Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 121 z 122 PrvníPrvní ... 2171111119120121122 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,801 až 1,815 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1801
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    18

    Tady (kdyby to nešlo, tak napiš)
    http://www.ulozto.cz/xyMQRXk/m10-627...m-od-pitky-rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1802
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    9

    ahoj
    už rom stahuji ale někde jsem tady četl že flešnutím romky od pitky přijdu o aut.zámek a je tu i návod jak to v registrech ošetřit.Jenže netuším jak se do registrů dostanu.Asi to nebude stejné jako u Pc příkazem regedit vid?:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1803
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    18

    Ahoj
    Myslím, že aut.zámek zůstal, ale zrušil jsem ho v registrech (str.126 diskuze). Už to moc nepamatuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1804
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    35

    ahoj všichni s M10,

    je s podivem, že tenhle kousek je stále populární :-)

    mě také funguje v pořádku, občasné zpomalení či dlouhé čekání na změnu je asi běžná známka dlouhověkosti :-)

    jen mne s*re to neustále vyskakující okno, že se to nemůže připojit k internetu.

    zkoušel jsem všechno možný, ale nedaří se, nepoužívám internet.

    nemáte někdo prosím "idiot-proof" návod jak se tohohle otravnýho okna zbavit?

    moc díky a ať všem mobil co nejdéle slouží !!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1805
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    44

    Dělám to takhle: nastavení - navigace - související služby - přístup k souv.službám - vypnuto. Mě to takhle fungovalo, když jsem nepoužíval net.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1806
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    2

    Zdar, mám M10 už dva roky a závidím Vám jak naučíte tu krabičku vrnět..
    Aktualizoval jsem jen přes my.garmin a jaksi jsem zaspal update, teď mi to dělá neplechu, jak zde zjišťuji má nebejt..
    Můj OS CE 5.2.23121 (sestavení 23121.5.3.6.)
    Procesor: ARM1136EJS MSM7227
    paměť: 356.29 MB, patice se používá
    Dat. ROM: nov 19 2010
    Verze ROM M10_V6.26.0_CSY
    Rádio: V4.7.14-Q2
    Verze roz. ROM: V5.3.2 CZE00

    Najde se tu ochotný člověk co mi řekne stručně jak mám postupovat abych něco nezanedbal v updatu?
    Jsem s M10 spokojen a nerad bych o něj přišel jako v případě G60ky..
    Děkuji za odpověď.. "@_
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1807
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    ahoj nevim co mas na mysli tim vrnenim ale např.mám všechny syst.info jako ty zatim jsem nenahodil rom 627 a z garminu aktualizuji pravidelne (mam lifetime) a vždy když neco nejde standartně moc toho nepomuže stejne dřiv nebo pozdei musim udelat HR jen to clovek oddaluje pac je liny zase vse nastavovat ale se zalohou (asi 120MB) to mam za hodku vse jako před HR a pak je to opet ta M 10 co mam tolik rád rychlá přesna atd
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1808
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    ještě dotaz když stáhnu poslední verzi 6,27 romky nesmažou se mi mapy které mám ted nově nahrané?a když ho dám do původního nastavení s tím heslem 1234,jaké tam mapy zůstanou staré nebo zůstanou ty které mám nové?díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1809
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    to: nemusiš míti strach HR neboli tovarni nastavení nebo i flešnutí na jinou Rom zasahne jen zařizení nikoli pamět (my storage) kde jsou ostatne mapy a kartu (storage card) to by musely byt mapy v zařizeni pak by byly fuč
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1810
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    takže po hard resetu se zařízení uvede do původního stavu jak jsem koupil i ty mapy?nebo tam budou ty co mám tam ted novější pokud ano tak by mi zase nešly a já musel zas flešovat romku na novější aby mi mapy sly..dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1811
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    tech map se HR samosřejmě ani netkne budeš tam míti ty co před HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1812
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    tak to je hezký,kde ted seženu ty origo mapy který tam byly...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1813
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    no to musite vědět vy kam jste je dali jestli jste je odstranili (z my storage) a nenechali nekde v zaloze nebo na disku v PC tak jsou fuč to je ani ten nejtvrdčí HR/ fleš nevrátí ale jestli jste neaktualizovali tak stejně už byly out páč 2až 3 roky to už se moc nedá leda z nouze tak tam nějaky budete muset dát aspon máte na výběr Igo /Tom tom /nebo Garmina
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1814
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    Ahoj všichni,mám prosbu,neměl by někdo nejnovější firmware na Asus m10 od Pitky?nebo mi stačí funkční odkaz...nemůžu ho nikde najít,díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1815
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    8

    je to zaheslované,prosím moc o heslo.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 16:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08