Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: problemy SMS, Aplikace V nabidce Start a rychle volby

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    9

    Ahoj, co se tyce touch HD2 tak mam problem nebo spis me sve ze sms ve forme chatu nacita vsechny sms k danemu cislu no a kdyz jich je pres 20 aplikace nacita seredne pomalu a do te doby odmita psat. Dale obcas se mi stane ze querty klavesnice pise pouze cisla ( zkracena querty) a az znovu vyvolani klavesnice zpusobi ze zacne fungovat. . .Co me dal stve je ze nabidka Start nabidne jen zlomek programu, ktere ma zarizeni nainstalovane(normalne jde spustit program jen pres prohlizec souboru ci total commandera ve slozce windovs) a stve me ze treba ve slozce start nejde aspon rucne vytvorit zastupce. Dalsi veci je ze prohlizec souboru nacita slozku windovs stejne rychle jak tisic sms . .
    Mam rad sms formou chatu jak tomu byvalo u diamonda 10 zprav a tlacitko nacist dalsi neni na to program?. .
    dale jak upravit nabidku start aby tam byly vsechny aplikace?
    A jak v nabidce quick lunch odstranit ikonu ktera po odinstalaci nejde odstranit? upozornuji ze jen jedna ikona nejde zbytek odstranim pres odebrat rychle odkazy (chyba: cast aplikace nelze najit obnovte . . )
    diky vsem Leo je neuveritelne rychli ale wm 6.1 ze Sence se mi na diamondu libi vic. . 6.5 je prehledna ale spousta moznosti nastaveni je bud slozite skryta nebo neni pristupna
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Ahoj,
    nemam odpvědi na všechno , ale co se týče nabídky start, tu si můžeš libovolně editovat v Windows/start menu/Programs.... tam si můžeš dát zástupce spustitelnejch souborů třeba z karty ...abys to nemusel pořád spouštět z průzkumíka....
    A samozřejmě vyházet zástupce , které nepoužíváš...
    J.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    9

    Ahoj dík za odpověď ale toto funguje u WM 6.1 zatím co u WM 6.5 tuto možnost nenabízí nebo je skrytá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Kdepak,funguje to v plne a neomezene mire i na WM 6.5
    Navic to nijak skryte neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    9

    Tak proč mi to nejde:-( . .třeba hry tam přesnout nejdou a z ostatních programů jsem tam přesunul takhle jen dva:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Jde to pořád stejně již od Windows CE je to normální složka se zástupci.... co si do ní nakopíruješ to tam máš..... koneckonců jako u "velkejch" Windows
    U těch her jen zástupce spouštěcího souboru
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    9

    Ale jak vytvořím toho zástupce když je tam jen .exe soubor? . . .u WM 6.1 jsem to neřešil vše bylo kompletní ve startu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    vo file exploreri podrzis prst na tom exe subore, das copy(kopirovat), prejdes do zlozky kam chces dat zastupcu(windows/start menu/programs/...) tam potom kliknes na menu/edit/paste as shortcut.

    Alebo potom mozes pouzivta bud total commander alebo resco explorer, tam je to este jednoduchsie.

    K tomu nacitaniu windows zlozky, u mna trva asi 1 sekundu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    9

    Měto načítá krátce pouze v total commanderu . .tohle jsem použil a šlo mi vytvořit zástupce jen pro zlomek programů (např. pro Soliter a Buble něco to nejde i když v totalu ho tam vidím :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Změň u těchto zástupců přes TotalCommander v zařízení atributy, aby nebyly systémové, skryté ani pouze pro čtení.
    Samozřejmě si zapni zobrazovat všechny soubory v průzkumníkovi v zařízení. V závislosti na tom co píšeš o době načítání složky windows přes průzkumníka si dovolím se stoprocentní jistotou tvrdit, že máš nastaveno řadit soubory ne podle Názvu, ale podle něčeho jiného a tím pádem si to musí zařízení vždy přetřídit. Je zbytečné se rozčilovat - doporučuji první hledat chybu u sebe, je to jistější a platí to i obecně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    9

    Já se nerozčiluji nad zařízením jen to chci vyřešit a nevím jak na to . .
    edit: Atributy pomohli bylo to jima, dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Smazání ikon HTC v nabídce START
    Od Mystix_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-08-2010, 17:23
  2. neustale zobrazovani telefonnich funkci a rychle volby
    Od forsaken v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 20:12
  3. nelze odebrat položka v nabídce start
    Od PedroKV_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-04-2006, 10:26
  4. Start sítí UMTS v Česku se rychle blíží
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 09:18