Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 76

Téma: Oficialni ROM s TouchFlo 2.5

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Tak jsem novou ROM zkusil a zatím mám dost smíšené pocity. Pro ty co se ještě rozhodují: Home tab je opravdu šikovnější, jak tam jsou rovnou rychlé odkazy, buď na kontakt, bookmark nebo program. Ale co mi chybí je nahoře přístup do správce úloh. Dá se to sice vyřešit, že na jeden z rychlých odkazů si dáte správce úloh, ale už to není tak elegantní jako předtím. V záložce lidé si můžete vytáhnout jen jednu akci k danému kontaktu, např volání, pokud chcete sms, máte smůlu a musíte přes zprávy a nebo kontakty. Zprávy sms se vzhledově výrazně vylepšili, už se nedostanete do WM prostředí, vše probíhá v Sense, doručenky už vám přichází se jménem kontaktu a ne jen číslo, které se neumělo přiřadit. Psaní mms je velmi pohodlné,vlastně píšete sms a jen tam přidáváte přílohy. Opera mi přijde že se celkem zrychlila, což se ale nedá říct o zařízení samotném, zatím se zdá, že novou ROM přístroj zvládá jen tak tak a rychlých odezev jako např iPhone se tu rozhodně nedočkáte a vytáhnout si někam odkaz na A-A reset je vhodná věc. Pokud ale zařízení funguje, celkově to asi stojí za to upgradovat. Ještě bych zapomněl, velkou radost mám z kalendáře, zobrazení "Agendy" tedy událostí po sobě jdoucích rozřazených do dnů je fakt parádní.

    Nainstalovat češtinu ani potom českou klávesnici HW nebyl vůbec problém, celé z obnovou mi to trvalo asi 1,5hodiny.

    Díky za tip z Hotkeys, funguje to a je to fakt šikovné :-). Pokud jsem něco popsal nesprávně, předem se omlouvám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    co sa tyka toho taskmanageru ako bol v predchodzej ROM v pravom rohu tak ikonka troch ciarok da sa to doinstalovat. co som aj urobil. funguje uplne v pohode. funguju ti albumy v facebooku pre kontakty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    OK, hodil bys sem link na ten task manager pls. Co se týče FB, tak alba fungují, ale je to děsivě pomalé, jak E,H i WiFi nevim. naštěstí FB moc nevyužívám :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Ahoj,
    taky se primlouvam za ten Task manager v pravo nahore, jak to bylo u predesle ROM verze.
    A jeste jedno prani. Jak nastavim na hlavni obrazovce v rychlem pristupu k aplikacim vice sloupku, nebo radku?
    Predem dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Mist
    Děkuji za ten Task Manager. Bohužel jsem se asi špatně vyjádřil u druhého problému. Jedna se o nabídku programů na hlavní obrazovce. Pokud je možno toto rozšířit na 4 sloupce a více řádků pomocí .cab souboru, nebo úpravou registrů.
    Mnohokrát děkuji. Hledal jsem i na XDA, ale má angličtina je dost chabá.


    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    aha tak to pardon V tom pripade doporucuji toto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483

    a k tomu editor nastaveni: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Mist
    aha tak to pardon V tom pripade doporucuji toto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483

    a k tomu editor nastaveni: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590
    Úžasná práce. Mám radost jako malej kluk. Dal bych Ti z té radosti hudlana.
    Děkuji mnohokrát, jsi super. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    23

    nemohl by jsi to upnout nejkam na rapid, nejde mi to stahnout z xda
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Měl bych jeden asi hloupý dotaz, ale radši se zeptám. Chci vyzkoušet tuto novou ROM, nicméně, pokud by nevyhovovala, lze se vrátit k původní? Je to tato nebo je to jen nějaký upgrade a celá stará rom ke stažení není?
    http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=629

    Moc díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    oficialni ROM s HTC Touch Flo 3d (Manila 2.1): http://www.htc.com/europe/SupportDow...at=2&dl_id=629
    oficialni ROM s HTC Sense (Manila 2.5): http://www.sunnysoft.cz/htc/

    Vratit se k oficialni lze, ale nezapomen zrusit i HardSPL - navod, jak ho odstranit najdes na xda v threadu o hardspl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem naintaloval tu poslední rom ze stránek sunnysoftu. Nová Manila je pěkná, kalendář vypadá konečně použitelně a celkově se mi to líbí. Problémem bohužel je kriticky dlouhá odezva v některých situacích. Například při odpovědi na sms přes reply se načítá celý strom konverzace, což trvá strašně dlouho (v TF3D se prostě jen otevřela zpráva s vyplněným příjemcem). Po odeslání sms telefon občas cosi "dělá" (běhají tam hodiny), a to klidně půl minuty. Taky mi včera několikráte zamrznul při zcela běžných operacích. Několikrát se mi stalo, že po restartu nenaběhl, ale zamrzl někde před startem Manily. Nemáte někdo podobnou zkušenost a případně nějakou radu, jak to poléčit, aby to chodilo? Zatím chci ještě nějakou dobu testovat a pak se případně vrátit ke starému systému, který fungoval bezchybně. Mimochodem, nová Manila k WM6.1 asi nějak nainstalovat nejde, co?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No ty neduhy ktere pises jsou bych rekl uzce spjaty s novou aplikaci na zpravy: HTC Messaging. Ta aplikace je udelana pro HD2, kde diky silnejsimu procesoru beha celkem svizne. Bohuzel na TP2 a TD2 je to des a hruza. Ja jsem musel pri prechodu na novou rom nakonec ozelet zalohu SMSek (proste je neobnovovat) a tedka udrzuju pocet SMSek hodne v dolnich hladinach a da se to celkem prezit. Nekde na netu se objevovaly navody jak se HTC Messagingu zbavit - neni to uplne easy ale jde to a myslim ze to vyresi tu linost toho systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TouchFLO 3D v2.6
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-09-2009, 20:38
  2. TouchFlo 2D - TouchFlo pro všechny PPC
    Od gulii v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 18:20
  3. TouchFLO
    Od cipis_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-03-2008, 16:02
  4. TouchFLO??
    Od Treo 750v v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 10:24
  5. TouchFlo
    Od dragunov87 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 16:29