Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Po propojení hovoru se hovor přeruší. - Desire nic nezměnil.

  1. #16
    luccio_ce4you
    Guest

    Tak dnes rano, kdy pres noc probehla aktivace nove simkarty, je telefon zda se o.k. Prvni hovor bez problemu.

    Bohuzel tim nepotesim ty lidi, co jiz absolovali vse i novou simku a nefunguje jim to.
    Jinak s tim simtoolkitem je to zvlastni, nebot asi u techto novych simkaret tam podpora simtoolkitu neni, ale to proverim u operatora. Soudim to podle toho, ze nahore zadna 1 - linka nesviti, ani u te nove simky a prepinani tedy linek take nejde.
    Kazdopadne to mne je jedno, hlavne, ze telefon konecne funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ta 1 a 2 nesouvisí se SI Toollkit a zobrazuje se pouze u SIM Vodafonu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    luccio_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ta 1 a 2 nesouvisí se SI Toollkit a zobrazuje se pouze u SIM Vodafonu.
    U novych simkaret se uz neozobrazuje. Respektive je to tak, coz jsem si vsiml dnes v samoobsluze u vodafonu, ze vodafone nabizi dokonce tri verze sim karet, standardni a pak plus (navic je rozsirena o banku a dalsi veci) a 2v1 (coz je prave karta, ktera podporuje dve linky na jedne simce).
    Drive tomu tak nebylo, proto na starsich karta sviti ta jednicka, nebot ty starsi podporuji automaticky 2v1. Dnes Vodafone automaticky dodava standardni kartu a pokud by jsi chtel vyuzivat dalsi sluzby, jako prave 2v1, tak si musis pozadat o novou, jinou simkartu.

    Z toho vseho to tedy vyplyva jedno, ze kazdopadne u mne problem s padanim hovoru, nesouvisel s tim, ze se mi linka 1 nezobrazovala, nebot proste ta simkarta to nepodporuje. A nova prisla vlastne stejna. Takze tomu, ze problem zmizel odpovidaji dve moznosti - prvni, proste opravdu nekompatibilita pouze s nejakyma simkartama, druha, ze proste aktivaci nove simkarty se provede nejaky reset a znovu nastaveni u operatora a tim se asi odstranil ten problem.
    Bohuzel konkretniho nevime nic :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    No já bohužel také nemám dobré zprávy, jistá naděje svitla když sem se na nějakém foru dověděl že je možné požádat operátora v mém případě O2, o zaslání opravné SMS která by měla tento problém vyřešit, což znamená že nás je zřejmě hodně když už se tím zabývá operátor, bohužel mě nechtěli spojit přímo s technikem takže se spiše domnívám že opravná SMS přeflashuje některá nastavení simkarty. Nicméně jsem si ji nechal poslat dvakrát a vubec nic se nezměnilo. Ještě mi zbývá zkusit výměnu sim ale ale podle ostatních kteří to zkoušeli je to jen plácnutí do vody šance na změnu sou minimální. Nová ROM 1.66 prý tento problém prý také neřeší protože nemá podporu pro východní evropu. Problem je evidentně v komunikaci telefonu se sim a obávám se že ani servis nepomuže pokud nebude opravená ROM, to je ale jen moje domněnka ještě sem tam nevolal počkám jak dopadne kolega v předchozím příspěvku který psal že se s nimi spojí. Sem rozčarován a taky řádně nas... za ty prachy co HD2 stálo sem si moh k baráku nechat postavit svoji telefonní budku z tý bych se aspoň dovolal. Jak to může vubec někdo prodávat dyž to evidentně nefunguje ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    luccio_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od pastakus
    No já bohužel také nemám dobré zprávy, jistá naděje svitla když sem se na nějakém foru dověděl že je možné požádat operátora v mém případě O2, o zaslání opravné SMS která by měla tento problém vyřešit, což znamená že nás je zřejmě hodně když už se tím zabývá operátor, bohužel mě nechtěli spojit přímo s technikem takže se spiše domnívám že opravná SMS přeflashuje některá nastavení simkarty. Nicméně jsem si ji nechal poslat dvakrát a vubec nic se nezměnilo. Ještě mi zbývá zkusit výměnu sim ale ale podle ostatních kteří to zkoušeli je to jen plácnutí do vody šance na změnu sou minimální. Nová ROM 1.66 prý tento problém prý také neřeší protože nemá podporu pro východní evropu. Problem je evidentně v komunikaci telefonu se sim a obávám se že ani servis nepomuže pokud nebude opravená ROM, to je ale jen moje domněnka ještě sem tam nevolal počkám jak dopadne kolega v předchozím příspěvku který psal že se s nimi spojí. Sem rozčarován a taky řádně nas... za ty prachy co HD2 stálo sem si moh k baráku nechat postavit svoji telefonní budku z tý bych se aspoň dovolal. Jak to může vubec někdo prodávat dyž to evidentně nefunguje ????
    Cetl jsi vsechny prispevky? Prijde mi, ze ne, nebot jsi zopakoval to co je tu jiz vse uvedeno. S technikama operatori vubec nespojuji, smejdi, a to stejne i servis HTC, ten take ne. Se servisem se mi povedlo komunikovat mailem, na ktery ale promtne reagovali, takze alespon tak to funguje.
    Kazdopadne mne vymena simkarty pomohla - vodafone. ROM 1.66 pro vychod se objevi oficialne jiz kazdou chvili. Technici tvrdi, ze by mela take i tento
    problem opravit. Cemuz ale moc neverim, nebot jsem mluvil s HTC v Anglii a pri popisovani naseho problemu se jen divili, ze se s timto problemem nesetkali. Nech si vymenit simkartu a uvidis, pak pockat jeste chvili na oficialni ROM 1.66 a jinak poslat do servisu a proste to reklamovat. Uspech nevim jaky bude, protoze je tu proste problem jen s nekteryma simkama. Ja jsem ji vyzkousel aspon 5 s ruznymi operatory a ty byly bez problemu. Jen ta moje proste zlobila. Ted mam novou a facha to konecne bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    4

    No jen sem shrnul informace pro ty kterým se nechce pročítat různý fora a zbytečně hledat. Ještě se tě zeptám kde vařej ty oficiální ROMky, v Anglii ?? No jestli jo jak píšeš tak sme v řiti dyž o tom nevědi těžko se něco změní. Ještě jedna poznámka z našeho problemu maj určitě prospěch operátoři mě od tý doby co mám HD2 stouply měsíční náklady na volání cca o 60%. Takže bych se ani nedivil že to nikdo nechce vyřešit je to začarovanej kruh v tyhle pos.. republice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    luccio_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od pastakus
    No jen sem shrnul informace pro ty kterým se nechce pročítat různý fora a zbytečně hledat. Ještě se tě zeptám kde vařej ty oficiální ROMky, v Anglii ?? No jestli jo jak píšeš tak sme v řiti dyž o tom nevědi těžko se něco změní. Ještě jedna poznámka z našeho problemu maj určitě prospěch operátoři mě od tý doby co mám HD2 stouply měsíční náklady na volání cca o 60%. Takže bych se ani nedivil že to nikdo nechce vyřešit je to začarovanej kruh v tyhle pos.. republice.
    Tak tady je urcite nevari ) , cz lokalizaci dela Sunnysoft a ten jim ji posila. HTC ji po kontrole zaimplementuje. I kdyz tomu uz take asi tak nebude, nebot u 1.66 verze bude asi anglicka verze a cz podpora zvlast. 1.48 verze je i s CZ jazykem, tak uvidime jak to bude s 1.66, nebot jsem nekde na foru a myslim i tady cetl, ze cestina bude zvlast, tezke rict.
    Jinak, ze z toho maji prospech operatori, to tedy maji, nebot to jsou rychle pocty, kdyz mas minutu hovoru treba za pet korun a kazdy prvni spadne, tak to krasne naskace. Ja mam dost volnych minut, takze mne to nastesti nijak nezatizilo, ale srat me to sralo take.
    Ale ze by to nechteli resit, tak to neni. Alespon u Vodafone se snazili a nastesti se povedlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Už začínám být zoufalý. Poslal jsem do opravny přehrály ROM řekly opraveno. Nic se nezlepšilo koupil jsem si novou (ne přehranou ale uplně novou) SIM a nepomohlo. Poslal jsem znova, vyměnily vše až na displej (tj: MB, CPU atd.). Nepomohlo, koupil novou SIM nepomohlo.
    Posílám to tam potřetí, pak si nechám zařízení vyměnit, ale když to nepomůže?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    1

    Měl jsem ten samý problém a už jsem ho vyřešil.Nejedná se o závadu SIM ani telefonu.Je to jakési nastavení protokolu u operátora/v mém případě O2/.Zajděte ke svému operátoru a řekněte co máte za problém a typ telefonu tedy HTC HD2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Takže mám špatnou zprávu (tedy alespoň pro mně). Telefon byl 3x v opravně.
    1. reFlashly ROM & RAM - logicky nemopohlo
    1.a Koupena nová SIM - nepomohlo
    2. Vyměněna základní deska - nepomohlo
    2.a Nová SIM s převedením čísla - zase nic
    3. Neopravitelná závada

    Teď posílám telefon na vrácení peněz a kupuji HTC Desire, tímto děkuji všem co se snažili pomoci. Problém jsem řešil i s operátorem O2, nikdo nehnul ani prstem. Jedině by mi pořád posílaly SMS na restart. Pokud máte kotakt na někoho kdo vám pomohl, prosím o něj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Možná by stálo za to řešit i to, co přesně za služby máte na té kartě aktivované. Jak jsem psal, za půl roku jsem vystřídal 5 různých HD2, mám kartu od O2 i Vodafone, O2 linku nehlásí (a funguje), Vodafone linku hlásí a pomocí podržení # jde přepnout (a funguje)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si koupil HTC Desire a hádejte co. Pokud se to někomu podařilo opravit u O2, prosím o to aby mi řek' v jaké pobočce. Mě osobně vždy jenom slušně vyhodí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    HTC Desire má stejný problém? :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    mam DESIRE a nic takoveho neregistruji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Pravděpodobně je to vlastnost všech HTC GSM/3G chipů, nebo ovladačů, které s některými SIM (nastavením SIM ?protokoly) nefungují zcela korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-05-2008, 21:03
  2. Padající aktivní hovor při ukončení čekajícího hovoru na lince
    Od Furbo v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 17:48
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2007, 12:35
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 14:57