Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 122 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Když tak chválíte fotky, nechcete jich sem pár povedených dát? Nějak se ze mně stává mobilní fotograf a tak kvalitní foťák stoupá na důležitosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Kalendář - všechno jde, máš k dispozici klasickou Today ala WM 6.1, nebo Titanizer nebo Home. Na Home zobrazit kalendář jako náhled nejde, jinak na ostatních dvou obrazovkách ,v případě vypnutí Home ,jde zobrazit cokoliv. Popřípadě instalovat SPB Shell3 a je vše vyřízeno. iGO8 vyzkouším co bych pro tebe ( Tomsoft) neudělal ) . Fotky přihodím odpoledne ,včera jsem na to už jaksi pozapoměl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No, konečně slovo do prainice
    I když foťák je to poslední co by zajímalo mě, ale každý jsme jiný, to je v pořádku.
    Tak jsem zvědav na ty fotky. Takže Petře, nějaké pěkné domácí fotečky a nějaké pěkné Home Video
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pro milovníky navigace iGO8,a pro ty co bez ní nemohou žít ) , mám potěšující zprávu - iGO8 na M10 funguje bez problémů :yes:
    verze iGO 8.3.4.117940
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Začínají se mi na něj sbíhat sliny, už jste někdo zkoušel geocaching s timto zařízením, jak se chová? je problém se statickou navigací, nebo je to nějak odladěno jako všechno ostatní. předem díky za odpovědi a názory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak po dlooooouhém tel. hovoru s Permarem jsem konečně dostal odpovědi na mé otázky )
    iGO 8.3.4.117940 - Vše bez problémů funguje (rychlejší start IGO než na na HD) :yes:
    Zadávání cíle (problém s automatickým psaním "A" s kroužkem) - :yes:
    Funkce GPS (fix satelitů) - :yes:
    Kvalita zvuku při navigování - :yes:
    Telefonování přímo z IGO - :yes:
    Zapnutí BT přímo z IGO - :yes:
    Nastavení jasu podsvícení přímo v IGO - :no:

    Posledně jemenovanou vlastnost nelze v IGO upravit, posuvníky na jas nereagují, ale to je jen dorbnost, která by se mohla vyřešit úpravou konfiguračních souborů IGO.
    Popřípadě upravit v OS, že při aktivním napájení se bude svítit na 100% :yes:

    S geocachingem nebo problém se statickou navigací ... nevím, to by mohl ještě Permar při cestě z práce vyzkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to bych byl velice vděčen, potřebuju vědět, zdali se obnovuje pozice i při velmi pomalé chůzi a zda dokáže navigovat jako staré dobre sirfIII po vypnutí statické navigace. nějak se mi nedaří sehnat zařízení, které by toho bylo schopno a zároveň to byl velmi slušný komunikátor
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Napiš mi jakou aplikaci k tomu potřebuji,nepoužívám to co popisuješ.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nejčastěji BeeLine, GCZII (NICQUE Freeware) a OziExplorer díky moc. na vypnutí statické navigace jsem používal AlpSirf, ale to je pro tento typ GPSpřijímače asi pasé
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ještě by mě zajímalo jaké jsou Vaše zkušenosti s autonavigací, zdali vykazuje GPS nějaké zpoždění nebo je přesné a v okamžiku kdy projíždíte přes křižovatku jste skutečně i na mapě v křižovatce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: mirablezi
    Tak to přesně jsme řešili s Permarem při našem posledním telefonátu (taky mě to zajímalo) a je to prý přesné jako hodinky.
    Doufám, že to nezapře
    Ke geocachingu ti moc neporadím, ani Permar není nějaký hledač, s tímto máme mizivé reps. žádné zkušenosti.
    Ale s Ozim, to by mohl něco Permar... používal to na minulém zařízení.

    Já už mám jasno :bulb: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Oziexplorer znám zkusím ho, jinak navigace při jízdě odchylka cca 1 až 2 metry, což při dobré viditelnosti na cestě nebude žádný problém .
    Zkoušeno jak na Garmin ,tak i na iGO8 navigaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to jsou samé dobré zprávy, ještě poprosím ten ozi explorer, na pohyb v terénu se zkalibrovanýma mapama neznám nic lepšího. pokud by se ještě přidal GCzII, je to free, tak by to bylo úplně super, stačí mi informace, že to neustále přepočítává polohu, neskáče to o desítky metrů, ale neustále upřesnuje a tím pádem bude navigovat více než dobře. velice děkuji za vaši pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jestli to bude fungovat, jdu vysypat prasátko, jsem celej nedočkavej na vaše postřehy a informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Takže vyzkoušeno OziExplorer 2.31, demo verze, mapy mám v tom nebyl problém, menu je v pohodě tzn. vše korektně zobrazeno v češtině ( večer tu zkusím dát screeny) .Při otočení PDA do vodorovné polohy se program Ozi automatický překlopí ,vše bez problémů- jak na levou tak i pravou stranu. Navigace a fixace rychlá - bez problémů. Odometr funguje v pohodě, údaj ušlé trasy ukazoval cca po třech metrech tzn. vyšel jsem z bodu A a po ujití trasy 3metrů zapsal hodnotu atd. -bez problémů .Azimut,výška a jiné důležité věci ukazuje korektně. Při vypnutí GPS a ujití cca 100metrů a opětovném zapnutí GPS - opět fixace a přepočet na aktuální pozici rychlý a přesný +/- nějaký ten metr.Sám jsem jednou tento program použil v lesním terénu,a myslím si ,že odchylka nějaký ten metr,neříkám desítky ,není nic neobvyklého,ono stačí chvíli zastavit a ihned se vše srovná,takže zde nevidím žádný problém.V budově taktéž dobrá fixace GPS-satelitů. Jediné co mi vadilo je ,že spořič displeje jde pořád do pohotovostní polohy, prostě není to jako u autonavigace, v nastavení jsem si s tím nějak nemohl poradit,hledám ,ale nic na vypnutí nechtěného vypínání displeje nenacházím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 122 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 16:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08