Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: 614c - špatná kalibrace displaye

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Dobrý den,

    mám po reklamaci zcela nový kus od HP iPAQ 614c, 4 dny mi šel naprosto bez problémů a teď mám problém s displayem, když kdekoliv ťapnu na display třeba tam kde je křížek pro zavření aplikace otevře se mi třebas start, nebo když klikám na znak pro vypnutí či zapnutí zvuku tak se mi třeba otevře bublina s operátorem. Když dám zkalibrovat display v systému na chvilku to pomůže a potom opět dojde k rozkalibrování displaye. Můžete prosím poradit co stím? Zkoušel jsem i neoriginální romky (WM 6.1 i WM 6.5) problém je vždy obdobný, chci se zeptat zda to je problém softu či přímo dotykového displaye. Děkuji Vám za pomoc nebo za každou informaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já bych reklamoval reklamaci. Když nepomůže hard reset ani jiná ROMka, tak je ti to zařízení k ničemu, když se nedá řádně používat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Používat se v tomhle stavu nedá, ale právě jsem nevěděl proč to dělá no, jestli to nebyl nějakej špatnej flash, pač jsem dělal rádio z 0.88 na 0.89. Poto mkdyž to začlo zlobit tak jsem zkoušel jiné romky nu, neofiko samozřejmě. Jinak ještě jsem tam měl fólii na display. Nemohla třebas nějak poškodit display? Jenom abych se případě vyhnul tomu výrobci té fólie a zvolil bych jinou. Děkuji za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jo, na to jsem zapomněl - zkus to i bez fólie a taky zkus (s citem!) profouknout mezery mezi displejem a rámečkem, aby tam nebylo nějaké smítko nebo prach. Ale jelikož je to nové, vyzkoušel jsi různé ROM, tak to bude nejspíše hw problém.
    Pokud půjdeš zase reklamovat, nezapomeň tam flashnout originální ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Právě že jsem to zkoušel bez fólie a romku jsem tam vracel zpět originální od HP WM 6.0, ale je pravda že jsem měl fólii která krapet se musela podsunout pod rámeček, myslíš že je možné že to tam něco podělalo? Protože je pravda že dokud jsem tam nedal fólii tak to šlapalo perfektně a jak jsem jí tam vložil tak den potom už to začlo kravnout a teď to zlobí furt, ale žádnej kus by neměl zůstat u té fólie pod rámečkem pač ta se celá vysunula. Tak nevím nu kde by mohl bejtr problém, ale jinak žádný prach nebo smítka tam nejsou a display jsem kontroloval celej pod lupou a není na něm ani škrábaneček tak nevím kde je problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takže pokud jsem to přečetl a pochopil správně, bude to buď to tou podstrčenou fólií, která páchá tuto neplechu nebo je to hw problém s displejem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    75

    Myslel jsem to krapet jinak, myšleno tak že než jsem dal tu fólii tak to vše šlo v pořádku, ale po řekněme CCA 1 dni kdy tam byla fólie začal tento problém, i když jsem fólii odstranil z PDA zařázení tak problém již nezmizel, problém se na chviličku odstraní tím když ve widlích provedu kalibraci displaye, pak najednou je PDA jako kdyby žádnej problém nebyl, ale po čase nelze odhadnout kdy pač to někdy začne zlobit hned a někdy až po xx hodinách se to zase celé kompletně rozhodí a dělá to tu neplechu zase. Takže právě nevím čím to může být, nevím zda to je nějak SW problém či zda to je že se porouchali nějak dotykové senzory display či tak, právě proto jsem přemýšlel zda třebas ještě neexistuje nějaký soft na reset displaye či tak, pokud má třebas nějakou pamět na ukládání kalibrace, nevím přesně jak ta technologie principiálně pracuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC Tytn II a špatná nabíječka
    Od Pjetr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 22:46
  2. Kalibrace displaye bez HR
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 16:38
  3. Špatná zkušenost s držákem PDA do auta
    Od pivous v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 13:47
  4. rozjizdeni kalibrace displaye
    Od dr.roman v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-04-2005, 15:23
  5. Špatná synchronizace pod Win2000
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 23-05-2003, 21:25