Rozdiel v type displeja... HTC Diamond2, TouchPro2, B7610
VIete mi niekto povedat, ci ma HTC DIamond 2 rovnaky displej ako TouchPro2? mal som moznost vyskusat displej DIamond2 a oproti ASUSu P750 ktory mal na moj usudok super citlivy displej na stylus je na tom DIamond2 co sa citlivosti tyka z mojho pohladu ovela horsie. Ma taky isty displej ak TOuchPro2? Aky displej ma taky Samsung B7610?
Je to nieco v tom ze niektore ma rezistivny displej a ine zariadenie kapacitny? Pretoze taky Diamond2 je premna po par rokoch s Asusmi P535,P750 co sa citlivosti na displeji tyka velmi tazko pouzitelny...
Je to nieco v tom ze niektore ma rezistivny displej a ine zariadenie kapacitny? Pretoze taky Diamond2 je premna po par rokoch s Asusmi P535,P750 co sa citlivosti na displeji tyka velmi tazko pouzitelny...
To je otázkou zvyku. Není to tak, že by byl méně citlivý, prostě je přizpůsoben spíše modnímu "Touch" ovládání prsty, než na píchání stylusem.
no jo, mna to ovladanie prstom skoro vobec netaha.. ja si rad vyberiem stylus :)) stale vyberam zariadenie, peniaze mam ododnes na ucte za asus p750, tak sa uz chcem rozhodnut pre TouchPro2/B7610... alebo druha moznost ze pockam do leta na tie novinky ktore maju HTC ale aj ini predstavit tak do juna...
Já se obávám, že nám, "stylusovým píchačům", odzvonilo, protože nyní je IN ajfonizace, dotykové ovládání a co hůř, kapacitní displeje (jako HD2 nebo iPhone).
tak.. dnes som sa definitivne rozhodol..
do electroworldu som siel pozriet TouchPro2 kedze cez infolinku som nahodne zistil ze maju 1kus, a nakoniec mali aj B7610... Najprv som chcel vziat B7610 kedze ho mali za super cenu 322€!! s DPH (iba si trebalo aktivovat O2 Pausal a daju 15€ zlavu z ceny 379€), uz som ho skoro vzal ale dal som si zapnut aj TouchPro2, a po skusani klavesnice som zmenil nazor a nakoniec vzal TouchPro2 (normalnu cenu mal 459€ , po zlave cca 390€)...
Je pravda ze B7610 som chcel najme pre cenu, kedze za menej ako 400e som ho nikde nevidel a zrazu 322€... ale nakoniec nelutujem kupu TOuchPro2 - pretoze ma v baleni
+ nahradny stylus pre istotu,
+ ochranna folia na displej
+ puzdro uz v baleni (len tieto tri veci v baleni by uz stali urcite tych 50€ co je cca takmer aj rozdiel v cenach oboch...)
+ jednoznacne pocitovo lepsia klavesnica ako na B7610..
Takze tak :) Len sa opytam par veci:
1. ako vypnem TouchFlo na TouchPro2 uplne?
2. da sa vymenit Y a Z na klavesnici?
a este daco som sa chcel opytat.. ale nenapada ma. :D neviem ci tie otazky pisat sem, alebo k sekcii TouchPro2.. ale pisem ich sem kedze thread tam zatial nemam..
do electroworldu som siel pozriet TouchPro2 kedze cez infolinku som nahodne zistil ze maju 1kus, a nakoniec mali aj B7610... Najprv som chcel vziat B7610 kedze ho mali za super cenu 322€!! s DPH (iba si trebalo aktivovat O2 Pausal a daju 15€ zlavu z ceny 379€), uz som ho skoro vzal ale dal som si zapnut aj TouchPro2, a po skusani klavesnice som zmenil nazor a nakoniec vzal TouchPro2 (normalnu cenu mal 459€ , po zlave cca 390€)...
Je pravda ze B7610 som chcel najme pre cenu, kedze za menej ako 400e som ho nikde nevidel a zrazu 322€... ale nakoniec nelutujem kupu TOuchPro2 - pretoze ma v baleni
+ nahradny stylus pre istotu,
+ ochranna folia na displej
+ puzdro uz v baleni (len tieto tri veci v baleni by uz stali urcite tych 50€ co je cca takmer aj rozdiel v cenach oboch...)
+ jednoznacne pocitovo lepsia klavesnica ako na B7610..
Takze tak :) Len sa opytam par veci:
1. ako vypnem TouchFlo na TouchPro2 uplne?
2. da sa vymenit Y a Z na klavesnici?
a este daco som sa chcel opytat.. ale nenapada ma. :D neviem ci tie otazky pisat sem, alebo k sekcii TouchPro2.. ale pisem ich sem kedze thread tam zatial nemam..
Nevím jak na SK, ale CZ Elektroworld má toho Samsunga B7610 Omnia PRO ve slevě za 7999 Kč.
Touch Flo se vypne jako today plugin: start-settings-personal-today-... Pak si můžeš instalovat a používat klasické pluginy nebo Spb Mobile Shell nebo pokud tam máš WM 6.5, tak to nové MS cosi.
Klávesnice jde upravit viz příspěvek Termitera - link.
Touch Flo se vypne jako today plugin: start-settings-personal-today-... Pak si můžeš instalovat a používat klasické pluginy nebo Spb Mobile Shell nebo pokud tam máš WM 6.5, tak to nové MS cosi.
Klávesnice jde upravit viz příspěvek Termitera - link.