Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Kolik máte volné paměti? - HTC Album cache

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj. Já se pohybuji s volnou pamětí telefonu kolem 30MB. Chci se zeptat jak jste na tom vy ostatní? Není 30MB málo?
    Snažil jsem se promazat nedůležité věci, ale pořád se pobyhuji kolem 30MB. Telefon jsem si pořídil především proto, že ho často používám a s jeho vyšší pořizovací cenou se jej snažím využít naplno. Myslím si že v něm mám jen opravdu důležité programy, ale volné místo 30MB mě dost znervózňuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    2

    Toto je problém oficiálnych romiek, kde je pamäť kvôli roznym zbytočnostiam žalostne malá a človek musí rozmýšlať čo može a čo nemôže inštalovať...

    Mám miriho xtralight v 5.2, a po nainštalovaní všetkých programov, ktoré ja potrebujem mi ostáva cca 180 mb volného miesta, romka totiž neobsahuje zbytočné blbosti.. Čo sa týka miriho romky zo Sense, tak tam ostáva, pri to istom scenári ako píšem hore cca 140-150mb...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    HD2 má po HR 512 MB (volných cca 200 MB) Flash ROM a 448 MB (volných cca 150 MB) RAM a záleží pak na každém uživateli, jakým balastním softem si ji zaplácá. Dá se vložit karta 16 i více GB, takže je další místo pro .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ja se u HD2 pohybuji s volnou pameti 140MB a RAM stabilne kolem 190MB.Plne oinstalovany telefon,oficialni rom.

    ale volné místo 30MB mě dost znervózňuje.
    Mas v napr. v emailu nastaveni ukladani priloh na pametovou kartu??
    Jinak me nenapada cim jsi tak zaplacal pamet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od htcjirka
    Jinak me nenapada cim jsi tak zaplacal pamet.
    Mě jo. HTC Album cache, která roste a roste a nemá žádnou hranici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tu lze presunout na pametovou kartu.
    I tak tweak co se tyce cache na pametovou kartu nemam a problem s pameti nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Jojo, vím o něm. Ještě jsem ho nezkoušel. Ale po intenzivním používání albumu (vč. facebookových) jsem tak po 14 dnech na volném 1 mega
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Já právě používám jako jediné uložiště telefon. Paměťovou kartu využívám jen pro přenost dat k notebooku a na MP3. Zkusím si nastavit ukládání i na paměťovou kartu, snad to pomůže. Jen se chci zeptat, kde najdu nastavení toho "alba" o kterém píšete abych si jeho ukládání přesunul také na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    jestli vládněš angličtinou, tak pohledej na fóru xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Díky jdu tunit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od fin27
    Přesto doporučuji prostudovat následující thread na fóru XDA, kde se píše o případných problémech...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    11

    já též bojuju s volnou pamětí...a jsem na 21MB...:-(..Cache přesunuta a další věci též..používám MemMaid k čištění...no a stejnak..čeho se dosáhne tim přeflashovaním? navíc se docela bojim, jelikož nemám moc zkušeností, abych to uplně nezkur...:-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    A čeho chceš přeflešováním dosáhnout? Co chceš flešovat? Kam si instaluješ programy? Kolik jich máš nainstalovaných? Jaké?

    Příliš mnoho otázek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    41

    přeflašováním toho právě dosáhne hodně... Když jsem si HD2 koupil, tak jsem byl zděšen. Asi 100 MB volného místa. První šla pryč "česká" ROMka s překladem od Sunnysoftu, nevim co tam narvali, ale aby to zabíralo 20 procent dostupné paměti telefonu navíc, oproti "anglické" ROMce od HTC...
    Tak jsem se dostal asi na 120 MB. No, ale pořád je to žalostně málo, oproti reklamě a údajích, kde vám nalhávají, že to má 512 MB žejo, mně nezajímá kolik sežere systém, mně zajímá, kolik mám já k dispozici. A jestli že mám na HD2 už do začátku třetinu toho, co manželka na Diamondu 2, tak je to fakt trapný... Takže jsem tam flashnul ROMku specializovanou na to, aby bylo co nejvíc místa a paměti, která neobsahuje blbosti typu trial verze Copilota atp. a dostal jsem se na? Podle toho co tu píšete asi nebudete věřit, 261 MB paměti telefonu k dispozici, a 305 MB RAMky k dispozici (ta ROMka odemyká taky tu schovanou RAMku do 576 MB)...

    Obrázek zde:

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zobrazeni volne pameti v Dnes
    Od 1lomeno3 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 15:41
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-01-2006, 09:00
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-09-2005, 09:57
  4. Zobrazení stavu baterie, volné paměti a pamětové karty
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-02-2004, 22:30