Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 122 PrvníPrvní ... 1119202122233171121 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #301
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No to bych netvrdil.... aspoň co se teda mě týče, tak jsem žádné předplatné na webu Garmin neplatil, takže ta moje včerejší aktualizace, byla zdarma asi naposledy, pak už jen za prachy. Za těch 2500 co ti nabízí to je pak doživotně (do konce života M10), takže to můžeš zvážit, jestli ano nebo ne.
    Za sebe říkám ne, protože IGO to nesahá ani po kotníky. A IGO popřípadě PRIMO mám koupené.
    Neříkám, že ta Garmin navigace je špatná, to určitě ne, ale IGO je IGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Pokud si pamatuji tak při mém updatu map psali, že akce na "free" stáhnutí trvá do 30.6.2010.

    Update map beru jako dobrý bonus, který jsem popravdě ani nečekal.
    Ale stejně více používám IGO, i když je to zajímavá alternativa a některé funkce jsou ojedinělé.
    Při 5Mbit mi download a aktualizace trvala cca 90 min.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00346591_asusgarmin_qlYw.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 72.7 KB 
ID: 11612  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, zadarmo....
    To se vyplatí :yes:
    Já měl ten datum do 21.6. Asi to je podle registrace u nich nebo tak něco... ale další jsou už za prachy.
    Ale je to od nich každopádně pěkné.
    Pak jsem ještě uvažoval o jendom rozšíření.... někde tam je možnost objednat databázi rychlostních kamer v EU, těch možných doplňků je tam celkem dost, všechny už bohužel zadarmo nejosu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00346592_cam_94oE.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 136.1 KB 
ID: 11613  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    aHOJ MOHU SE ZEPTAT ZDA igo8 TRAHA NEJAKÁ DATA OD OPERÁTORA JAKO GARMIN POPR KDE TO ZAKJÁZAT:-) U GARMINA SE NA TO PTÁ HNED NA ZAČÁTKU:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    IGO8 nic takového nedělá.
    Jestli ti něco stahuje data, tak IGO to nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    to: HH
    Asi ne ...
    Tak mi to nedalo a musel jsem to zkusit. Málem jsem si cvrknul do trenek, jak to v navigaci zase na mě řvalo a hudba? Perfektní.
    Nemám žádné žádné extra super sluchátka, ale nechtěl jsem to zkoušet na těch HTC sluchátkách, tak jsem vytáhnul velké (Otíkovské).
    A hraje to perfektně.
    Mám ROM od Pitky, ty ne... nevím, sice psal, že to jede i na výchozí ROM, tak asi ano.
    Dělal jsem to stejně jako ty.
    1- Instalace Security_Off.cab
    2- Instalace SRS_WOW_HD_M10.CAB
    Instalace do zařízení (NE na Storage, NE na My Storage)
    3- Restart - tady bych se zastavil. Ty píšeš Vyp/ZAP tlačítko POWER. Tohle jsem nedělal (i když je to asi stejné, mělo by).
    Jestli máš chuť ještě na jeden HR, můžeš to vyzkoušet.
    Nainstaluj oba CABy, pak udělej SOFT RESET s použitím nějakého soft. Zde jeden přikládám.
    Rozbal si to někam třeba na SD, je to jen jeden EXE soubor s výstižným názvem "SoftReset.exe" a místo VYP/ZAP použij ten.
    Já to teď instaloval do plně nabité ROM se vším SW a bez problémů, rve to uši...
    Ahoj.
    Tak jsem se po 14 dnech dostal k dalšímu pokusu se SRS. Vše jsem udělal podle popisu.

    1.) Hard reset - > čisté zařízení
    2.) Instalace security off do vnitřní paměti
    3.) SRS do vnitřní paměti
    4.) reset přes SoftReset.exe

    Opět jsem vytuhnul v cyklickém restartu - > tlačítkový HR :-((( To opravdu není možné, že všem to běhá a mě ne... Jestli je tu někdo z Prahy, mohl by mi to tam někdo nacpat? Fakt už nevím co dělám blbě.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak to už hraničí se zdravým rozumem ...
    Ano, vše je správně a určitě pokud to děláš jak popisuješ je to dobře a mělo by to tedy fungovat.
    Pak už zbývá jen "Chocholoušek"

    Než to odvezeš na skládku, udělej ještě HR a před instalací si zkopíruj ty CABy do MyStorage a pak vypni zařízení... když bude vypnuté, vytáhni SIM kartu a SD kartu a pak to vše nainstaluj. Pokud to udělá zase, jsou jen dv možnosti. ROMka nebo CAB = něco z těch dvou je na prd.
    Máš původní ROM nebo od Pitky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Tak jsem v zoufalství naflešoval poslední Pitkovu ROMku (verze M25). Po instalaci a HR instaluji podle výše uvedeného postupu SRS z Pitkova linku (opětově staženo z edisku). SDčko je venku, SIM taky, SR přes Softreset.exe vidím bílou obrazovku, vidím ji minutu, dvě a vidím, že je to zase v pr*** xtý tlačítkový HR a M10 se probírá z komatu. Fakt už nevím...

    //citovat předchozí příspěvek je oprvadu zbytečené
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Napadlo mě, jestli se caby nepoškodí při rozbalování...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Cca pred hodinou si bracha instaloval na puvodni ROMku SRS a vse probehlo bez problemu......opravdu to funguje,ale jak pomoci tobe to nevim.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm CABy se rozbalením nepoškodí... to by ti psalo nějakou chybu už při instalaci...
    A ze stejného linku jsem je stahovali všichni a všem to jede.
    Ještě by bylo dobr asi zjistit, který CAB to dělá... zkus nainstalovat jen jeden a pak restart.
    Co je v CABU s tím SRS se dá vytáhnout, ale netuším co dělá ten CAB security.... on to není jen tak normální CAB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Tak další pokus.

    Security off nainstalováno > SR > PDA nabootovalo v pohodě. V seznamu instalovaných aplikací je viditelný
    SRS > SR > a už nenabootovalo... > tlačítkový HR

    Tak to neskousne ten druhý cab se SRS... Zvuk mi normálně hraje, takže audio čip je v pořádku. Je možné, že by do jednoho kusu dali něco jiného, myslím HW. To je asi blbost, co? Jak to pak vysvětlit. Jsem asi jediný člověk co má s tím problém. Napadá mě, může na to mít vliv zformáování paměti MyStorage mám ji 16k na sektor myslím FAT32

    Verzi HW mi to hlásí 2.16

    //citovat předchozí příspěvek je oprvadu zbytečené
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Napadá mě, může na to mít vliv zformáování paměti MyStorage mám ji 16k na sektor myslím FAT32 Verzi HW mi to hlásí 2.16
    My Storage s tím nemá nic společného......já vážně netuším jak ti poradit......zkus ten SRS co jsem tu dal,je to úplně to samé co dal k dispozici pitka ,takže zkus to........
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314

    HH HH je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    40

    Výsledek stejný jako všechny předchozí pokusy :-(

    //citovat předchozí příspěvek je oprvadu zbytečené
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #315
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    To HH : takový "blbý dotaz" ,když si tu zmiňoval My Storage- doufám,že to tam neinstaluješ ?!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 122 PrvníPrvní ... 1119202122233171121 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08