Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 114 z 122 PrvníPrvní ... 1464104112113114115116 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,696 až 1,710 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1696
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    skromný dotaz existuje pro naš foun nějaká vodovaha nebo to nejde odskoušel jsem jich asi 5 a -jen pekny widgety tot vše vždy error
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1697
    tix609
    Guest

    Zdraví, mám problém s navigací.
    Původně při spuštěné navigaci se dalo nastavit, jestli se v pravém dolním rohu zobrazuje čas příjezdu do cíle, nadmořská výška, vzdlenost do cíle nebo směr pohybu (světová strana).
    Najednou se ale toto tlačítko nechová po stisknutí jako dříve (nezobrazí se výše uvedená volba možností), ale chová se stejně jako levé dolní tlačítko, tzn. zobrazí se trasový počítač. Můžete mi poradit, jak přimět pravé dolní tlačítko, aby zobrazovalo volby jako původně?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1698
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: bobak
    Asi neexistuje, protože ty programy jsou většinou pro G-Senzor v HTC zařízeních. V M10 je jiný typ a s jiným ovladačem, takže ty programy ho nepoznají a proto nejdou... stejné je to třeba s kompasem.

    to: tix609
    :?:
    Netuším, tuto navigaci jsem nadobro z M10 vyhodil, ale uričitě tu jsou lidi, co to používají....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1699
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    2

    Zdravím, jsem jen uživatel M10 nikoliv technoid, a proto vás odborníky prosím o radu. Děsně mě štvou zvuky při vytáčení čísel. Dá se s tím vůbec něco udělat krom toho, že ztlumím systémové zvuky v celém zařízení? Už se na to ptal Pavel.ct, ale zůstal bez odpovědi, tak to zkouším znovu. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1700
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Ahoj páni kolegové, prosím o informaci zda máte někdo tip kde koupit do našeho zařízení M10 kvalitní baterii, nejedná se mi o nějakou levnou láci, ale o kvalitu. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1701
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    team -zdravím: myslím že by nemusela býti špatna ta značkova co maji v sunysoftu (asi 1/2 roku ) ted je tusim o 50kč levnejsi cca 499kč a je rok zaruka oprati 1/2 roku u jinych ale je to jen 1200mh ale asi bude dobra nic silnejšiho v teto cenové relaci pro nas foun jsem nenasel ---aby to nezavanelo činštinou (tou levnou ne tou kvalitni )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1702
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    K té baterii, několikrát jsem to již avizoval a všechny majitele zn. Asus upozorňoval,že do PDA tohoto výrobce patří jen a jen baterie jím prodávána např tato baterie. Ze Sunnysoftu bych to moc nedoporučoval, měl jsem s těmi bateriemi (zakoupené u Sunnysoftu) problém již u Asusu P535. Co nebylo origo tak nefungovalo,prostě PDA zn. ASUS jinou než origo baterii nedetekuje. Nezobrazí jeji kapacitu nabití ,buď ukazuje ,že máte nabito na 100% nebo neukazuje nic,takže vlastně nevíte jak a kdy nabíjet,tož to asi tak na vysvětlenou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1703
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    jo tak to jo tohle je určo lepší i ta cena: yes tež budu uvažovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1704
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od marschi
    Děsně mě štvou zvuky při vytáčení čísel.
    Nastavení - Osobní - telefon a tam je klávesnice.... (krátké tóny, dlouhé nebo vypnuto) co ty na to ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1705
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    2

    Tomsoft: Velké díky. Vychutnávám to nádherné ticho při vytáčení Vždyť já už málem šroubovákem editoval registry!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1706
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    tak zdravim tak sem zkoušel upgrade map a už to nejde -Permare tobe to jde jako dřive (rozdil je jen v tom že ted to byla delsi doba od posední l kdy vysla bylo 27.7 to byla 20 a ted 30citka včera a to je 96 dní )diiik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1707
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    To bobak : Mapy již nějaký čas neaktualizuji.... takže nevím zda to ještě jde atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1708
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    aha neaktualizuješ ono dalo se to čekat že to garmin utne když to bylo přes web GA tak ok ted už jen garmin. Asi jedine lifetime a mam klid nechce se me opustit M10 na kterou jsem si zatracene zvykl ale zase bych nebyl spokojen abych tam mel neaktualni mapy ačkoli se ten trend žene tak dopředu a my k smůle- pohřbeni platformy WM nebudeme "IN " což by mě zas tak neva ale (imho : ted ten novy překladač google na mluvene sllovo i fraze do a z 11 jazyků vč.cz je alespon pro mě ta nej bomba kterou sem za tu dobu co do mobilu delam videl boura to doslova jazykové bariery jenom to nakecam a dam mu to poslechnout a opačne vubec jsem nevěřil.)tak že spiše do budoucna na co přesedlat je me to ale lito .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1709
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    76

    Byl jsem nucen na kartě spustit chdsk. Integrita filesystému byla opravena, ale vznikl mě ve složce s mými daty soubor, který nejde odstranit.
    První problém asi je, že má ve jménu paznaky a další asi, že má atribut systémového souboru. Zkoušel jsem to TC, ale nechytl jsem se. Neporadil by mě někdo? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1710
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    S tím bych se nepáral.... když je souborový systém nějak poškozen, tak FORMAT karty. Vše ostatní je jen malá záplata.
    Pokud obsah karty sem tam zálohuješ, tak to naformátuj a máš klid. Pokud nezálohuje (k tomu se nebudu vyjadřovat ) tak z karty zkopíruj co se dá a pak ji naformátuj.
    Sem tam, je to vhodné udělat....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 16:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08