Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Co mám za OS? A další problémky...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    Ahoj,
    dneska mi přišel Acer n311. Při zapnutí mi naběhla zelená bootovací obrazovka na které bylo windows mobile 6.1 a adresa 4pda.ru, nebo tak něco, po naběhnutí je ale systém česky a ve start - nastavení - systém - systémové informace, mi to píše verze operačního systému v5.02, tak to asi znamená že to není 6.1, že?
    A druhá věc, nejde mi wifi, píše to že ovladač nenačten...
    Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Windows Mobile 6.1 je postaveny na zakladu Windows CE 5.2 (oznaceni 6 vypada lip nez 5.2), takze klid mas 6.1

    Pro zacatek bych udelal hard reset a zacal na cistem zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    a jakto že je to česky a přitom v jiném tématu o wm 6.1 píšou že je jen anglicky? To moc nechápu, co to tam vůbec mám :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    nevíte někdo jak to pda vypnout? Podržením tlačítka na zapnutí se jen vypne podsvícení displeye, ale nevypne se úplně pda. Chci ho vypnout a zapnout. Po hardresetu se nastavila čeština a abych aplikoval češtinu tak tohle potřebuju udělat. Soft reset nepomáhá, pak to chce zase všechny nastavení od začátku...
    Navíc mi nejde ta wifi, dá se ěnjak doinstalovat někde ovladač? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    104

    Niektor zariadenia sa daju vypnut iba vybratim baterky. Ale soft-reset je presne to iste ako vypnutie/zapnutie takze skus Hard reset este raz, je mozne ze sa nepodarilo nabootovat vsetky ovladace ked to chce opakovat nastavenia stale od zaciatku. Alebo je problem s instalaciou cestiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    no předtim ta čeština šla, tak doufám, že jí rozjedu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    Tak jsem zkusil flashnout romku na poslední a mám to pro změnu rusky. Když v regionálním nastavení dám angličtina nebo čeština, je pořád stejné. Nevíte někdo co s tím? Nebo je ěnkde ke stažení česká lokalizace?

    edit: už to mám :-) fajn...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    mám ve startu jen dnes a na to když kliknu, tak se nic nestane, nevíte co s tim? jak tam dostanu programy, nastavení, průzkumník a tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Další software pro E-TEN
    Od cyberfoxcz v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-12-2006, 00:05
  2. Malé problémky po nainstalování T-Mobile 2.26
    Od kmozis_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 09:04