Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Signál

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Chtěl jsem se zeptat, je možné že když tel leží na stole mám plný signál (4 čárky) a když ho chytnu do ruky tak má jen 3 čárky..??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Anteny jsou v zadni casti dole jako u vsech novejsich HTC.
    To znamena,ze pri drzeni telefonu v ruce je lehce zastinis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    A dělá to i vám ostatním tento telefon..? Zpozoroval jste to někdo..?? mam strach aby to nebyla naká závada nebo pod.. když mam proste treba 4 čárky a vezmu ten tel do ruky tak mam zničeho nic 3, ale dela to jen nekdy.. asi kdyz ten signal ukazuje 4 a je slabší tak jak to chytnu tak se to asi fakt vyruší co-..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Delaji to i jine modely od HTC,neni se proc vzrusovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    U mě je to stejné nedělej si s tím starosti....mírně se to zlepší když vypneš v nastavení 3G a necháš pouze GSM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a to 3G se vypne kde..? děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Setting/Phone/Band a mas tam AUTO tak to zmen na GSM pokud nepouzivas rychla 3G data
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a to 3G to jsou ty videohovory ne nebo co to je..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    3G jsou predevsim datove prenosy a u nas jsou dostupne dva druhy UMTS a HSDPA.
    Pro videotelefonovani se pouziva UMTS ale nedockalo se prilisneho rozsireni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Panove nepiste tady kraviny,to nejsou zadne dva druhy.Navic UMTS neboli 3G neni primarne na videotelefonovani,ale je to klasicke rychlejsi pripojeni na internet.HSDPA je pouze nadstavba 3G pro jeste rychlejsi pripojeni - download,u O2 konkretne az 3.6 Mbit/s,realne kolem 2,8-3Mbit/s to jede coz na mobilni internet je slusna rychlost.Navic to u neni jen vysadou Prahy ale i jinych mest.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Myslel jsem DVA druhy 3G tak nevim proc rikas ze pisu kravinu....samozejme ze je to nadstavba klasickeho 3G jak jsem mu to mel jinak vysvetlit???
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TOUCH PRO 2 SIGNAL
    Od kowmen v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2010, 19:10
  2. GPS i-tec 339 neprijima signal
    Od gorgon_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-05-2007, 19:31
  3. Signal u MDA 2
    Od Grothobl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 17:12
  4. Yakumo + Tom Tom ...signál ?
    Od Kair v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 18:11
  5. No signal
    Od LongJohn v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2004, 10:05