Uz si asi pomyslite co sa tolko rozhodujem...
ale:
1. peniazi mi stale neprisli, aj ked uz mam vyjadrenie z Alzy cca 5dni, ze moja reklamacia bola ukoncena dobropisom, aby som napisal cislo uctu, napisal som ho, avsak doteraz peniaze nemam, tak snad uz pridu kazdu chvilu. Reklamcia od odovzdania zariadenia kurierovi do Asus Czech trva 65dni!!!
2. co sa rozhodovania tyka, rozhodol som sa ze do Asusu P552w nepojdem, z dovodu, zeby som neziskal okdem 128MB RAM miesto 64MB RAM ktore malo P750 nic navyse, a este by som prisiel aj o HW klavesnicu. HTC Diamond2 som vylucil, pretoze displej sa mi zdal velmi slabo citlivy na dotykove pero, take v mojom vybere ostalo HTC TouchPro2 a Samsung B7610. Obe som ale nedrzal v ruke, som z Kosic, a tu nieje moznost v ziadnom obchode sa k nim dostat. Samsung sa mi paci viac, aj napriek recenziam ze klavesnica nieje zla, ale na TouchPro2 nema, som viac nakloneny na Samsung. Viem ho mat za 399€, sice tiez cez zasielkovy obchod (sk.o2.com), rozmyslam uz o pripadnej reklamacii aby som nedopadol ako teraz ze clovek nieco kupi lacnejsie cez net obchod, a 2,5 mesiaca caka na vyriesenie, aj ked ak to objednam cez O2 maju tu predajnu, tak snad by to tak nedopadlo.
Co mi vsak vadi je, ze Samsung B7610 ma podla recenzie konektor na autonabijacku HORE. Je tu nejaky majitel, ktory mi to potvrdi? Kedze pristroj bude dost casto hned v letnych mesiacoch pouzivany na niekolkohodinovu navigaciu, toto by asi vyzeralo velmi neprakticky, ak by sla nabijacka zhora, a nie zdola... Takze ak to tak je, znova vyhrava TouchPro2 s ktorym som sa ale nehral, takze nechcem ho objednat, pokym nebudem mat moznost drzat ho v ruke... a aspon zrhuab vyskusat qwertz klavesnicu ci mi vyhovuje...
Poradite mi este nieco podobne ako je B7610 a TouchPro2? Asi existuje iba XPERIA2 nie? Aby to malo min. VGA displej a qwerty klavesnicu
Aj tu sa mi paci viac B7610.. avsak ten konektor nechapem preco je hore!(
![]()