TAk mam v něm IGO 8 igo-8-3-4-117940 a pči natočení do strany se mě mapa scukne na půl obrazovky. sys z této diskuse jsme zkousel a nefunguje? nevíte jak z toho, mam to jen na kartě bez instalace
dík moc
TAk mam v něm IGO 8 igo-8-3-4-117940 a pči natočení do strany se mě mapa scukne na půl obrazovky. sys z této diskuse jsme zkousel a nefunguje? nevíte jak z toho, mam to jen na kartě bez instalace
dík moc
Mám stejnou verzi 8.3.4 117940 a taky je bez instalace jen z SD (instalaci IGO bych snad v dnešní době zakázal)
a funguje jak má :yes:
Máš zřejmě nesprávný DATA.ZIP.
Smazal jsi složku SAVE?
A když píšeš že SYS nefunguje, co to dělá, že nefunguje.
Pokud tam máš tento SYS co je zde, tak to je v pořádku, ale funguje správně.
-------------------------------------
P.S.
Jo a budík dnes zahrál:yes:
nechápu proč tedy předevčírem Nee.
Aha tim to bude..... sys mě nešel, pak nešla navigace hazelo to chybu... je někde přesnej navod na instalaci iga bez instalace:-) tu verzi co jsme psal?:-)
Zase...Jakou ?Původně odesláno od Indian
Jinak je třeb amít vždy nejen EXE soubor s danou verzí, ale je niutné také mít k tomu odpovídající DATA.ZIP.
A návod na (legální/nelegální) IGO tady na fóru nenajdeš.
Chyba:: Fatal error occured in main thread
Addres: 0x001ac29c
Exception 0xc0000005
Data zip mám co mám:-) a save sem nesmazal:-)
Jinak s původním syskem... blbne jak jsme psal, a když zadám ručně at se to hodí na široko (nenechám na PPC) tak je to v pořádku?:-)
Tahle chyba může být cokoli... nechci tady řešit IGO, když vím, že funguje. Máš podle mě špatný data.zip nebo je poškozený nějaký mapový soubor, nebo špatná konfigurace z minulého SAVE z jiného zařízení. Nemůžeš tam nechat SAVE co jsi měl na úplně jiném PDA/PNA.
Poslal jsem ti něco na SZ.
Otáčet IGO za chodu nejde na žádném zařízení. IGO není vektorový program, takže grafika je pevně daná.
A nechat to otočení na OS je taky špatně. IGO nezná toto zařízení.
Na M10 jede verze 8.3.4 úplně bez problémů.
Nevíte o nějakém shopu, kde je k mání M10 i s držákem do auta? Co jsem teď namátkou prošel, tak držáky nemají.
Bohužel, držák by měl být k mání /skoro všude, kde ho teď nemají) právě dnes 10.5.
Mám ho již 7 dnů objednán, tak to sleduju, ale všude jen píšou skladem 10.5.
Takže zkus ráno projít e-shopy znovu
[h]Úprava nastavení systému pro provoz IGO8[/h]
Ještě drobné vylepšení chování IGO na M10tce.
Pokud je v nastavení OS nastavena automatická rotace programů při změně orientace přístroje, tak když se spustí IGO a potom dojde
k fyzickému otočení přístroje na šířku nebo na výšku nebo jakoli .... systém má snahu otočit také orientaci IGO, což je nežádoucí.
Dochází k probliknutí displeje a zpětnému zobrazení IGO a při každé změně polohy přístroje může IGO takto problikávat.
Řešení je buď vypnout v systému otáčení orientace, což zase není tak vhodné pokud chceme využívate této funkce jinde...
Nebo upravit registry OS a přidat tam dva řádky
V registrech je tento klíč:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ASUS\AutoRotationSetti ng]
a zde je hodnota: "BlackList", která již obsahuje některé názvy programů. Pokud tam přidáme hodnoty pro igo, bude systém otáčení IGO ignorovat.
Je nutné přidat tyto hodnoty:
iGO 8
igo8.calss
A po té provést restart. Pak když spustíme IGO a budeme otáčet přístrojem jak je libo, systém se nebude už snažit o otočení orientace.
Zapínání GPS je zde :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Asus\LBS
EnableGPS kde 0 vypnuto a 1 zapnuto
Ale tady asi chybka nebude.
To asi nebude to pravé ....
Ta hodnota se mění když si v Bezdrátovém manageru GPS zapnu nebo vypnu GPS...
Nezkoušel jsem to teda, ale tohle bude jako VYP/ZAP GPS modulu jako takového, ale mě by zajímalo, jestli se dá někde vypnout situace,
aby po startu OS ta GPS nebyla aktivní.
Když ji potom ručně v Bezdrátovém manageru vypnu, tak si ji třegba IGO umí zapnout samo, takže v tom problém nebude, ale po startu je vždy
automaticky zapnutá... není to nic hrozného, ale pokaždé to vypínám.
Ahoj tak se s ním seznamuju a je to vcelku v pohodě pracuje jeak má:-) jen ta citlivost displaye me prijde slabší:-)(ale mohu porovnavat jen s iphonem:-):-)
CHtěl bych se zeptat funguje na nej něco jako (myslim, že to dělalo Today) Abych na zamcene obrazovce videl prehled zmeskanych hovoru emailu a podobne?
Tak srovnávat iPhona a jeho displej s displejem M10 .... to myslím bude vždy lepší kapacitní displej.
Je pravda, že na HDčku je to o kousek lepší než na M10, ale jen o nepatrný chlup
A ta aplikace?
Nevím co přesně myslíš, ale pokud je displej zamčený a chceš vidět tyto informace tak je jediná volba S2U2.
Včera zrovna vyšla nová verze 2.41. a je ke stažení včetně češtiny.
Podařilo se někomu napsat na defaultní klávesnici písmeno ý nebo Ý. Pod y i z se mi objevují ž ź atd... kde jde definiční soubor klávesnice. Nedá se nadefinovat jako písmeno CTRL a ALT?
V seznamu zemí ve světovém času viz hodiny mi chybí některé země, například Izrael.
Jinak co se týče zapínání GPS po restartu, nemůže za to tento zástupce?
CE:\Windows\Po spuštění\HotFix.lnk respektive 50#\Windows\GPS_Catcher.exe PreSetting
K čemu slouží AsusStopDetour.exe ???
AsusStopDetour.exe je součástí navigace. Je to pomocný proces objíždek.![]()
GPSfix nemá co se samospouštěním GPS čipu nic společného.
Až pojedu do Izraele, asi si přetočím ručičky manuálně![]()