Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 122 z 122 PrvníPrvní ... 2272112120121122
Zobrazené výsledky: 1,816 až 1,824 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1816
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    4

    Ahoj nevíte jak rozebrat M10?potřebuji se dostat k displeji...
    udělali se mi na dipleji malé černé čárky a puntíky...nevíte co to znamená?díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1817
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    9

    zdravíčko,koupím asus M10.Může být i mírně poškozený a s baterkou kaput za rozumnou cenu. meil: borneo@volny.cz tel.774808459
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1818
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    K čemu myslíš, že je tu Bazar?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1819
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    9

    zkoušel jsem to tam napsat a jen mi to napsalo že nemám dostatečná oprávnění nebo co.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1820
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když v Bazaru v sekci Poptávky klikneš na tlačítko +Zveřejni nové téma, tak se nic neděje? Jsi přihlášený? Zkus se odhlásit a přihlásit, event.mezi tím zkus smazat ještě cookies.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1821
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    9

    Zdravím,tak jsem konečně sehnal za pár kaček druhý asus M10 (určený na pokusy) a předchozí majitel smáznul orig.mapy z My Storage a ted nevím jak je dostat zpět.Zkoušel jsem je jen překopírovat z mé první M10ky a narazil jsem na problém s licencí Pročítám to tu od začátku a zde se píše že se mapy musí nahrát z PC přez MapSource.Udělal jsem si i učet na my.garmin.com ale tam mám zase problém s připojením přez USB.Píše mi to že "žádné zařízení nebylo rozpoznáno,přitom jsem připojený přez ActiveSync tak nevím kde je problém.Poradí mi někdo jak dostat mapy z5 do M10 ? není to životně důležité páč v mé první M10 mám iGo8 i Igo Primo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1822
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    3

    jestli nemáš mapy z toho co jsi koupil na díly mapy garmina co tam byly tak se obávam že to s jinýma nebude mluvit kvuli id zařizeni ale beztak byly staré ale když mas igo tak o nic nejde a na mygarmin bys musel registrovat novy zažizeni pak by to asi bylo videt
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1823
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    3

    neví někdo kde sehnat držák do auta i použity ale funkční -M10 nikde ani zmínka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1824
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    3

    jo jo už jsem ho našel na -moc míst už není
    Citace Původně odesláno od boby.f Zobrazit příspěvek
    neví někdo kde sehnat držák do auta i použity ale funkční -M10 nikde ani zmínka
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 122 z 122 PrvníPrvní ... 2272112120121122

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08