bolo napr na ASUSe P750 UnlockomID?

    2. ako sa robi SW reset zariadenia? ako HW reset?

    3. problem s iGO. Pouzivam verziu iGo8, problem je ten, za program nedokaze spravovat napajanie, a teda HTC sa sprava akokeby iGo bola bezna aplikacia co sposobi, ze sa vypne podsvietenie po takej dobe akokeby bola spustena kalkulacka, a nasledne sa vypne po dobe pre vypnutie. Ja viem ze toto sa da vyriesit NASTAVENIM nech sa PDA nevypina samo ani podsvietenie nech nevypne, avsak to dost vyrazne ovyplyvni vydrz baterky ked nebudem pouzivat iGO a zabudnem PDA vypnut.. Da sa to vyriesit?



    4. posledna dost dolezita otazka:

    Pri pouzivani QWERTZ klavesnice v tichu mam problem. Pri stlaceni tlacidiel N, M, medzernika a bodky JE PRI STLACENI POCUT KLASICKY ZVUK STLACENIA AVSAK POTOM JE POCUT TAKE AKOBY VRZGANIE na tom mieste okolo N M (najma M) a tych dvoch klaves. Ma niekto z Vas podobny problem? V hluku to nerobi problem, avsak pri tichej miesnosti to dost rusi, a este aj dotykom citim ze to N M ma koby dve polohy, prva pre napisanie znaku a druha nastane hned potom ak nestlacam klavesu jemne - a to to vrznutie. Ine klavesy mi to nerobia. Mam to 2dni, premyslam o reklamacii, avsak neviem ako by to bolo posudene. AKokeby ta klavesnica pri N M a v tom okoli nebola utiahnuta, alebo neviem...

    Nahral som aj video, robi takyto zvuk aj Vase TP2?

    http://leteckaposta.cz/259346528



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    1. S tímto jsem se u žádné ROM nesetkal. Ano, pro nahrání neoficiální ROM potřebuješ HardSPL a ztrácíš záruku, před reklamací můžeš nahrát zpět ofiko ROM a telefon zase uzamknout pokud ti to dovolí povaha závady.

    2. SW reset se dělá stisknutím tlačítka styluse, které je pod baterií na opačné straně než je Volume +- a nebo déle podržíš Power, TP vypneš a zase zapneš, HW reset je kompletní výmaz kromě karty.

    3. iGO sice nepoužívám tak ti neřeknu přesně kde to je, ale tahle volba je přímo v menu nastavení iGO, něco jako aby se vypínání podsvětlení neřídilo nastavením telefonu.

    4. Nepřijde mi, že by ty tlačítka dělaly něco zvláštního, mě každopádně nic nevrže.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    ok, zatial dik, ten reset som nasiel ) aj ked mi to kus trvalo, neviem preco ho nenechali pristupny vonku.. (pre istotu)


    este jedna otazka: AKo zablokujem klavesnicu ak mam TouchFlo (HTC Sence)? Pretoze ak som ho vypol, slo to dlhsim podrzanim cerveneho tlacitka, ale ked je zapnute, nejde to takto...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nerozumím co máš na mysli, jaké zablokování klávesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    nastaveni dlouheho podrzeni end key je nekde v nastaveni :-) Ale uz nevim kde presne. Da se zvolit, zda se ma zobrazit quick menu nebo rovnou zamknout pristroj nebo popr neco jineho....

    Popr pokud das do /Windows zastupce na nejaky program a pojmenujes ho Long_End.lnk, tak se provede on.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    1. ROMka. Jediny problem s nou mam tem, ze nezobrazi v niektorych pripadoch SW klavesnicu, displej sa rozdeli, ale SW klavesnica nikde.
    Tento problem se vyskytoval jen u tech,kteri meli system v cestine.Zpusobuje to pocesteni ala sunnysoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Podsvícení v iGo8:
    Menu > Nastavení > Zařízení
    Můžeš si určit intenzitu denního i nočního podsvícení, a hlavně, samotné nastavení Podsvícení má několik možností: Zapnuté podsvícení/Nastavení zařízení/Úsporný režim
    Mám také pocit, že když jsem neměl v iGo8 vybraný cíl, tak se po určité době zařízení uspávalo, ale to se mi stalo loni na jaře, takže už si pořádně nepamatuju podrobnosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Chtěl bych se vyjádřit k tomu vrzání, které je opravdu v místě písmen NM. Je způsobené viklajícím se rámečkem. V tomto místě to bohužel nelícuje a jak se rámeček prohýbá, tak vrže o kryt telefonu. Stačí jen na rámeček v tomto místě mírně zatlačit nebo poklepat a ozve se vrzání.

    V hluku to opravdu slyšet není, ale v tichu je vrzání dost slyšet a čím více se na klávesnici píše, tím je to horší. Má ještě někdo obdobnou zkušenost? Nemyslím, že to je vada pouze jednoho kusu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Má s tím vrzajícím ramečkem TP 2 ještě někdo problémy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    som tiez majitelom tp2. tento problem ako popisujes nemam. skor po tychto par dnoch pouzivania sa mi vykla displej ked ho mam nakloneny v akomkolvek uhle. kyvanie je dost velke. budem to reklamovat... dufam ze uspejem...

    edit 9.4.10 - vcera som odoslal do vsp.data gsm servisu na zarucnu opravu vyklajuci sa displej tak som zvedavy ako to dopadne...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Cerstvy upgrade na 128 MB RAM u HP iPAQ 4700
    Od Lada Dekany v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 28-02-2011, 13:57
  2. Budoucí majitel ?
    Od |Maver| v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 10:57
  3. ASUS P750 - Spokojny majitel od dnes + otazky
    Od kevin19_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 22:29
  4. Majitel P535
    Od rsollar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-05-2007, 17:08
  5. Som majitel Asus A535, prip otazky mozete pisat sem :)
    Od kevin19_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 19:52