Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 60 z 122 PrvníPrvní ... 1050585960616270110 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 886 až 900 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #886
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Čůůůůůůůs chlape ,já neprudím , jen radím, víš ,že někteří pak z jistých dotazů mívají rudo před očima a návaly tlaku do mozkovny......... . A mnohdy se není čemu divit ....:yes: Zde platí , dvakrát měř ,jednou řeš. Pročíst si pár stránek nikoho nezabije
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #887
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ale jooooo, už mlčím
    Ale včera jsem byl vytočen..... M10 mě ráno nevzbudila. Normálně to bylo v úsporném režimu a asi v hodně hlubokém spánku, protože ráno prostě NIC. Až jsem se probudil, odemknu M10 a pak to začalo hrát (budík).... nechápu. Už se to stalo jednou, ale to bylo snad na nulté verzi ROM.
    Od té doby furt OK, až včera. Dnes zase vše OK a to jsem to schválně nerestartoval a dneska už zase všechno zvonilo.
    To se na iPhonu nemůže stát
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #888
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Že by nějaký skrytý "šotek" , a jak můžeš M10ku srovnávat s IJabkem,no to to
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #889
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nevím, čím to bylo.... furt vše stejné a najednou toto :O
    Nic nesrovnávám, to ani nejde. Samozřejmě že je M10 lepší :yes:
    Ale to nezvonění ráno se mi stalo i na HDčku, takže to zařízením určitě nebdue.
    Jestli to udělá ale ještě jednou a já zase nevstanu, tak poletí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #890
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    61

    Chlapci zlatí, ať neobtěžuji jen permara, poraďte mi, jak na EULu. Našel jsem postup, co změnit v registrech, ale zajímám mě, jak se do nich dostat??? To víte, symbian takové možnosti nenabízí. :-D Pak bych se chtěl nějak zbavit těch vibrací při stisku kláves, rovněž by mě zajímalo, jak se zbavit toho, že se někdy zprávy ukládají do konceptů???

    Další dotazy přijdou hned, jakmile se vyskytne něco, s čím budu potřebovat pomoct. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #891
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jsem rád, že nepoužíváte SZ, ale že dotazy píšete sem :yes:
    EULU? A kčemu ? Ty nemáš Pitkovu ROMku? Kdyby jsi ji měl, tak věci jako EULA neřešíš, tam je to totiž už vypnuté v základu.
    Ale dobře... do registrů se dostaneš dvěmi způsoby.
    1- Přes TotalCommander, který budeš mít v M10
    2- Přes program CERegEditor, který je nainstalován v normální PC s Windows XP a výše...
    Druhá volba vyžaduje funkční spojení ActiveSync v PC.
    Více o tom, jak na registry v PDA si můžeš přečíst třeba ZDE

    Vibrace:
    Je to jednoduché. Dostaň se do nastavení klávesnice, třeba začni něco někde psát, aby se objevila dole ta ikonka klávesnice, pak na tu ikonku tapni a drž, zobrazí se menu kde jsou Možnosti klávesnice a zde je hledaná možnost vypnout vibrace.
    Zprávy se ukládáají do konceptů, protože jsou buď rozepsané nebo s tím uživatel souhlasí a klikne na ANO uložit.
    Mě se teda do konceptů nikdy nic samovolně neuložilo.
    Nemáš na mysli ukládání odesalaných SMS do složky Odeslané? I to se dá v nastavení SMS vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #892
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    61

    Ty jsi taky zlatý člověk!!!
    Nenapadlo by mě jen tak leckterou klávesu podržet a čekat, že mi vyskočí nabídky, ikdyž to tak vlastně funguje při sestavování menu dle vlastní libosti a k obrazu svému. ;-) Odteď budu zkoušet snad všechno!!! Škoda, že je k telefonu jen tak strohý manuál!!!
    Co se konceptů týče, tak se mi občas ukládají (možná ukládaly po flashi ROM na pitkovu 6.26) samovolně. Zprávu pak otevřu a kromě adresáta nikde nic?!
    No a zatracená EULA??? Nemáš namysli to prohlášení po instalaci, které potvrdíš tlačítkem "přijímám," ale myslíš stejně tak jako já ty řečičky o tom, jak je zakázáno věnovat se za jízdy navigaci??? (tuto hlášku tam mám v době, kdy naskočí vložení pinu, pak najede hláška, potvrdím ji a teprve poté můžu zadávat pin)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #893
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    61

    Chlapci zlatí,
    dnes se mi podařilo nainstalovat do M10 sw TouchOne, a protože to na mě mluví Anglicky, tak jsem se to pokusil odinstalovat, ale nikde jsem nenašel žádné ovládací panely či nabídku přidat nebo odebrat programy. Jak se toho zbavit bez flashe fw???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #894
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    15

    na internetu jsem našel, že se dodává M10 se sluchátky s mikrofonem, toto slouží jako handsfree. Vše se připojuje jen pomocí jednoho 3,5mm jacku. Jenomže jsem vlastník bez tohoto příslušenství a zajímalo by mě, kde bych je mohl sehnat?? Případně náhradu?? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #895
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: kapap1
    To je mi divné, že jsi nenašel START - NASTAVENÍ - SYSTÉM - ODEBRAT PROGRAMY ???
    tam je možnost korektně odinstalovat jakýkoli program, který byl instalován CAB souborem přímo z prostředí PDA.
    Další možnost je, pokud jsi instaloval SW pomocí Active Sync, odebrat program přes ActiveSnyc.


    to: maslik
    Já ani už nevím jestli jsem k M10 dostal v sadě sluchátka s mic. ?
    Jako sluchátka používám jedina KOSS PORTA PRO a jako microfon mám část sluchátek z HTC HD.
    Sluchátka můžeš použít jakékoli co mají 3,5 mm jack a microfon taky.

    jinak ...
    Š Ť A S T N Ý N O V Ý R O K 2 0 1 1 V Š E M
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #896
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    61

    Jsem to ale Jelimán.
    Samozřejmě že jsem hned potom, co jsem zprávu odeslal, našel onu kouzelnou ikonku pro odinstalaci.
    Ještě takový malý detail - hned ze startu tohoto fóra píšeš, že používáš jinou, než standardní aplikaci pro telefonní seznam - a já se ptám - hovoří na tebe Česky???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #897
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nehovoří česky, je ENG. Čeština sice nějaká existuje, ale na kousek starší verzi a ještě to není přeloženo 100% všechno. To jsem zkoušel, ale vyhodil. Takže jsem spokojen i s tou ENG verzí programu Inesoft Phone 7.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #898
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    61

    mě na tom seznamu totiž se*e to, že si nemůžu jako u těch pitomých symbianů zvolit, jak má být seznam řazený - jméno a příjmení, příjmení a jméno
    Tak jsem to tak musel upravit v outlooku - ale proto přece nebudu s každým novým kontaktem myslet na tuto změnu, že??? ;-)
    Mimochodem jak moc aplikací - vyjma mapových podkladů - pro m10 mluví výhradně Česky :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #899
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Už jsi nejsem jist, jestli možnost způsobu seřazení nemá i ten výchozí program na kontaky co v M10 je ??? To už si nějak nepamatuju, ale jestli opravdu není, tak není. Proto a nejen proto, jsem sáhnul pro jiný soft na kontakty a Inesoft Phone je OK.
    A programů v češitě je celá řada... to bych nijak nezkoumal. Většina je buď v plné češtině od výrobce nebo to už někdo přeložil a čeština se dá doinstalovat. Např. Resco Kontaky jsou plně v češtině a jsou celkem pěkné.
    U těch kontaktů ale POZOR ... pokud se do OS nainstaluje jiný kontaka manager než ten, co je v M10, tak příjdete o možnost hledání cílů trasy přímo z kontaktů. takže kdo používá Garmina a často vyhledává cíl trasy jako adresa u kontaktu, tak má už smůlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #900
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    to: maslik
    Já ani už nevím jestli jsem k M10 dostal v sadě sluchátka s mic. ?
    Jako sluchátka používám jedina KOSS PORTA PRO a jako microfon mám část sluchátek z HTC HD.
    Sluchátka můžeš použít jakékoli co mají 3,5 mm jack a microfon taky.
    Tak jsem letěl koupit sluchátka s mikrofonem, přesněji tyto http://www.klikman.cz/Nokia-WH-700-Stereo-cerna-bulk-329374 a jak je vidět, tak v M10 se chovají zvláštně... Zvuk je zkreslenej, a hlasitost nízká. V počitači běžej krásně, mikrofon funguje-ale žádná sláva...

    Při telefonování je zvuk OK, ale slabej. Při přehravání hudby nebo filmu (zkoušeno v TCPMP, Core player a WMP) je zvuk hodně zkreslenej a mooc hodně do výšek...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 60 z 122 PrvníPrvní ... 1050585960616270110 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08