Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 113 z 122 PrvníPrvní ... 1363103111112113114115 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,681 až 1,695 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1681
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    zdravim nevím co jsi vše už zkoušel jestl ale ne tak zkus od operatora si nechat poslat nastavovaci (binárni) sms asi ale tam nebudou miti nas foun -je to takova raritka a většinou ty holčiny vubec nevedí voco go tak řekni na nejaký wm nebo když ješte ne tak HD2 to tam maji a jeste ho prodávají a pak až ti to přijde postiupuj podle te sms - ale jestli jsi to už zkousel tak musiš ladit dale hodne se nastaví již podle sim ale když jsi už kvuli tomu delal HR tak už jsi tomu obětovl dost
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1682
    Dandee_ce4you
    Guest

    Přesně tak, děkuji za reakci. Na M10 nastavení pomocí SMS nemají a ani není mezi telefony, které mají na svých stránkách včetně nastavení internetu na těchto telefonech. Dal jsem dotaz na O2 forum a bylo mi kupodivu obratem odpovězeno, že pokud je nastavení v pořádku, nejspíš bude problém v blokaci dat na mojí SIM. To prověřím a uvidíme.
    Další postřehy jsou vítány.
    D.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1683
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Nastavení datových služeb manuálně....
    Je to sic pro T-Mobile,ale pro jiné operátory by to mělo být podobné,i když si myslím ,že ohledně nastavení by u M10ky neměl být problém,vše fungovalo na jakýchkoliv verzích ROM jak od výrobce tak i od ROM upravených M. Pitkou.....
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1684
    Dandee_ce4you
    Guest

    Jo, tak to mám nastavené, O2 má podobný návod a v telefonu se mi to takhle nastaví samo, jak už jsem psal:
    Připojení/Nastavení počítačové sítě/ Země: Czech, Profil- O2(Postpaid)
    Připojení/Připojení/Spravovat stávající připojení: Název O2- Internet, Číslo- Internet, Modem - Mobilní linka (GPRS), Přístupový bod - internet.
    Nastavení: Tato síť se připojuje k internetu

    No teď jsem tam pro jistotu fleshnul i oficiální ROM a furt to samý: Dám připojit a vyhodí to chybu: Volané: internet - Z neznámých důvodů se nelze připojit...

    Když připojím M10 přes USB k PC, tak internet v M10 jde bez problémů, ale přes to O2 to nejde.
    Už nevím co s tim, je možný, že někde dělám nějakou triviální chybu.
    Neměl tu někdo podobné potíže s internetem od O2?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1685
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    27

    TO Dandee: podobné problémy jsem protrpěl se starou SIM (O2 asi 8 let) na podobném zařízení - po výměně jsem už takové hlášky neviděl pokud je možnost zkus jinou SIM. V M10 nic nenastavuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1686
    Dandee_ce4you
    Guest

    Tak internet mi přes různé laborace furt nejede. Zkoušel jsem i tel. podporu O2 a pořád nic.
    Dnes jsem zašel do prodejny O2 a tam moji SIM odzkoušeli a že je v pořádku. Potom jsme dali do mýho telefonu jejich jinou odzkoušenou SIM a internet nešel taky.
    Došel jsem k názoru, že telefon je na reklamaci. Hodlám ho odnést do OKAY elektro, kde jsem ho koupil a jsem zvědav, jak se k tomu postaví.
    Mám taky popraskaný rámeček, tak to chci vyřešit s tím.
    Nebo postupuji špatně a mám ho reklamovat jiným způsobem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1687
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    25

    tak mi asi 14 nejde zobrazit Facebook na Opera mobile - poslední verze 10 (ROM627),
    před tím to jelo bez potíží, teď to načte stránku a zobrazí jen horní "modrý pruh Facebook" a to je vše, žádná tlačítka, volby, ...

    Nějaký typ co s tím??

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1688
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Na OpereMini jede Face v pohode.... takze nevim v cem je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1689
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    25

    tak na mini to jede, na mobile ne

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1690
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    tak jsem zvědav jak uspějěš v Okay ale měl by jsi (sice to nejde do Ostr.)dej vědít a kolegovi co se dělá ten pruh v prohlížeči a tak to různě blbne -sr ale když to dela dál jedine HR je to tvrdé řešení taky me to nebaví to pak vše vracet+ (asi 30prg) ale vždy to je osvedčeny zpusob narovnaní Wm je to pak radost s founem delat jak je to svěží než se to zas z.....e .
    PS: ješte jsem to zkoušel a jede to přes mini , normal i IE , ale ty nemaš ten zastupce -widget ? přes ten to jde nejrychleji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1691
    Dandee_ce4you
    Guest

    Tak jsem M10 dnes odnesl do Okay a vzali to v pohodě (reklamuji nefunkční internet a popraskaný rámeček).
    Jen nevědí, kdy to přijde zpět a s jakým výsledkem, že tohle ještě nikdy nereklamovali.
    Tak uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1692
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Zdravim verim ze to tu uz bolo riesene ale opytam sa este raz mozno niekto na nieco prisiel...

    FLASH a Windows Mobile 6.5.. Funguje?? a ak ano ako na to.. Z oficielanej stranky adobe ho maju nainstaloval som ho a nefunguje....

    A ak nefunguje ako nic v zlom ale na co mi je potom v tom mobile internet ked kazda druha steanka ide na flasi teda nie cela ale cas zo stranky. Takze sa mi dost blbe ze Win 6.5 nemaju podobru Flash ved je 21. storocie tak by to mohli poriesit.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1693
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Flash není otázkou nějakého OS...., ale prohlížeče.
    Prohlížeče ho prostě neumí (teda ne všechny, ale většinou ne). A pokud je ta stránka slušná, má mít také možnost zobrazení "Mobilní verze", která je jen textová.
    Bohužel asi nikdo nebude vylepšovat prohlížeč, který je pro již nepodporovanou platformu WM 6.x
    Pak si kup lepší zařízení, které má vestavěný prohlížeč, který flash a podobné blbosti umí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1694
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    hmm ako Garmin Asus celkom som spokojny...

    Co pozeram na novinky v mobilnom priemysle tak stale nieco nove vychadza no co je dost BLBE bateria su na tom stale rovnako..
    A tak si dajte otazku.. NACO TI JE SUPER NADUPANYU MOBIL co vydrzi cca pri pouzivani cca ani nie 5h ? na H....O...... Mobil potom prestane plnit ulohu na aku bol vytvoreny lebo sa mi vypne.. takze kym neporiesia baterie pre mna osobne nema zmysel kupovat nieco lepsie ako je
    Garmin ASUS M10..Pricom Garmin na sovje parametre ma dost silnu bateriu.. Neviem ci je este silnesia ?....
    Ako je to len moj nazor


    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1695
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo, naprostý souhlas :yes:
    Nové sra*ky jssu sice lepší, větší, rychlejší, ale baterie je furt stejná a pokud ráno bude baterie na 100%, večer budeš vždy na nule.... normální stav.
    Takže k čemu to je?
    Zlatá M10 :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08