Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 111 z 122 PrvníPrvní ... 1161101109110111112113121 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,651 až 1,665 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1651
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Skrýt kontakty na SIM umí i nějaké utility.... mám taky resco keyboard a pořád to funguje jak má. Nevím, proč máte kontakty na SIM... k čemu je to do dobré, pak jsou jen problémy....

    iGO PRIMO - Tady ale není vlákno s PRIMO :!: tak jen okrajově...
    .... to není scifi, teda jestli myslíš "Rastrové mapy Google" které umí PRIMO používat.
    je to však placená služba, resp. k těmto mapám musíš mít licenci a pak samozřejmě ty mapy. Pak to vypadá nějak takhle, ale v reálu je to mnohem hezčí




    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1652
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    18

    Asi jsem lama, nevím jak zformátovat kartu v M10. Možná už to tady bylo, tak se omlouvám
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1653
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    35

    zdar !
    díky za inspiraci...nečekal jsem takovou vychytávku:-)
    měl jsem totiž na mysli jen nastavení (více -> nastavení -> nastavení trasy -> chodec), ale s těma google mapama jsi mě trochu dostal:-)
    o tom, že google dělá standartní mapy do mobilu vím, třeba tady: http://www.google.com/intl/cs_ALL/mobile/maps/
    taky jsem někde četl, že si je lidi dělaj sami.
    máš tam někde odkaz na jejich oficiální stránky, abych se o tom trochu početl?
    díky
    by the way, jaké další app jako "skrýtSMS" jsi měl na mysli?
    jo, a proč mám uložené čísla na simce?
    no abych je mohl použít i v jiném telefonu, když se něco neočekávaného pos*re:-)
    ona baterie CS-GAM10SL o síle 1200/1500 mAh není nikterak oslnivá:-)
    je škoda, že není zatím nějaká silnější náhrada, jistě v tom hraje roli ten čip uvnitř baterie.
    ( ono se velké množství čísel špatně pamatuje:-)
    ještě něco, v minulosti se tady už několikrát řešil ten starej problém, že vyskakuje stále hláška:
    "a aktuálním nastavením připojení nelze navázat připojení. chcete-li změnit nastavení připojení"
    četl jsem i tvoje vlákna ohledně řešení, ale bohužel jsem zkoušel různé kombinace bezúspěšně.
    v mobile net nemám, připojuji se přez wifi , a tak bych tě rád chtěl požádat jestli bys nebyl velmi laskav a polopaticky
    popsal , či poslal odkaz jak se této otravné hlášky zbavit.
    předem děkuji !





    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1654
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Inac IM+ mi fungoval pekne aj skype.. vsetko islo ako ma to len teraz posledne dni nedie....

    INac vie mi niekto poradit GPS Kompas na M10 ale taky ktroy bude fungovat . Lebo na nete je spustu takych ktore som skusal a nic neslo...

    Asi tazko najst taky GPS kompas ktroy ak sa hybem tocia sa aj svetove strany ?......... no nic ved dajte nieco co viete ze funuguje a skusali ste to
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1655
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1.To bude nejspíš problém skype - od doby, co to koupil Microsoft, to má problémy a výpadky častější, než kdykoli předtím. :no:
    2.-3. To nemá nic takového defaultně v základu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1656
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Kompasy z 99% fungují na THC (HTC) sra*kách, ty mají jiný G-senzor.
    Na M10 je třeba použít takový, který umí komunikovat se senzorem a takový není
    Kup si buzolu
    Co všechno jsem schopni nacpat do PDAčka.... kup si iPhona, tam je kompasů asi 50
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1657
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    4

    Zdarec jsem nový majitel m10 necelý měsíc.takže se s ním ještě seznamuji.mám problém s navigací měl jsem tam 2011navigaci ,ale snažil jsem se ji zaktualizovat....v sadě map se mi už ukazuje 2012 ale píše mi totoro použití této funkce jsou nutné podrobné mapy.mapy nejsou dostupné ,pokud je zařízení v režimu velkokapacitního pamětového zařízení USB.
    potřebuji nějaký podrobný postup co mám udělat jsem laik :-D
    mám windows mobile 6.5 profesional ram 512MB_ROM 512MB +4GB flash
    Děkuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1658
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    když nevime jak jsi to delal garmina použivame (nekdo i jine)ale je to vseobecne co jsi řekl -doufam že jsi přeflashoval jestli ne tak musis koupils před mesicem tak asi tam mas rom 6.22j a musis tam mit 6.26 nebo mistrovu 6. 27 ale jestli jsi to tu aspon zběžne četl tak to upozornuji moderatoři aspon u 3vlaken jinak to nepujde ja bych to udelal znovu map source ted je 2.7.10 to ti nabidne samo - m10- my storage až ji MS najde ono se to zkontroluje (samozřejme musiš byt registrovany -učet u my garmin)a pak už jen trpělivost je toho 2291 Mb (2012.20):sarcastic: a zvolis bud jen do m 10 nebo i do pc značne to ale prodlouží vše ale zato to stoji mit komplet mapy v pc (aby jsi nmohl planovat a přenaset) atd no....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1659
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: škardič
    A tohle jsi četl?
    Jakou verzi ROM máš v zařízení?
    Nabídka Start - Nastavení - Systém - O Produktu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1660
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    4

    m10-V6.22.0-csy.a jak aktualizuji tu romku?abych si něco pak nesmázl z mobilu?a abych to zvládl.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1661
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Takže nečetl :no:
    Pokud tam máš tu ROM co píšeš, teda 6.22, tak tam Ti nové mapy nebudou fungovat.
    Vše je popsáno v samostatných vláknech jako je ZDE nebo ZDE
    Nebo kontaktuj technickou podporu ASUS.
    Nebo si stáhni to Původní a oficiální ROM (V6.26.0_Modem_V4.7.14_Ship_CSY_app_CZE00_V5.3.2)
    Spustit EXE soubor z prostředí Tvého Windows na velkém PC, určitě zvládneš....
    Něco si o tom přečti....
    A samozřejmě flešnutím ROM se smaže veškerý obsah v telefonu (SD karta a Interní úložiště zůstanou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1662
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    4

    Děkuji moc za pomoc stáhnul jsem si u novější verzi 6.26 a vše zatím funguje,akorát jen ze začátku byla spomalená gps-ka.jinak ok.děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1663
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No vidíš ... a to bylo strachu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1664
    ufhas
    Guest

    Zdravím, nevíte někdo jak načíst do navigace Garmin Asus M10 trasu vytvořenou třeba na mapách.cz, nikde jsem takovou možnost nenašel.
    Možnost jako je u klasické navigace garmin zde není.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1665
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Taková možnost ani neexistuje,teda nevím o ní , trasu si můžeš vytyčit v aplikaci Map Source ( v PC) a pak převést do Garmin navigace,opět pomocí Map Source......
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08