Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 59 z 122 PrvníPrvní ... 949575859606169109 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 871 až 885 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #871
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    3

    Ahoj, nevíte pls někdo jak nastavit v M10 aby při stisknutí křížku v jakékoli aplikaci došlo k zavření aplikace a ne jen její schování na pozadí?? V htc HD 6.1 to je v nastavení >system >správce úloh> tlačítko> povolit tlačítko X k ukončení spuštěných programů...ale v 6.5 to bohužel nejde. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #872
    Nováček Avatar uživatele roczki
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Diky za to tmc. Jednalo se o první případ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #873
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: soli
    Tohle v M10 není.... to je udělátko od HTC.
    Na M10 můžeš použít celkem luxusní TaskManager, který ti pak zavře dle potřeby co budeš chctít nebo všechno najednou.
    Používám třeba "Showcase" (je zdarma)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #874
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    3

    Ok, ale když třeba jsem v nějaký aplikaci a chci ji zavřít, tak zmáčknu křížek a ona se pouze hodí na pozadí a pak musím otevřít ten task manager kde ji zavřu?! To se mi zdá takový komplikovaný

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #875
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Komplikovaný,nekomplikovaný RAM paměti máš habadej tak není co řešit, ) . Po chvíli si vzpomeneš ,že chceš jít do předešlé aplikace ,tak ji máš aspoň hned "po ruce"........:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #876
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    3

    Ok tak si asi musím zvyknout...ještě dotaz: stavá se vám, že jde špatně otevřít ta stavová lišta co je uplně nahoře? Někdy prostě nejsem schopnej to otevřít, asi proto že je tak slabá a špatně se trefuju. To asi nejde nějak rozšířit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #877
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Rozšířit nejde a k čemu to vlastně je?
    Teda k čemu ji potřebuješ otevírat nebo spouštět? Já jsem to snad nikdy nepotřeboval.
    A k tomu Taskmanageru.... jo, každá aplikace, která nemá vlastní tlačítko KONEC nebo KONEC někde v menu, tak se minimalizuje.
    Ostatní programy, které to řeší po svém se ukončit umí.
    A ten taks manager co jsem tady dával, mám třeba namapován na tlačítko (WinKey), tak když stisknu to ortotřední tl. na M10, tak mi nevyjede Nabídka Start, ale Showcase, ale možností je víc, jak to vylepšit ....
    Otázku kolik mám spuštěných programu na pozadí, jsem s M10 nějak přestal řešit, je to stejně k ničemu a zavíráním drobných aplikací se to nijak nezbrzdí :yes:

    P.S.
    A prosím tě, není nutné citovat poslední nebo předchozí příspěvek :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #878
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    15

    Já přes tu horní lištu vypínám a zapínám reproduktor. Existuje nějaký jiný "trojhmat" jak zvuky nejrychleji vypnout než přes tu lištu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #879
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Myslím, že rychleji vypnout zvuk jde stiskem talčítka VOLUME - a přidržet ho. Aktivuje se MUTE nebo VIBRACE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #880
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    Ahoj,
    tak jsem se stal taky stastnym majitelem M10tky.
    Je to moje prvni zarizeni s WM, tak se zatim seznamujeme.
    V podstatě nemám žádné výhrady, vše funguje jak má, jen nemůžu přijít na jednu věc a to jak nahravat přes USB přímo na Storage Card. Pokud propojím s PC tak vždy se mi objevi pouze My Storage. Bohužel přiložené CD mi nejde spustit, protože mi hlásí chybu s flash playerem. Nainstaloval jsem nejnovejši verzi a pořád nic.



    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #881
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Takže k tvému dotazu, doufám,že máš v M10ce paměťovou kartu . Nabídka START/Nastavení/Připojení/Nastavení USB..... zde máš volby Active Sync a Velkokapacitní zařízení - v něm jsou dvě položky My storage a Storage card..... stačí jenom přepnout na to ,které zrovna potřebuješ......
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #882
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    6

    ok, zkusim to. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #883
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    61

    Ahoj kluci.
    Tak jsem před třemi týdny řešil chybu v aktualizaci map M10, telefon jsem odnesl do prodejny, odtud putoval do servisu a výsledný verdikt po třítýdenním čekání zněl - máte nový IMEI - po ohledání snad i nový telefon. Škoda, že se mi podle zdejších postupů nepodařilo flashnout FW telefonu, protože bych mohl s jistotou prohlásit, že v servisu jsou oproti některým z vás trošičku pozadu. (tím je samozřejmě nechci urazit - taky bych všechno opravoval výměnným způsobem a nezdržoval se ptákovinami)
    Takže dnešním dnem začnu vyhledávat na zdejším serveru všechna možná vylepšení a v případě nezdarů budu otravovat s žádostmi o pomoc vás všechny, kteří jste se s tímto zařízením snad už narodili. Takže děkuji za strpení a vaše pevné nervy!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #884
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Hlavně se mrkni co máš v zařízení za verzi ROM , pokud nemáš v PDA verzi 6.26, tak si ji instaluj ,více o tom ZDE........
    Doporučuji všem "nováčkům" co vlastní M10ku,udělejte si krapet času a pročtěte si vše, co se zde na fóru o M10ce píše,usnadní vám to vaši práci a čas, a některým i nervy )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #885
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ale to nak nepruď
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 59 z 122 PrvníPrvní ... 949575859606169109 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08