Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 50 z 122 PrvníPrvní ... 40484950515260100 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 736 až 750 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #736
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    44

    Bohužel, nevím jak ty stránky ofotit... Když otevřu navigaci pod vyhledat, tam jsou ikony popsány angl. - home, address, atd. To samé pod ikonou navigace je vše angl., nadpis navigation a pod ním map... tam když něco otevřu je opět vše angl. pouze pod GPS jsou popisky v češtině - automatická aktualizace, aktualizovat při synchronizaci, atd. Pod nástroje je opět vše anglicky. Jinak je vše v M10 v češtině, krom už zmiňovaného počasí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #737
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    GPS a jeho nastavení jsou v samotném systému, ale navigační program je tam navíc... takže jediné co mě napadá je, že jsi tam nainstaloval "aktualizoval" garmin navigaci ale pro ENG nebo jsi odinstaloval jeden program, jmenoval se Asus EULA_0405, ale spíš to první.
    Ale třeba něco úplně jiného ... když to bude v ENG i po HR, tak je jasné, že je to anglickou verzi Garmina. Doporučuji přejít na IGO8 nebo PRIMO,
    tam nic takového nehrozí
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #738
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tipnul bych, že sis upravil nastavení EULY. Pravděpodobně nějakým zásahem do registrů.
    HR to řeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #739
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    57

    Ahoj chlapi ,
    dá se na úvodní straně M10ky změnit ve spodní liště HOVOR VYHLEDAT ZOBRAZIT MAPU za jiné nabídky?
    Díky za nakopnutí , ragistry mi nějak nejdou....

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00350923_Screen01_83nC.png 
Zobrazení: 26 
Velikost: 226.9 KB 
ID: 11773  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #740
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ne, to nejde. Tohle řídí HOME.EXE, který se spouští jako taková služba.
    Dá se však zastavit a zmizí všechny ty tři tlačítka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #741
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    57

    Díky Tome za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #742
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    44

    Dík za odpovědi. Bude to tou EULOU. Tak holt opět HR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #743
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ty jsi tu EULU odinstaloval ?
    No, zase na druhou stranu, opakování je důležité....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #744
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    44

    Ano, EULU jsem odinstaloval, nebo spíš od syna nechal odinstalovat, ale předtím jsem se o to pokoušel sám, což byla ta chyba, smazal jsem asi něco, co jsem neměl... nedával jsem si to do souvislosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #745
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ono se to sice tak blbě jmenuje EULA, to člověka nenapadne, ale obsahuje to i lokalizaci navigace....
    Taky jsem to jednou vyhodil, abych viděl co to udělá
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #746
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    Už jsme měl x-krát taky nutkání EULU odinstalovat - asi to tedy dělat nebudu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #747
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    Jako jeden z mála nedostatku u M10 považuji absenci očka na zápěstní poutko. Zrovna dnes jsem náruživě fotil (většinou z nutnosti jen jednou rukou :-) ) a pořád jsem měl strach, že mě M10 ze zmrzlých pacek vypadne. Neměl by někdo nějaký nápad, jak toto řešit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #748
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Roze, vždyť to tam je, pořádně se podívej dole zespodu jde navléct to očko s poutkem....

    Takže dokonalé zařízení :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #749
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Ahoj, páni kolegové, je možné, aby se mi s nainstalováním nové ROM natolik zvýšila citlivost GPS, že teď chytnu signál v pohodě i uvnitř budovy ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #750
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    Ještě k tomu očku na poutko ...
    fakt, že jo :-) a já myslel, že to je větrání
    Hele, a blesk by nebyl?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 50 z 122 PrvníPrvní ... 40484950515260100 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08