Tak to vypadá, že asi začnu pravidelně používat budík m10, protože jak píše tomsoft, stejně i mi se několikrát stalo, že jsem stiskl PWR a nevěnoval jsem tomu žádnou zvláštní pozornost, ale na displeji se objevil nejprve nesmysl, který se ve zlomku vteřiny přeladil na správný čas - nicméně by mě na to konto zajímalo, jestli to má vliv na budík, když já mám rovněž aktualizaci času nastavenou v synchronizaci se satelity, ovšem asi tak jako kdokoliv z vás, ani já nemám zbytečně zapnutý GPS modul, ale ani wifi nepoužívám jindy než dle potřeby - takže bych si dovolil tvrdit, že by to nemělo mít teoreticky na nic vliv?! Zastávám názor, že je to asi poslední screen displeje předtím než začal tlf šetřit baterku.
Co mi ovšem nejde do hlavy, je skutečnost, že jsem telefon flashnul oficiálním ROM 6.26, v registrech jsem vypnul EULU, nainstaloval jsem SYGIC Mobile 10, ICQ 2.12, iGO 8.3.4.117940, a tu skvělou ladičku MANILA, která dokáže zapínat a vypínat gprs, wap, edge, kde jsem nechal pouze povolení pro zapnutí MMS, telefon jsem si nastavil k obrazu svému, v nastavení zpráv jsem zakázal veškerá ukládání včetně odesílaných zpráv a světe div se - ODESLANÉ zprávy se mi přesto všechno ukládají. A to nehovořím o občasném svévolném ukládání prázdných zpráv do konceptů?!
Kde je tady chyba??? Není třeba možnost v registru telefonu zakázat tato ukládání zpráv, když to nefunguje v regulérním nastavení WM??? (ne že bych měl co tajit, ale postupně se tak zaseká paměť tlf)
A když už jsem u zpráv - netušíte, prosím, někdo, jak nastavit trvale, aby mi chodily výpisy o doručení??? Když to nezaškrtnu ke každé zprávě zvlášť, tak mi prostě nic nepřijde?! (a tuším, že se mi hned první den po koupi tlf podařilo udělat kouzlo, že to chodilo automaticky u každého textu)
A protože toho je teď vcelku dost, tak si nechám další dotazy na později, souhlas kucíííííííííííííííííííííííííííííííí???![]()
![]()
![]()