Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 58 z 122 PrvníPrvní ... 848565758596068108 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 856 až 870 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #856
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nechápu proč jsem vůbec dáváme jednoduché návody, jak některé problémy fixnout ?:O :
    Má to vůbec smysl ?? To je jak na kolotoči, furt dokola la la...
    Super případ je aktualizace map .... to už je hrůůůza.

    V tomto případě ani snad když uděláš popis step by step, tak stejně to bude pro některé asi příliš malé na to aby si toho vůbec všimli.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #857
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo.... ale taky je to chyba na straně výrobce, že tam nedají na web oznámení, že je tam chyba nebo že pro funkční nové mapy je nutné mít ROM číslo xy... nebo něco podobného. Většina lidí si zařízení koupí a chce novější mapy, když jsou a jsou zdarma.
    No, jestli čteš SZ a jestli něco napíšeš, tak pak něco napíšu já a bude to aspoň tady, když už ne na webu výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #858
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    15

    Tak jsem zkoušel řešit další věc, a to mít v garminasus víc map - vestavěnou CE - origo a další mapy. Pokud tam mám dohranou jednu (je umístěná na storage card) a soubor má název gmapsupp.img, tak jde mezi mapama přepínat. Poukd tam chci dohrát další mapu, soubor se přepíše a z dohraných map funguje jenom ta poslední (jasan, soubor byl přepsán). V mapsource jsem zkusil mapy "spojit" a nahrád do přístroje, opět se vytvořil soubor gmapsupp.img, ale teď když jsem chtěl v zobrazení mapových sad kliknout na "Map Source" abych mapy přepl, tak to chvíli přemýšlelo a pak to zkočilo na domovskou stránku přístroje.
    Zkusil jsem ještě druhou variantu a to, že jsem na kartu nahrál jednu mapu, vytvořil se soubor gmapsupp.img, ten jsem potom přejmenoval např. na topo_czech. Pak jsem tam nahrál mapu druhou, vytvořil se druhý soubor, měl název gmapsupp.img, který jsem přepsal na topo_slovakia (tuhle variantu použil kamarád v nüvi 3790, tam mu to takto chodí a může potom přepínat mezi jednotlivými mapami). V nástroje > spravovat údaje > sady map - byly vidět dvě dohrané mapy, ale když jsem klikl na Map source, tak to zase přemýšlelo a pak se to opět přeplo na domovskou stránku.
    Zkoušel jste někdo do přístroje dohrát 2 a více map?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #859
    tix609
    Guest

    toto jsem taky řešil, pročetl jsem si sekci navigace na warforum.cz a uspech se dostavil
    mam na své M10 naistalovany tyto mapy: Atlas Czech 2010NT (47.5MB), Topo Czech Pro 2010 (330.8MB) ,CN Europe 2011.10 (1907MB)
    mapy mam pojmenovane a ulozene takto:
    Atlas - My Storage\System\gmapbmap.img
    Topo - My Storage\System\gmapprom.img
    CN EU - My Storage\Map\gmapsupp.img

    dalsi mapa by měla jit uložit jako gmapsup2.img do My Storage\Map
    potom by mělo jit dat do Storage Card\garmin\ dalsi mapu pojmenovanou jako gmapsupp.img
    měl jsem tak dohranou silniční a topo mapu chorvatska

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #860
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nejsem si 100% jist, zdali toto řešení je zcela "košér". Pokud si do zařízení vložím nějaké mapy, které jsem si nezakoupil, je to WAREZ a ten je zde na fóru zakázán. Jestli jsou to nějaké free mapy, tak berte tento můj text jako bezpředmětný.
    Pravidlo 1-4
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #861
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kapap1
    Citace Původně odesláno od kukatko
    Díky, za pomoc již jsem objednal a budu doufat. Používat pro M10 nějaký univerzál nechci.
    Hele, já jsem ho koupil už v sadě s telefonem. Ono se to ještě dnes prodává zvlášť???
    dobrý den, zajímalo by mě, kde jste koupil sadu včetně držáku, díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #862
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    15

    Já třeba zde:
    http://www.mall.cz/mobilni-telefony-gps/garmin-asus-nuevifone-m10
    a ještě jsou skladem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #863
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    3

    Koupil jsem v Alze, a držák už mám z CZC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #864
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Zdar kucííí, tak co, všechno funguje? Je to nějaké mrtvo

    Našel jsem na XDA jednu drobnost. A když jsem ji uviděl, už ji mám v M10 :yes:
    Sice je to pro jakékoli zařízení s WM 6.5, ale já to zkoušel jen na M10
    Ale POZOR, odpůrci WP7 to raději nečtěte....
    Jedná se úprava stávající "Nabídky Start" ve stylu Windows Phone 7.
    Obrázky asi řeknou více....
    Přiložený CAB stačí naisntalovat a restartovat zařízení.
    Pro ty, kdo se v tom rádi vrtají, tak v CABu je jen jeden soubor "StartMenu_GridScene_480x800.cpr", který nelze normálně jen přepsat, proto ten CAB.

    Pouze pro 480x800
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00351618_Screen001_mhUr.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 126.7 KB 
ID: 11794   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00351618_Screen002_WQDa.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 123.5 KB 
ID: 11795   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00351618_Screen003_5pF.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 104.4 KB 
ID: 11796   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00351618_Screen004_82nC.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 130.6 KB 
ID: 11797   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00351618_Screen005_kfSq.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 140.9 KB 
ID: 11798  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #865
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    57

    Zdar Tome a ffšecí M10káři ,
    po instalaci pitkovy upravené ROMce se jenom kochám , kua a na nic nesahám Je to prostě paráda. Žádné nové wěci nezkouším a do vánoc nebudu.
    Jinak všem šťastné a veselé - hlavně zdraví , zbytek obstará mistr pitka , tomsoft a abych na někoho nezapomněl - ti ostatní-
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #866
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    ZDAR Lula
    Jo, vše funguje... ale chci se zeptat Vás uživatelů Garmin navigace.
    Vyřešil se ten problém s tou chybou aktualizace map tou novou verzi ROM 6.26?
    Mě totiž včera i dnes přišlo několik mailů, že mají s tím problém, protože si aktualizovali mapy, které teď nejdou. Všichni měli staršé verze ROMek,
    tak jsem všem psal ať použijí novou ROM 6.26. Je to s tou ROM 6.26 teď OK ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #867
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    57

    Hoj Tome,
    nejsem uživatel Garmin navigace , ale jsem magor do toho - co se nedá v přístroji změnit , tak ať tam zůstane a HLAVNĚ FUNGUJE BEZ OMEZENÍ.
    Napsal jsi to tazatelům naprosto přesně , musí si změnit ROMku na 6.26 .
    Ta podporuje i mapy nad 2GB a to je ten problém proč jim to se staršíma 6.22 , 6.15 atd. nejede po upgradu map.
    Psal to i pitka - jake jsou změny v rom 6.26.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #868
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo, díky, já jsem dneska nějak divně rozpoložen a nějak nečtu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #869
    Nováček Avatar uživatele roczki
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Čau profici. Mám dotaz zda jde na tomto přístroji použít k navigaci IGO i TMC příjem. A zda ano co používáte za přijimač.
    Díky za odpověď.

    Všem pěkné svátky A Nový Rok
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #870
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pokud to chceš pro IGO nebo PRIMO, tak asi jakýkoli TMC příjimač RDS/TMC bude fungovat. Přes BT určitě.
    Pokud máš teda na mysli TMC příjimač jako takový, který se ve většině příapdů zapojí mezi rádio a anténu v autě a pak přes nějaký port (COMxx) se přes Bluetooth spojí s navigací.
    Pokud máš na mysli něco přímo v M10, tak ne. M10 nemá FM příjimač a tak se nedá použít nějaký soft podobný HyperGPS a podobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 58 z 122 PrvníPrvní ... 848565758596068108 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08