Mám z nového OS smíšené pocity...(asi jako když se vaše tchýně zabije ve vašem novém autě). Nechci soudit, dokud si to nevyzkouším na vlastní prsty...ale prozatím mě to nenadchlo tak, že bych to jasně viděla na návrat k WM. :?
Mám z nového OS smíšené pocity...(asi jako když se vaše tchýně zabije ve vašem novém autě). Nechci soudit, dokud si to nevyzkouším na vlastní prsty...ale prozatím mě to nenadchlo tak, že bych to jasně viděla na návrat k WM. :?
Souhlasim, taky nejsem nijak nadsen WM7, a taky navrat peclive zvazim az to uvidim na vlastni oci.
Našel jsem fotku Darth Krabicky
X-D Ta je už zjevně trochu postarší, ale našla jsem jednu současnou![]()
Prave si procitam §219 Vrazda (odneti svobody na 12 - 15 let) a rozhoduju se jestli jenom jednoho (Velvet) nebo oba.![]()
to bys na mě musel aspoň došáhnout.
Urcite jsem nemel v umyslu na tebe sahat, na to bys musel byt jeste trosku hezci.![]()
Aaano, tohle je krásná ukázka toho, že pro pravdu je někdy nutné nasadit i vlastní krk.... Utěšuji se vědomím, že se snad najde někdo, kdo mě v nejhorším ochrání...že jo, Carabei)
(...jo a taky pořekadlem, že "pes, který štěká, nekouše")
Rad bych vas oba upozornil, ze vim kde bydlite.![]()
....haf, haf... :-p![]()
...jo, to byl zas dneska super OT... :yes:
tak prozatimní stav 6
Dneska mi to prislo takovy normalni,proste fajn.![]()
Včerejší odpoledne a večer byly fajn...snad jen bez lehce dramatického závěru, kdy na mě vypadl z tramwaje jakýsi opilec, bych se i obešla)
Na březnový sraz nevím, jestli dorazím, možná budu mimo Prahu...kdyžtak holt zas až na dalším (/nekuřáckém) srazu![]()