Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 76

Téma: Oficialni ROM s TouchFlo 2.5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Na TF 2.5 má celkem málo RAM. Stačil oficiální upgrade na WM 6.5 a novější verze HTC Sense a už je TP2 spíš nepoužitelnej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    S tím předchozím updatem na 6.5 máš pravdu, ale vyzkoušej si tuto ROM. Ta je úplně někde jinde. A dá se jednoznačně doporučit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Máš nainstalováno? Stabilní? Funguje ta East Europe verze v našich podmínkách?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Samozřejmě jinak bych to přece nepsal. Co by nemělo fungovat v našich podmínkách, když je to pro Evropu, nechápu dotaz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Protoze jsem tam cetl cosi o tom ze to je pro Asii
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ano je to pro region Asie,ale WWE realese.Chodi samozrejme normalne i v Evrope,neni duvod proc ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Ách jo, nenapadlo mně, že by dal Mist odkaz na ROM pro Asii, když je tam i ROM pro Evropu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=632129. Tak odtud to nedorozumění. Teď už částečně chápu tvoje pochybnosti. Tu ROM pro Ásii jsem nezkoušel (nainstaloval jsem tu pro Evropu), ale bude to nejspíše jak psal htcjirka (na HD je poslední a nejlepší také ROM pro Ásii a její použití je také bez problémů).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    8

    Uz davno jsem zjistil, ze neni nad oficialni ROMky, idealne ty neaktualni
    Ale jelikoz mam exchange, tak uvedeni telefonu do fungujiciho stavu je otazka chvile, zkusil jsem tuto novinku - a musim uznat, ze se jim to asi i povedlo - at to trapim, jak to trapim, zatim jsem spokojenej. Uvidime za par dni :
    Jediny co mi vadi je to posahany rozmisteni v nabidce start - neda se nejak vratit normalni nabidka start z WM 6 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    odkaz na Asijsou je to, protoze dne, kdy jsem to psal, jeste vlakno o WWE neexistovalo :-)

    Upravil jsem prvni link...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Prosim Vas kdyz se jedna o oficialni ROM, pujde mi to nainstalovat bez odemykani pristroje? Mam TP2 od sunnysoftu v CZ verzi. Omluvte laicky dotaz Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Vyzkoušel jsem to a už se vracím zpět. Je sice celkem stabilní, ale RAMka je prostě na TP2 nedostatečná. Nejsem zvyklý aby mi systém killoval aplikace (a to mám spuštěný jen mail, Pocket informant a operu).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Whippy
    Prosim Vas kdyz se jedna o oficialni ROM, pujde mi to nainstalovat bez odemykani pristroje? Mam TP2 od sunnysoftu v CZ verzi. Omluvte laicky dotaz Dekuji.
    Bez Hard SPL nepůjde, navíc nemá lokalizaci.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Marian Veselý
    Vyzkoušel jsem to a už se vracím zpět. Je sice celkem stabilní, ale RAMka je prostě na TP2 nedostatečná. Nejsem zvyklý aby mi systém killoval aplikace (a to mám spuštěný jen mail, Pocket informant a operu).
    Pravda je, ze pamet je jedine s cim se potacim. ROM s Manilou 2.5 jsou uz par tydnu stabilni a svizne. Jen ta pamet... Ale i v teto oblasti pozoruji zlepseni. Napriklad dost mi pomohlo vypnout zbytecne taby jako stocks, people, footprints atd. Taky pomuze nepouzivat music tab - ten zere opravdu enorme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Tak to vypadá že je tu nová, usoudil jsem z textu, že to je už s 2.5 http://www.htc.com/europe/supportDow...at=2&dl_id=913
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TouchFLO 3D v2.6
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-09-2009, 20:38
  2. TouchFlo 2D - TouchFlo pro všechny PPC
    Od gulii v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 18:20
  3. TouchFLO
    Od cipis_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-03-2008, 16:02
  4. TouchFLO??
    Od Treo 750v v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 10:24
  5. TouchFlo
    Od dragunov87 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 16:29