Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 76

Téma: Oficialni ROM s TouchFlo 2.5

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jo, dnes jsem si toho taky náhodou všim, už jsem to psal tady ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Pro ty co chtějí stahovat a nejde jim to: ht95tll00196
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    zajímavé, to jsem zvědav jestli se pochlapí v sunnysoftu, přeloží to a dají na své aktualizační stránky. Mimochodem, jaké máte s tou rom zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    zkoušel jsem jí hned jak unikla na web před cca 3 týdny, je to rychlé, svižné a bylo by to super, kdyby měl TP2 tak o 40 MB RAM víc. Vzhledem k tomu, že tam jsou nové verze Opery (9.7) která papá trochu více a Sense 2.5 taky není k RAMce zrovna nejšetrnější, je po SR volné cca 75 MB RAM a to se celkem rychle smrskává, takže ve finále začně systém killovat aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takže na http://www.sunnysoft.com/htc/ máme novou ram lokalizovnou v češtině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Tak se kluci pochlapili no, leč počkám asi až někdo z Vás otestuje. Momentálně jsem s Sence2.1 celkem spokojený. I když nevím v čem všem se kromě homescreen liší (nemá někdo nějaké srovnávací video??)

    Budu rád za srovnání stability a rychlosti pokud někdo bude přecházet z oficiální Sence 2.1 romky na tuhle novou. Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    Ja som si uz stiahol zo sunnysoftu je to: RUU_Rhodium_S2_HTC WWE EastEurope_2.07.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.91_Sig ned_Ship
    a hned ako sa mi vrati masinka zo servisu to tam prasknem... dufam ze nebudem lutovat :-)
    apropo verim ze uz vychytali muchy s GPS - oneskorenie je dost na nervy. Aj ked som editoval registre podla xda nejak to nepomohlo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    A mohl by nekdo vyzkouset A2DP? Presedlal jsem do jineho vozidla a to radio neumi MP3, ale da se k nemu pripojit A2DP modul a pak prehraje co se na nej posle.
    Ovsem vetsinou jsem koukal ze TP2 má s A2DP problemy, tak nevim jestli ten modul za 2000 kupovat....

    Prosim kdo ma nejake zkusenosti, budu velice vdecny. Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Ahoj,
    nemohl by mě někdo nakopnout jak vyextrahovat caby z oficiální češtiny Sunnysoftu?

    Instalace češtiny mi nefunguje, po hardresetu mi nedoinstaluje češtinu a skončí Errorem. Nainstaloval jsem demo ze Sunnysoftu, ale ta je dělaní pro Sense 2.1 a ne Sense 2.5, takže je docela nedokonalá...

    Vyextrahoval jsem s instalačky Sunnysoftu 2x caby (data1.cab a data2.cab), ale ty nejdou nainstalovat, hned to skončí chybou...

    Děkuji :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Zde bod 31.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Super, funguje.

    Děkuji :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    mal som originalnu ROM 1.86.401.1 (67102) WWE a uz som natiahol novu oficialnu ROM WWE EastEurope_2.07.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.91 a zatial musim povedat po par dnoch testovania, ze je rychlesia, hlavne sa tak neplni pamat, odstranili sa niektore bugy napr. z opery (pri scrolovani sipkami nepreskaoval kurzor po linkach, nacitavaju sa activesync zosynchronizovane oblubene polozky), na home screen v sense su 3 rychle spustenia plus dalsich 6 po potiahnuti smerom hore. pridana zalozka tweeter - skoda ze nie fasabook napr., odstranena polozka programy- skoda. vylepsil sa vykon emailu- subjektivne sa mi zda ovela rychlejsie otvaranie kontextovych menu s polozkami send/receive. tools... aj co sa tyka synchronizacie s imap sa mi vidi rychlejsie spracovanie poloziek mailu. bug s gps neodstraneny. stale je napriklad v tt velke opozdenie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    23

    Takze pred par dny jsem riskl prechod na tuto rom a zde jsou me poznatky. Celkove to nevypada spatne, ale chybi mi nektere veci, na ktere jsem byl zvykly v predchozi verzi, napr. zobrazit vsechny sms stejne jako mejly, nebo zalozka programy, kde si zobrazim vsechny nainstalovane programy a najde se spousta dalsich. Dalsi negativum: velka zatez na system, nikdy jsem nemel problemy, ze by se mi tel seknul, dnes se to stava tak 2x denne, kdyz si spustim skype a navigaci a k tomu mi nekdoo zavola, je konec, zajisteny reset. Takze zaver, pravdepodobne prechod na predchozi verzi, i kdyz mozna jeste pockam par dni, jestli neuvolni neco noveho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Můžete sem někdo hodit screen jak vypadá Home screen té ofiko verze ROM? jde mi o to, jestli je tam i počasí, jako to bylo u té verze před a nebo jestli musím do záložky počasí abych věděl jak má být. Další věc je, jak je řešena záložka People, byl jsem zvyklý na tu velkou fotku a pod tim na odkazy na novou sms,mail, volání atd. Jak je to řešeno teď? Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    mr.roger dnes som vyskusal ako si pisal ze ti to mrzne trha ked mas pustenu navigaciu chat a k tomu volanie... mal som pusteny skype cez edge, tomtom7 a dotoho som si zavolal a v pohode vsetko este som sa preklikaval cez tt a skype a stale vsetko slo tak ako ma dokonca v tt ked som si prilozil tp2 k uchu fungoval senzor a vypol displej. takze mne to v funguje ok...
    jurcax zalozka people vyzera uplne inak. je to matica 3x3 resp 5x5 a je tam foto s menom a pripadne male f ze je foto z fasabuku... chybajuca zalozka programs sa implementoval priamo na uvodnu stranku a tweakmi vies upravit defaultne 3 ikony na 4 alebo aj 5 vedla seba... velmi sikovne... podla mna je ta nova rom v zasade ok... myslim ze zatial som nemal problem.

    inak v mailoch funguje hotkeys... asi som nic prevratne neobjavil ale pri podrzani H sa zobrazi zoznam hotkeys. velmi uzitocne....

    dalsi moj postreh: tato verzia ROM je asi viac narocnejsia pretoze mi bateria na jedno nabitie vydrzi menej ako s povodnou...
    je tu aj maly problem: nefunguju albumy v facebooku. zacne nacitavat fotky a nezobrazi. uz som doinstaloval aj oficialny fix ale problem sa nevyriesil...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TouchFLO 3D v2.6
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-09-2009, 20:38
  2. TouchFlo 2D - TouchFlo pro všechny PPC
    Od gulii v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 18:20
  3. TouchFLO
    Od cipis_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-03-2008, 16:02
  4. TouchFLO??
    Od Treo 750v v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 10:24
  5. TouchFlo
    Od dragunov87 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 16:29