Původně odesláno od
pastakus
No já bohužel také nemám dobré zprávy, jistá naděje svitla když sem se na nějakém foru dověděl že je možné požádat operátora v mém případě O2, o zaslání opravné SMS která by měla tento problém vyřešit, což znamená že nás je zřejmě hodně když už se tím zabývá operátor, bohužel mě nechtěli spojit přímo s technikem takže se spiše domnívám že opravná SMS přeflashuje některá nastavení simkarty. Nicméně jsem si ji nechal poslat dvakrát a vubec nic se nezměnilo. Ještě mi zbývá zkusit výměnu sim ale ale podle ostatních kteří to zkoušeli je to jen plácnutí do vody šance na změnu sou minimální. Nová ROM 1.66 prý tento problém prý také neřeší protože nemá podporu pro východní evropu. Problem je evidentně v komunikaci telefonu se sim a obávám se že ani servis nepomuže pokud nebude opravená ROM, to je ale jen moje domněnka ještě sem tam nevolal počkám jak dopadne kolega v předchozím příspěvku který psal že se s nimi spojí. Sem rozčarován a taky řádně nas... za ty prachy co HD2 stálo sem si moh k baráku nechat postavit svoji telefonní budku z tý bych se aspoň dovolal. Jak to může vubec někdo prodávat dyž to evidentně nefunguje ????