Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 32 z 122 PrvníPrvní ... 2230313233344282 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 466 až 480 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #466
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    TT je lepší než IGO (teď se tu hodně lidí ...), ale na M10 jede oboje a to bez problémů takže fajnšmekr může mít v jednom 3 navigace .
    Mám M10 zhruba měsíc (předtím P535 a P565) a musím prohlásít BOMBA ... s ROM od WM guru Pitky, vše funguje jak má dokonce i podle Garmina se dá někam dojet, když člověk pochopí jak v něm zadat kam chce jet Výdrž batreky je neuvěřitelná 2 až 3 dny při normálním provozu (tel, sms, gprs)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #467
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: neskar
    Ta doba, kdy se po vytřískání baterky zařízení resetovalo je už pryč. V zařízení je ještě jedna baterie, takže pokud vyndáš baterii na více jak týden,
    za data neručím, ale jinak tam vždy bude všechno co tam bylo
    Žádný HR nehrozí....
    Jak flešovat a co je potřeba je ve vlákně s ROM třeba ZDE a další návod je ZDE
    Balík softu? Nejdříve bych doporučoval si všechno vyzkoušet, jestli ti bude vyhovovat to nebo ono. Já jsem dělal nějaký takový balík, je na mém webu

    A IGO nebo TT???? Tady to opravdu nebudeme rozebírat
    Každému vyhovuje něco jiného a má jiné požadavky a je jinak náročný...
    Osobně jsem navigaci Garmin z MyStorage už vyházel.
    V M10 mám IGO 8.3.4 a PRIMO 8.5.11.xxxx a před nedávnem jsem tam ještě zkoušel i jiné navigace jak třeba Automapa a další, ale ty dvě prvně jmenované tam zůstanou



    to: relaxbrno
    Jak už jsem spal o kousek výš, je na každém co se mu líbí a co chce používat za navigaci.
    Pro někoho je to TT, pro někoho IGO nebo něco jiného :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #468
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14

    tak po prvním osahávacím víkendu musím říct že super! přechod z LG Areny rozhodně na vyšší level, proto se musím smát hodnocení M10ky na mobilmanii...tam jí docela podceňujou...

    jenom několik dalších dotazů co mi za těch pár dní vyplynuly:

    nevím jestli sem někde něco nevypnul, ale nejde mi zoomovat s foťákem. v režimu kamery to zoomuje, ale ve foťáku neE, je to normální?
    jo a ještě by mě zajímalo, jak je to se zárukou a flashí ROM > ztratim záruku když budu flashovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #469
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: neskar
    Foťák zoom nemá, má ho jen kamera.

    Mobilmania ? Kdo to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #470
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    to neskar : klidně flešuj ) , hlavně to co tu je již odzkoušené,viz. jiné vlákno tomu určené, a origo ROM máme také k dispozici,takže není se čeho bát..............

    to Tomsoft:- nevíš co je Mobilmánie, Smartmánie?) ) , zkus Googl ,možná to najde ......a do října je daleko ,hmmm škoda,ale už se těším,čuuuus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #471
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: neskar
    Jo jo, s flešem je to jak píše Permar. Hlavně nastuduj návod, je třeba zde
    nebo v prvním příspěvku vlákna s ROM :yes:


    to: Permar
    Čéče, tak ani Google to nebere
    A akce je škoda .... Ale život nekončí ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #472
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Ten Google stojí za prd) ) , a ještě se neozval Mistr,což je divné,no uvidíme.........
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #473
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14

    taaak...tomtom inda foun! ozi taky, vsechno slape jedna basen...ted sem stah jeste ten inesoft phone, ten prubnu asi vecir...

    par veci co me rozciluje nebo s cim si nevim rady...

    kdyz mi prijde sms upozorneni z mailovy schranky, ze prisel novej mail, a ja na nej kliknu, a hned ho smazu, stejne se mi hned objevi v konceptech nacata odpoved...bleee, jak se toho zbavit?

    a kam mam nakopirovat zvuky abych je mel moznost priradit jako vyzvaneni ke kontaktum, pripadne jako zvuk sms? porad mi to nabizi jen ty origo zvuky...:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #474
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Citace Původně odesláno od neskar
    a kam mam nakopirovat zvuky abych je mel moznost priradit jako vyzvaneni ke kontaktum, pripadne jako zvuk sms? porad mi to nabizi jen ty origo zvuky...:?:
    Do My document/Vyzvánění..tam si dej zvuky na zvonění , na sms,emaily to šoupni-zkopíruj-vlož do složky Windows........
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #475
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14

    díky všem za rady!

    aktuálně řeším problém s microSDHC kartou, nějak mi ve founu blbne...nevim jestli to může bejt nějakym vadnym souborem...zkoušel jsem 2 různý karty, ale děje se to u obou (na obě sem kopíroval stejný data, druha je fungl nova, vcera koupena). V pruzkumniku se mi divne zobrazujou data z tech karet...vlezu treba do slozky kde jsou dalsi podslozky a soubory a neni v ni videt nic...to se tyka treba hudby, obrazku, vlastne vseho. ve slozce nevidim nic...nebo ted pred chvili mi to uplne rozbilo nazvy slozek na karte, najednou na ni bylo mnohem vic slozek, ale nazvy nedavaly vubec smysl, zmet symbolu poskladanejch za sebe...tak sem pustil tomtoma a oziho, ktery z ty karty berou mapy, a to jelo vpoho...a po vypnuti sem zas videl na karte puvodni slozky, ale v nich v nekterych porad nic...nevim cim to je...

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #476
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: neskar
    Zapeklité ....
    Možná jsi mohl napsat co je to přesně za SD kartu (veikost a značka).
    Já mám karty taky dvě, ale nikdy se mi nic podobného nestalo?
    Jak jsou ty Tvé SD naformátované? Jaký je na nich systém souborů (FAT, FAT16, FAT32, NTFS) ?
    Jý vždy když chci kartu naformátovat, tak ji vyndám, vrazím do USB čtečky v PC a naformátuju na FAT32 jak je na obr.
    a nikdy jsem nic podobného neřešil.
    Nevím, jestli ASUS teď do nových M10 cpe jiné jádro nebo jiné ovladače na SD, ale pokud by jsi chtěl, nová ROM by Pitka 615 nemá chybu :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #477
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ano takováto podobná vada byla odstraněna v 615.
    Chce to zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #478
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14

    díky za reakce...

    původně jsem zkoušel 4gb microsdhc od kingstonu, ale když blbla, koupil sem včera 8gb microsdhc od patriota, ale dela to porad. ted se mi ztracely jenom obrazky, co tam mam ve slozce...jednou tam vlezu a slozka je prazdna, pak se tam mrknu cca za pul hodky a obrazky tam jsou...dost divnyyy...spis dost k nasrani...

    jestli podobnej problem resi nova ROM, tak bych ji asi prubnul, i kdyz s tim nemam zadnou zkusenost...asi bych to dal podle nejakyho navodu co se tu vali ne? be nejsem zadna lama...:-) ne jde mi treba o zachovani zaruky, nevim jakej je tohle zasah...ale asi se kdyztak necha nahrat zpatky puvodni ROM nebo ne?

    EDIT: myslim ze obe ty karty jsou ve FAT32, formatovano ve ctecce v PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #479
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: neskar
    Záruka samozřejmě flešnutím ROM padá, ale lze tam v případě reklamace, nahrát zpět tu původní (původn ROM zde není ke stažení, ale je dobře schovaná).
    Není na tom nic složitého.... ZDE je třeba návod
    Jen připomínám, že fleší se vše smaže (SD a My Storage zůstává)
    Po fleši je nutný HR a pak tu kartu ještě jendou naformátuj na FAT32.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #480
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    14

    dík tomsofte, ještě pár dotázků bych měl...

    kdyby se mi teda něco s m10kou pos*alo, vydyndám tu na někom origos romku?

    btw, moje verze

    H/W Ver.2.16
    OSIMG Ver.M10_V4.11.0
    Modem Ver.V4.6.15-O2_ER_M10

    jo a jeste by me zajimalo jestli se tou flashi obnovi taky registry, treba to vypnuti implicitniho locku, nebo vypnuti ELUy pri startu...musim se v nich pak hrabat znova :?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 32 z 122 PrvníPrvní ... 2230313233344282 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08