Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Paměť telefonu dotaz

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Chtěl jsem se zeptat když dam v telefonu PAMĚŤ tak tam je že 80 mb je uložiště a 113 mb je paměť, to dává dohromady 192 mb paměti co ten telefon má mí že.? ale da se nastavit aby uložiště bylo třeba 50 mb a ram ten zbytek..?? děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    Zalezi na verzii Windows Mobile, ktoru mate v zariadeni. Ak ide o zariadenie do WM5 (WM 2002, 2003, 2003 SE) tak tam je mozne si nastavit kolko pamete ma byt pouzite na beh programov a kolko na ulozisko. Pri novsich systemoch uz je pamet RAM nezavisla od uloziska a teda nejde nastavit kolko sa pouzije pre jedno na ukor druheho.

    Pre blizsie info odporucam precitat toto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a kdybych tam nahrál novější wm tak by to bylo stejné nebo by to bylo treba jinak..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Člověče, tohle kdyby nějak jednoduše šlo, tak tu víc jak polovina majitelů Diamonda neřeší nedostatek RAMky .. A na XDA-Developers to stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a to má každe u diamonda uložiště 85 mb a program 113 mb???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V katalogu zarizeni mas parametry Diamonda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    tam to neni nak napsany ze se ta paměť 190 mb dělí nebo pod..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Je paměť ROM a RAM a ty je pleteš dohromady ROM je to úložište ale zdá se menší protože je na tom systém a kde co RAM je na spouštění programů atd ale část má vyhrazenou graf.čip tak nějak by to mělo být pokud se nepletu já
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    tak to jo tak moc dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Paměťová karta/paměť telefonu - ukládání
    Od ankerek_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 14:11
  2. jak na pamet
    Od kubislav_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 18:46
  3. Paměť PDA
    Od Flesh v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-12-2006, 19:29
  4. Paměť telefonu
    Od Maikl_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 22:48
  5. Paměť telefonu ??
    Od Cooper-jbc_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 18:22