Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 122 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no a jak se chovalo pda při zapnuté gps, když jste se pohyboval překreslovalo pozici podle aktuální polohy, jako že se pohybujete po nějaké cestě nebo chodníku ..., nebo čekalo a skočilo na novou pozici po každých třeba 10 metrech
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Šipka - ukazatel se pohybuje plynule, zaznamenáno při chůzi, odometr ukazuje ,měří vždy po cca 3metrech,šipka na mapě se pohybuje plynule -"neskáče", ale ber v potaz,že jsem šel - udávaná rychlost byla 5km za hod. ,nejel jsem na kole ,či v autě.) . Mě se to jeví v pohodě,až na ten spořič displeje:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    myslím, že ozi žádnou funkci na nastavení zhasnutí displaye nemá, bude se muset nastavit v pda jako takovém. bohužel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Když jsem měl P535ku a zkoušel jsem tento program ,tak na tomto PDA mi to nedělalo,tady na M10 se displej ztlumí ............možná nějakou úpravou v registrech by tomu šlo zamezit. Ale jinak vše v Ozi se zobrazuje korektně, čeština, ikony náhledy atd. tady není co vytknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    právě to testuji na svém starém MIO A701 a display po naučené době zhasnul, takže stejné chování jako m10
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Zde dám ty obrázky s OZI +menší video presentaci Ozi programu , a jedno video jak se nudí Tiráci........natočeno přes okno)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344453_pc_capture1_KF2P.png 
Zobrazení: 36 
Velikost: 231.0 KB 
ID: 11445   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344453_pc_capture2_SMX.png 
Zobrazení: 33 
Velikost: 106.4 KB 
ID: 11446   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344453_pc_capture3_sn0.png 
Zobrazení: 36 
Velikost: 110.1 KB 
ID: 11447  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Ahoj chtěl bych se zeptat majitele

    Co odezvy aplikací, celková rychlost pda, a citlivost displaye? co rika na mechanické zpracovaní?

    dík moc

    PS: ještě kdyby tam bylo co tam již vše dal za aplikace:-) a zda se všechny automatiicky natáčí?

    Dík moc michal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Zpracování perfektní,nikde nic nevrže,kryt baterie drží jako přibitý,displej perfektní- na dotyk přesný a citlivý,někdy až moc ) , čitelnost na "slunci" v pohodě nemám s tím problém. Odezva systému skvělá,perfektní,je hodně rychlý......instalované aplikace - CorePlayer,SKTools,Rescoexplorer,RescoPhotoManager ,OperaMini (CAB),OziExplorer vše se automatický překlápí do landscape režimu ,aniž bych cokoliv nastavoval, všechny aplikace fungují bez problémů. A jak jsem již uvedl - od koupě žádný nucený SR (pokud si to nevyžadovala instalace nějakého programu) a žádný HR.
    Další aplikace S2P,QIP,GooglMaps,AudiNotes,iGO8.YouTube.
    Menší problém je s aplikací S2U2 v poslední verzi 2.40, nejde zrušit (zatím ) defaultní zámek WM6.5.3 při používání zámku S2U2. V tu chvíli je to zamklé double) ............ani v nastavení S2U2,nejde tento defaultní zámek zrušit ,ikdyž už to aplikace S2U2 ve svém nastavení umožňuje...............
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Dík moc, ještě máš na display nějakou folii či je třeba?:-)

    A jak GUI je nebo není potřeba stylus?:-)

    A výdrž? dík moc za ochotu a rychlou odpověď (tu předchozí:-)

    Jo prosím máš to s ofiko distribuce? byl přiloženej nějakej obal? popř co tam je:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Mám ho z ofico distribuce ,stačí mrknout na web ,třeba na Alzu......... fóili mám z těchto stránek http://www.schutzfolien24.de/artikel...m10-30705.html
    Stylus,pokud to není nutné není třeba vytahovat............je umístěný ve spodní části PDA a je teleskopický. Výdrž cca kolem 1.5 až 2 dní,ale teď tomu dávám celkem zabrat ) , kolega ,který jenom telefonoval ,psal sms, tak mu na jedno nabití vydržel 4 dny,ale jen telefonní hovory a sms.
    Návod k obsluze je umístěný v PDA /MyStorage/Manuál M10 - v souboru PDF...........

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Za tu cenu, libi se mi cim dal vic, jenom to FM radio a blesk mi fakt schazi Jak je citliva WIFina, pokud t muzes srovnat s P750kou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    No a co ten obal: je součástí balení?

    Jo a kuli uspoore: při telefonovani to porad sviti naplno nebo se to vypina jako treba u Omnie a pod?

    Jo a jaká je síla (hlasitost repraků:-) když to zvoní na max a hovor?

    Dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pouzdro,obal v balení není- zde máte na výběr ,třeba tady www.pdair.com, displej se při hovoru vypíná a dokonce zamyká - zamkne ho defaultní zámek WM - jde samozřejmě v případě potřeby ( hlasitý odposlech) odemknout, hlasitost zvonění - tady nevidím problém,při hovoru také nemám s hlasitostí problém, WIFI reaguje rychle,citlivost na výbornou - ale srovnávat s P750kou nemohu neměl jsem ji ,tady k tomu by se musel vyjádřit "pitka" . Synchronizace s PC přes ActiveSync pomocí BT perfektní- bez problémů .Sluchátka s BT nepoužívám,tady vám neposloužím. Kvůli úspoře baterie je dobré vypínat GPS,( Správce bezdrátového připojení). Prostě ,když nechci vypnu GPS, ušetřím baterii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak kucí, už ho mám doma :yes:
    Konečně zase ASUS
    Musím potvrdit Permarova slova. Vše maká na jedničku. Je tam klasický WM 6.5.3, takže se SW není problém. Samozřejmě, že jsou výjimky....
    Jako je třeba G-Alarm, ten se v tomto ASUS sestavení neumí integrovat jako systémový budík. Funguje a zvoní jak má, ale můžete tak používat dva samostatné programy na buzení. Ten výchozí co se zobrazí po tapnutí na hodiny a G-Alarm, což je divné a nepraktické, takže jsem G-Alarm vyhodil z mého balíku používaného SW a mám klid.
    Další z řady neposlušných SW je G-profil, ten jsem si nechal, ale neumí změnit podsvícení displeje. Vše ostatní šlape a profily se přepínají a změní nastavení OS jak má, krom toho podsvícení. Měl jsem to vždy nastaveno tak, že když jsem spustil např. IGO, vše (zvuk a jas) se přeply na FULL, teď se přepne jen zvuk, jas zůstane podle nastavení OS, al evzhledem k tomu, že IGO neumí na tomto zařízení změnit jas samo, tak to vlastně vůbec nevadí, protože pokud máte nastaveno v OS, že při aktivním napájení je jas naplno, tak to tak i zůstane, takže paráda.
    Další programy co používám fungují už dobře.
    Používám:
    SecondToday
    Agenda_One (zde jsem jen upravil mapování pouze červeného tlačítka)
    AE_button_plus
    Audio_Notes_vito_touch
    G-Profile
    RescoPhoto
    SpbWallet
    S2U2
    Iconsoft_phone_ext
    SPB Diary
    Vše šlape jak má a jak si přeji. Co se týče automatického připojování na GPRS, tak se dá vše nastavit na dotaz, takže se samo nic nikam nepřipojí nebo se to dá zcela vypnout.

    Navigace
    No, je to Garmin, takže žádný zázrak... co je ale opravdu super, je práce s vyhledáváním. Vše je velmi dobře integrováno do OS, takže start navigace je okamžitý, navigace se dokonce umí sama (za chodu) otáčet podle toho jak je přístroj orientován, což je pěkné
    Ovšem samotné navigování, vzhled navigační obrazovky, poskytované informace o trase na displeji, nemožnost přidat třeba za jízdy průjezdní bod a další, je katastrofa. Zlaté IGO8
    Pokud budete používat také IGO8, je to zcela bez problémů. Jen bych doporučil nastavit v SYS.TXT natvrdo orientaci displeje, aby se to nemělo tendenci otáčet samo. Hlasitost je více než dobrá, fix satelitů je díky aktualizacím mnohem rychlejší než třeba na HDčku.

    Další později ....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_igo_rmx.jpg 
Zobrazení: 50 
Velikost: 40.7 KB 
ID: 11454   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen001_gbOm.png 
Zobrazení: 34 
Velikost: 192.2 KB 
ID: 11455   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen002_71mB.png 
Zobrazení: 30 
Velikost: 191.6 KB 
ID: 11456   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen003_94oE.png 
Zobrazení: 41 
Velikost: 189.5 KB 
ID: 11457   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen004_QL8V.png 
Zobrazení: 36 
Velikost: 175.6 KB 
ID: 11458   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen005_YTFc.png 
Zobrazení: 35 
Velikost: 177.7 KB 
ID: 11459   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen006_OJ6U.png 
Zobrazení: 41 
Velikost: 93.2 KB 
ID: 11460   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen008_sn0.png 
Zobrazení: 39 
Velikost: 125.4 KB 
ID: 11461   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen010_kfSq.png 
Zobrazení: 34 
Velikost: 173.0 KB 
ID: 11463   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344484_Screen011_IC0N.png 
Zobrazení: 38 
Velikost: 119.1 KB 
ID: 11464  

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Ahoj prosim jak je to s navigací bez připojení na web (např v cizině) je to stejný nebo jsme špatně pochopil systém AGPS?:-)

    Jo a ten pogumovanej kryt vzadu (myslím si že je) neodírá se?:-)

    Jo zkoušeli jste synchro s Outlookem? 2007

    Dík moc zvažuji tento nebo omnii2:-) ale čím dál víc se mě líbí asusu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 122 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08