Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Po propojení hovoru se hovor přeruší. - Desire nic nezměnil.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Dobrý den, předem bych se chtěl omluvit protože se na toto již někdo ptal, ale nemohu to vlákno najít.
    Vždy když někomu zavolám, tak po spojení hovoru se VŽDY hovor přeruší. Když zavolám číslo znovu, již bez problémů. Příchozí hovor je také bez problémů.
    Rom mám oficiální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Hard reset - NIC
    Nová Radio Rom (2.0.7) NIC
    ROM 1.66 - NIC

    Nová událost: Jde JEN vždy o první hovor po restartu, další již fungují normálně.

    EDIT: Po úmorném zkoušení a desítkách provolaných korun, jako cenu za zkoušení:

    Nemůžu uvěřit, ale je to SIMkou. S jinou simkou nemám žádné problémy, ale v jiných zařízeních ta moje neblbne. Asi nekompatibilita, přece jenom mám asi 6 let starou SIM. Zbytečnej HR, HSPL. Ale zas nová ROM, Radio ROM. Takže jdu na 02 pro novou SIM
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    Ahoj tak já mám uplně ten samej problem jak popisuješ, akorát mi hovor nevypadává jen po restartu ale cca tak 50% procent volání přesně jak popisuješ, po druhém vytočení normálně spojí. Nejenom že je to nepříjemný ale dost to leze do peněz taky sem zkoušel všechno možný dokonce už sem chtěl telefon poslat do záruční opravy ovšem pak sem si přečet recenzi na tuto jedinou opravnu v republice a chut na záruční oDpravení telefonu za 14 000,-Kč mě fakt přešla. No ale že by to mohla dělat SIM karta která mi v ostatních telefonech funguje normálně tak to by mě ani ve snu nenapadlo. Hned jak budu mít čas nechám si ji vyměnit a napíšu jestli to bylo opravdu tou SIM kartou. Jinak děkuji za předchozí příspěvek Petrrollovi takhle mám aspoň naději že se problem vyřeší, hledal sem všude možně na různejch fórech ale nikde sem nic nenašel tak už sem z toho na Chocholouška.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od pastakus
    ovšem pak sem si přečet recenzi na tuto jedinou opravnu v republice a chut na záruční oDpravení telefonu za 14 000,-Kč mě fakt přešla.
    Nevím, kde a co jsi četl, ale Tábor, resp. Sezimovo Ústí je celkem v pohodě. Oproti předchozímu HTC servisu je to o 300% lepší a dokonce bych řekl i patří k těm lepším, mezi servisy ostatních výrobců mobilů, PDA, PC apod.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    Zdravím tak tu kritiku na tuhle opravnu v Sezimově Ústi sem četl někde na foru už nevím kde a nechce se mi to hledat, nebyli to jeden nebo dva nespokojenci ale bylo jich tam prostě mraky s téměř hororovýma příspěvkava, dokonce tam psal i jeden zaměstnanec nebo spíše jeho kamoš že je vedení tlačí ke kvantitě a ne kvalitě. Jinak já osobní zkušenost nemám ale to co jsem přečet mě dost vyděsilo a pochybuju o tom že by si to všichni vymysleli. I když v týhle republice je možný všechno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Držte se prosím tématu. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Takže, zašel jsem do o2 a SIM mi s převedením čísla (a snad i dalších věcí) dali. Jenže to nepomohlo, navíc jsem teď v telefonu vyzkoušel bratrovo SIM, která je přibližně stejně stará a taktéž nefunguje. Ostatní dříve testované SIM fungují, ale jejich pořizovací doba je mladší. Není možné že je to tarifem, nebo nastavením SIM?

    Mojí poslední nadějí je nechat si vystavit novou SIM s novým číslem. Pokud neuspěje - reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Nepomohla ani UPLNĚ nová a nezávislá SIMkarta
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    V tom případě Ti již nezbývá nic jiného, než servis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    luccio_ce4you
    Guest

    jenze servis asi moc nepomuze :-( ....... mam uplne stejne sileny problem a vypada na problem kompatibility HTC HD2 s nekterymi simkartamy.

    viz i me veskere poznatky a vsechny moznosti, co jsem uz vyzkousel zde:
    HTC HD2_padani hovoru

    Snad neni zakazane hazet odkaz na jine forum, ale prohledaval jsem vsechna fora i xda a bohuzel problem stale nevyresen
    a nechci sem kopirovat to co jsem jiz napsal.

    Jinak dnes jsem odeslal e-mail na VSP Data, servisni centrum v CR pro HTC. Uvidime, co k danemu tematu odpovi. Kazdopadne je to velmi
    ozehave tema a zacina nas byt cim dal vic s timto problemem :-(
    Jeste se chystam volat primo na HTC servisni podporu do Anglie, nebot jsme vazne v pasti. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    luccio_ce4you
    Guest

    Tak po rozhovoru s techniky v HTC primo v Anglii opet bez vysledku. O tomto problemu udajne nevedi.
    Kazdopadne to vazne vypada na problem s urcitym typem Sim karet, se kterymi HTC HD2 ma proste problem :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já mám starou SIM, původně to byl nějaký tarif Go! ještě od Errortelu a nepadlo mi to ani jednou.
    Co máš za SIM a jak dlouho ji máš?

    EDIT
    Tak jsem kouknul na fórum S/M i jinam a problém je se SIM všech operátorů. Takže je to na 2 věci - na nic a na :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    luccio_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Já mám starou SIM, původně to byl nějaký tarif Go! ještě od Errortelu a nepadlo mi to ani jednou.
    Co máš za SIM a jak dlouho ji máš?

    EDIT
    Tak jsem kouknul na fórum S/M i jinam a problém je se SIM všech operátorů. Takže je to na 2 věci - na nic a na :no:
    Presne tak, problem je u vsech operatoru. SIMku mam cca 2 roky, menil jsem ji tenkrat, protoze jsem mel jeste starou, jeste Oskara :-D
    Kazdopadne je to cele divne, protoze i ve Vodafonu jsou z toho na vetvi. Prodavaji HTC HD i s novyma simkama a s timto problemem
    se nesetkali. Uvidim, nechal jsem si i presto proste poslat novou sim a pak se pozna. Kdyz to zase nepujde, tak jsem domluveny s Vodafonem, ze mi prehodi veskara data mezi dvema simkama (mladej ma starsi simku, se kterou to facha naprosto bez problemu, rovnez i manzelka ma starsi simku a take s ni to facha bez problemu). Sice je to dost slozity proces, ale udelaji mi to. Standardne ale tohle nedelaji.
    Jedna z veci o ktere jsem psal na Smartmanii je ta, ze je zvlastni, ze u obou starsich simkaret se objevi nahore cislo jedno, tak je to treba videt na strankach vodafone u obrazku HTC HD2 - vedle sily signalu, stavu baterie atd.

    Coz znaci linku 1 (Simtoolkit, operatori tenkrat prisly s tim, ze na jedne simce bude mozne pouzit dve cisla, proto linka 1 a 2. U mne se nic nahore neobjevuje. Podle mne problem s tim souvisi. Kdyby tam svitila treba 2, tak udajne lze hovory prijimat, ale nemuzes volat. Nenasel jsem nikde u HTC HD2 moznost, kde to prepinat. U starych nokii treba staci pridrzet dele # a prepne se linka - odzkouseno dnes na Nokii 6210. Dale je zajimave, ze jsem se docetl na forech, ze HTC HD2 snad ani Simtoolkit nepodporuje. Tak pak nechapu, proc se tam vubec ta 1cka zobrazuje.

    Proste je to cele na h............
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jo dle té "1" se pozná Oskar Vodafon a akorát to způsobuje problémy. :? U T-Mo ani O2 jsem se s tím nesetkal.
    S tou výměnou dat to nechápu zcela - to máš veškerá čísla na SIM a ne v PDA nebo zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    luccio_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Jo dle té "1" se pozná Oskar Vodafon a akorát to způsobuje problémy. :? U T-Mo ani O2 jsem se s tím nesetkal.
    S tou výměnou dat to nechápu zcela - to máš veškerá čísla na SIM a ne v PDA nebo zařízení?
    To asi zpusobuje, ale blbne to i u O2, T-Mobile. O2 podporuje take simtoolkit, to neni jenom vec vodafone.
    Jinak mladej ma uplne nejstarsi simku, jeste Oskara a vcera jsem ji tam vrazil a opet bez problemu.
    No je to fakt snad vtip nebo co. Vetsinou to byva naopak, ze pri koupi novejsich telefonu, bylo nutne si
    vymenit simku za novejsi.

    Vymenou dat jsem mel namysli to, ze muj tarif prehodi na mladyho simku, a mladyho tarif na moji a my si prohodime proste cislo. Jelikoz se lisi pouze
    v jednom cisle, tak mi to az tak vadit nebude. Ale nevim, jestli operator nemyslel jeste lepsi vec, ze proste na mladeho simce bude moje cislo a na moji
    simce jaho. Ze proste prohodi cisla. K tomu je udajne zapotrebi jedna prazdna simkarta, kterou budu mit, kdyz mi poslou tu novou.
    I toto pry operator umi, je to zcela nestandardni zalezitost a docela slozita, ale pry to pro mne udelaji. Rekl jsem totiz, ze pokud to nebudu moct pouzitv simku vodafone, tak proste vypovim smlouvu - respektive dam vypoved. Samozrejme davat se mi ji nechce, tak verim, ze se to vyresi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-05-2008, 20:03
  2. Padající aktivní hovor při ukončení čekajícího hovoru na lince
    Od Furbo v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 16:48
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 11:35
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 13:57